Jump to content
GIGN Forum

SchWarZ ;)

Mirstīgais
  • Posts

    655
  • Joined

  • Last visited

About SchWarZ ;)

  • Birthday 02/03/1990

Profile Information

  • Location
    rīga
  • Gender
    Male

SchWarZ ;)'s Achievements

Kūls pacans

Kūls pacans (11/23)

0

Reputation

  1. Prikols, ka nevar atvērt logu, sucho aluminija, cik rakstīts uz ručkas, kāds nav ar kaut ko tādu saskāries, mosk kādam zināms kāds meistars kurš māk smuki bez liekiem bojājumiem to izdarīt. Logs ir aizvērts ručku var grozīt kā grib a huji nekas nenotiek, nav nekur nekādas skrūves viņam nekā..
  2. au beidzot iet pirms, kāda laika ngāja viņiembija tikai bilde.. Paldies
  3. Kaut kur ir iesp°ējams vinu redzēt? Tam kanālam latvijā vispār nebūtu jābūrt bez maksas? Sūda lattelekom 1 minūte demonstrācija un tas arī viss.. Gribas pastīties futbolu a huj nekur neko nevar atrast..
  4. Sveiki, problēma sekojoša, šodien nopirku divus 8,5gb dvd rv diskus, lai ierakstītu filmas ko skatīties uz dvd playera.. Bet problēma sekojoša, ielieku pirmo disku filmas izdodas salikt viss kārtībā, ielieko otro, tieši tādu pašu, nu nevar nekādīgi neko ierakstīt, kad mēģinu caur nero izmet "this disc is not writable" Kas varētu bū par vainu, ka tad to disku uztaisīt par writable? Izmeklējos gogle, atradu kaut kādu fixu windows7, bet nekas nepalīdz, izmēģināju vairākas ierakstīšanas programmas, nekas nelīdz, ko vēl lai izmēģina?
  5. Pēc ļoti ilga laika izdomāju bisk uzspēlet cs, bet prikols tads ka fps max sasniedz 15, kas varētu būt par joku? Pc: rams 4gb video karte nemaz nezinu kaut kada iebuveta Iebūvētā Intel, kjip Intel HD Graphics, ieks csa skatijos max fps uzlikts jau 101, taka hz kas par lietu// Vaidzētu tak būt normāli ne? Ja jau san andreas gaja ideāli, tad csam tac nevajadzētu lagot, ne? Tiko iedomajos ka cpu par zemu prieks win 7 cpu kjip 1.7ghz, ta varetu but?
  6. Tv modelis Hyundai Nr 21 T96TXS, a tagad jau prikols ka ta pūlsts vispār nereaģē, pie tā televizora, mosk pūlts beigta.. Jo vakar vēl kaut kā daļēji viņa gāja! Hz ko darīt..
  7. Tur tas prikols ka nav, lai gan zinu ka vecajos laikos kad vel bija ejoša pults, bij av opcija vinam.. Tv nav nemaz tik vecs..
  8. Tātad lieta sekojoša, ir TV, ir playstation 2 + kojas nav ko darīt vakaros, bet nav pūlts, tv marka hyundai, ir izmeginātas jau divas unevirsālās pūltis, kuras galīgi daļēji iet, bet nevar nekādīgi dabut to av, lai radītu kompi.. Ir kāda versija kā tam teliķim uzslēgt av, pasam tv ir 3 pogas skalumiem un kanāliem un tas arī vis, ir kāda versija kā to dabūt gatavu?
  9. Atceros ka bija spele kur kaut kads puika, laikam koledza jeb kur vins tur dzivo, un bija jaiet viskautkads misijas, tai skaita skola ari kaut kas bija jamacas, ka saucas ta spele?, zinu ka bija iss nosaukums, bet nekadigi nevaru atcereties!
  10. Problema atrisinata, tur jau tas prikols pikaso, ka ieks tiem failiem ta reklama nav, panemu new game un gaju cauri visiem taustiniem lidz beigas atradu uz kura, tad panemu ieks konsules to unbind un to pogu.. Varat slegt.
  11. Kr4 lieta tada, ka speleju ieks servera un laikam ik pa laikam kaut ko noreklameju, jau otro reizi dabuju gag ieks war3 gign, izskatijos jau kuro reizi configa failu ari userconfig, nu vispar nekadu bindu neatrodu kur butu kada reklama, kas tas pa prikolu? Ko lai tur izdara? parinstalet stiimu galigi netiik..
  12. pirms kada gada ari pasutiju, nu jau kaut kur pazaudets tas vads, vaidzeja uz to momentu tikai, baigi leti iznaca, bet nu katra zinja vareja tiri labi redzet ko vajag, likas ka pat var pie visvisadam markam to vadu pieslegt ja nemaldos bija 2 uzgalji vel lidzi(hz nafig man vis ar defulto gaja, kam tie uzgalji hz), pasam skodai, zem stures bija kontakts, alfai zem kapota, cik zinu tad golfiem 3 ari ir zem kapota, ja nu kads vel mekles
  13. Kada starpiba? kas tu vienkarsi vaci postus? ta izskatas, ja nevari atbildet uz jautajumu tad neatbildi.. Noteikti tulit vel kaut ko gudru iemetisi..
  14. cIK ZINU jaunbakais ir patch 1.3?
×
×
  • Create New...