Jump to content
GIGN Forum

Noyd

Mirstīgais
  • Posts

    1751
  • Joined

  • Last visited

About Noyd

  • Birthday 01/25/1993

Profile Information

  • Location
    Rīga,Latvija
  • Interests
    Music,moto,hockey.!
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Noyd's Achievements

Pogu klabeklis

Pogu klabeklis (14/23)

-44

Reputation

  1. Ja nemaldos, man toreiz arī ar ramiem bija problēma. un kasi, kas tur tiešām bija tāds jāizlasa??
  2. Noyd

    s3

    Nevis nav naudas remontam, bet nevēlos maksāt pāri 100eur, zinot to, ka ātri vien zirneklītis būs atpakal virsu. Mudaks gan jau esi tu, jo neko gudru tu nejēdz uzrakstīt.
  3. Noyd

    s3

    Sveiki. Varbūt kādam mētājas sasist displejs, (zirneklītis), bet lai strādā touch. Par simbolisku samaksu paķertu. Galaxy s3.
  4. Noyd

    rigassatiksme.

    Hey. Gadijās negadijums autobusā. Šofera vainas deļ izsitu ar muguru stiklu. RS sazinājās ar mani, un minēja - ja es vēlos saņemt kopensāciju, jāvēršas ar iesniegumu RS. Pat nebiju pa kautko tadu iedomājies, un darbā nevarēju izdomāt, kāda būtu tā summa? Gaidiju jau atbildi ar milijoniem!
  5. Noyd

    CSDD grāmata.

    Heyā, var kāds iedot jaunāko csdd grāmatu, un kādiem 4 mēnešiem? Parādā nepalieku.
  6. Noyd

    Galaxy S4.

    Iemetu iekšā s3 baču, un viss čotka.. sūda baterija.. jautājums vēljoprojām aktuāls pa s3.
  7. Noyd

    Galaxy S4.

    Man čomiem visiem ir s3, vai htc.. moš kādam mājās mētājas lieka s4 baterija, un 1dienu aizšaut var?
  8. Noyd

    Galaxy S4.

    nav. Tapēc jau cepos. Naktsmaiņā klausijos tikai mūziku lidmašīnas režīmā, līdz 1% turējās mierīgi. Pie pieslodzes (chrome,fb vai kautkas tāds, norubās.)
  9. Noyd

    Galaxy S4.

    Tagad pat slēdzas arā pie 60? 70,80 %.. rootoju, citu versiju metu virsu.. tas pats :-( baterija moš beigta?
  10. Noyd

    Galaxy S4.

    DIezgan bieži attstāju uz nakti pie strāvas, lai lādējās. Un reti viņš man ir zem 25%, pārsvarā tikai zvanu/sms.. Kautkas tāds nošokēja.. Un jautājums ar s3, viņam displejs viss ir pilnīgi čau, un vajag dabūt failus arā. Pievienojot pie usb, telefons takā ieslēdzas (zilais indikātors un skaņā) bet pie PC nekāda reakcija.. Php? ko man palīdz tavs video, ja es jau minēju, ka nekādas aplikācijas liekās man nav.
  11. Noyd

    Galaxy S4.

    Hey. S4 kautkāda problēma uzmetās. rāda 15-16%, un izslēdzas. ieslēdzu 1%.. whatafuck? kur viņš pazaudē tos 15%? softs netika mainīts, nekas jauns arī likts iekšā nav.
  12. Noyd

    Telefons no ss.lv

    bļin nafig viņš ir tik lēts palicis? kad es pirku jaunu, summa bija psc kāda. nu fake no orģināla atšķirt diezgan elementāri, vienīgais - var iesmērēt ar kādu defektu, kurš nebūs jūtams pirkšanas brīdī.
  13. Tātad nesen esmu pārvācies, un ir šādas tādas lietas nepieciešamas. Esmu faken aizņemts ar remontu un darbu, ka nav vnk laika meklēt,un šobrīd nav to līdzekļu, lai jaunu nopirktu. Ja kādam mājās mētājas, un krāj putekļus divguļamā gulta, ledusskapis, kāda lampa (griestu) kāda ejoša mikrene vai arī pat putekļu sūcējs, jebkurā sadzīves tehnika, izņemot čainiku un veļasmašinu, jo tā no vecā dzīvokļa ir palikusi - labrāt savāktu par sakarīgu cenu, vai aliņiem. Vienalga kādā stāvoklī. ceru uz atsaucību. Anyway pm, tepat vai 25420221 - Agris.
  14. Noyd

    Liepkalni.

    Heey. Māsa atveda, sviestiņu no Liepkalniem. Tādu sarkanu, ar baziliku. varbūt kāds brauc garām, var paķert kādas 2paciņas? Vai arī Rīgā tādu var nopirkt?
×
×
  • Create New...