Jump to content
GIGN Forum

el_Moerto

Mirstīgais
  • Posts

    1635
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by el_Moerto

  1. Jā, pa lielam visur kazino klienti darbojas tikai mājaslapas bloķētas, var ar jebkādu proxy apiet.
  2. Sūtiju no oficiālās lapas, pāris nedēļu laikā atnāca, tikai kad sūti pie komentiem pieraksti lai viņi neliek cenu virsū nodokļu dēļ, pirmajā reizē kad sūtiju mazliet iegrābos ar to. Kas tev liek domāt, ka uz LV nešipo?
  3. Tikai uz windows phone būs?
  4. Kādas vispār atsauksmes par pašu OS? Ir vērts pāriet?
  5. Jā, pokeru var spēlēt, pokerstars nesen palaida mobile klientu priekš iOS un androida. http://www.pokerstars.com/mobile/
  6. Kad ir labāk pirkt volosipēdu - tagad vai arī uz sezonas sākumu kautkādas labas atlaides gaidāmas?
  7. Programma replay media catcher.
  8. Mani arī interesē. Šobrīd vienigais variants izskatās ebays bet sanāk kādi 12ls+ par tādu prieku.
  9. Kas vainas porn? http://www.slate.com...vents_rape.html
  10. LTK ielogo visu, kas kurā laikā ir lietojis konkrētu ip utt, tā kā jā, policija var to noskaidrot bez problēmām, kas attiecas uz visiem twitteriem un citiem zvēriem - arī tur policija var savas ķepnas iebāzt, tikai tas process varētu būt laikietilpīgāks.
  11. Viņam kautkāds speciālais softs nenāca līdzi?
  12. cucinjshs, viss tavs teksts būtu ļoti foršs bez tā nevajadzīgā uzbrauciena sākumā.Vismaz priekš manis zāle nav tas, ka tu nepārāk labi kontrolē savu ķermeni, bet vienkārši liek paskatīties uz lietām savādāk, pārdomāt lietas kurām ikdienas steigā nav īsti laika un vienkārši justies labi. Ikdienā nepīpēju un netaisos, bet kā rituāls ik pa laikam ar labākajiem draugiem ir vienkārši ideāli. Bet tādas lietas nav priekš visiem, tas nu ir fakts. Prieks vismaz par to ka ir 1 heiteris kurš tiešām var pamatot kāpēc viņam nepatīk zaļumi atšķirībā no miezīša sugas. T0masS aizver muti un velcies mircā .
  13. Nu Nīderlandē cenas sākas ar 10eināriem/g, ja aptuveni tāpat arī te būtu + kārtīgi sodi kaimiņu žeņām imo kreisie džeki izmirtu.
  14. Pašsaprotamām lietām?! Tu domā padomju propogandu?! Moš izlasi kādu īstu pētijumu par marihuānas ietekmi pims sprēgā? Lol kas tev notika? Es vienreiz to spice (laikam) pīpēju, rēcu 2h no vietas, tad 20min dzēru no strūklakas, pēctam 2 nedēļas noslimoju ar angīnu, jautri . Vairs katrā ziņā galīgi nevelk.
  15. Bļa vari beidzot pievaldīt tos bezsakarīgos uzdirsienus un iedot kaut 1 faktu? Domāts uz MieZiiS_JanX.
  16. jerrico, legālais hlams ir tiešām sūds, spice un visi tie pārējie, esmu pret tiem ķīmiskajiem brīnumiem, kas to lai zin ko viņi veslībai nodara. Es pat pieņemu, ka ja legalizētu zaļo viena liela daļa wannabe gangsteru beigtu lietot jo vairs nebūtu tik badass.
  17. Ar viņu nav jēgas runāt? Tu tikai bezsakarā fleimo par to, ka marihuāna ir sūds un viņu pīpē tikai muļķi, nekādi fakti, nekādi argumenti, sūdīga gramatika, kurš te ir muļķis?
  18. Esmu 100% par! Varbūt kāds no heiteriem varētu stādīt priekšā kaut 1 argumentu kadēļ par pilnīgi dabiska, nekaitīga auga lietošanu tevi var ielikt būrī kopā ar čali kurš izfistoja pirmklasnieku.
  19. el_Moerto

    Cashout

    Nekāds nodoklis nav jāmaksā, pagaidām. Un jā - depozīts jāveic lai varētu izņemt un ja prasa tad arī pases bilde jāaizsūta.
  20. el_Moerto

    Fulltilt

    Beef, ej dirst . Jā - fulltilts tagad sataisija hujņu, bet tā ir pirmā reize kad ar normālu istabu kautkas saiet dirsā (cereus nekad nav bijuši normāli), stāri ir 110% uzticami, ko jau pierādija pēdējais incidents un viņi visu nokārtoja nedēļas laikā, mazās EU istabas arī šķiet ir uzticamas, fišīgas, ar labiem dealiem. Un par tiem rigged sūdiem vispār - jā, istabas kuras tāpatvien reiko ap 1kkk (ok pārspīlēju, bet ir dahuja) gadā pāris kapeiku pēc tagad riskēs VISU industriju sapist. Edit: beef, izlasi grāmatu fooled by randomness.
×
×
  • Create New...