Jump to content
GIGN Forum

nillys

Mirstīgais
  • Posts

    250
  • Joined

  • Last visited

About nillys

  • Birthday 05/29/1996

Profile Information

  • Location
    Limbaži
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    nilsnorins11

nillys's Achievements

Taiperis >.<

Taiperis >.< (9/23)

0

Reputation

  1. nillys

    razor tarantula

    nevar pajauk, pafēnot?
  2. Attiecīgos pasākumos attiecīgas tradīcijas. --------------- pasaki vienu ne-mauku, kura kautko tādu dara? Veči novelk biksas un sasēžas pie apaļa galda. Uz galda meiča dejo striptīzu un tikmēr cita meiča zem galda vienam taisa minetu. Paralēli - veči min, kuram taisa minetu un ja uzmin, tad uzminētais uzreiz izstājas no spēles un zemgalda meiča ķeras pie nākamā. un kas tā vispār par ballīti?
  3. paldies un vsipār beidzat kakāt, tā ir civilizēta normāla ballīte, vajag foršas izklaides.
  4. Iesakiet kādas pārbaudītas, labas atrakcijas, ko var uzdot tādam palabam cilvēku bariņam. Tik pat labi var teikt aŗi tādas, kas domātas pa pāriem utt. Auditorija- jaunieši 16- 20++++++
  5. https://www.google.lv/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&ie=UTF-8#hl=en&sugexp=les%3B&gs_rn=1&gs_ri=hp&tok=m1una1-QstMsNHTTE16xSQ&cp=17&gs_id=a&xhr=t&q=fraps+alternative&pf=p&tbo=d&output=search&sclient=psy-ab&oq=fraps+alternative&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.1357700187,d.bGE&fp=289c44b9a42ca71c&biw=1360&bih=667&ion=1
  6. nillys

    Datorkrēsli

    Man pat nebūtu vēlama obligāta āda vai pat imitācija, vajadzētu augstu muguras atzvelti un obligāti rokām arī
  7. nillys

    Datorkrēsli

    Čau. Vai varat ieteikt kādu interneta veikalu, kur par draudzīgām cenām var nopirkt ērtus, izturīgus datorkrēslus?
  8. jaa, hp gan jau, ka nostrādāts ir ļoti kvalitatīvi?
  9. Sveiki! Tā kā vairs aiz kalniem nav vasaras beigas, skolas sākums, vajadzēs sapelnīt naudu un iepirkt kompīti, dzīvei kojās, bezvadu internetam. Kādas firmas datoru ieteiktu? Kāpēc esmu dzirdējis tik daudz negatīvu viedokļu par aceriem? Vai tiešām viņi ir tik sūdīgi? līdzekļi robežās no 300- 400 Ls. Gribētos jau tomēr kvalitāti. Nebūs protams tā, ka tikai sēdēšu wordā un draugos.... uz kādām spēlītēm arī vajadzētu kompim būt spējīgam. Varbūt HP?
  10. Sveiki, varat ieteikt mūziku, kura derētu izlaiduma ballītei? Droši vien, ka vairāk interesē tādas , pie kurām var izdejoties tikpat labi vecāki kā paši absolventi aŗi, par 9. klasi iet runa. Nekautrējaties likt visādus gabalus dažādās valodās, ja jums tie šķiet piemēroti, arī latviešu noteikti der.
  11. izdzēst viņu nevar pat ar any file remover.
×
×
  • Create New...