Jump to content
GIGN Forum

PliKaiS

Game Admin
  • Posts

    480
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

PliKaiS last won the day on September 12 2011

PliKaiS had the most liked content!

1 Follower

About PliKaiS

  • Birthday 03/05/1991

Profile Information

  • Location
    Liepāja
  • Gender
    Male

PliKaiS's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

15

Reputation

  1. tākā diemžēl dzīve ir sanācis , ka būs iespēja būt on no rītiem,vēlētos visur,kā jau mans komplekts atļauj.
  2. Tākā ir gājuši gadi ....beidzot laikam esmu nobriedis paprasīt xmap komandu. Ja pirms tam viņa nebija nepieciešama , ja nu vienīgi pontam ,tad tgd ir mazliet zb spēlēt 2vs2 piranesi , jo iekšā ir wos team pro. piedevām arī nestandarta mapēm , kad pietrūkst 1 balss ir mazliet kaitinoši. tāpēč patiešām palūgšu pievienot manam komplektam xmap komandu. tākā esmu admins šeit jau diezgan ilgi domāju sevi aprakstīt nav nepieciešamības. Liels paldies par uzmanību.
  3. Cik pierādija sevi spēlējot war3 , tad var teikt tikai , ka cilvēks ar galvu uz pleciem. REC
  4. Tatad veletos palūgt xteam uz war3 tākā zb uztaisīt scrool un taisīt retry. teikšu atklāti izmantošu tiesības tikai personīgā labuma gūšanai , jo neesu manijis ka bez adminiem būtu šādas problēmas ! un tākā pika nav manīts rakstu šeit !
  5. Jā nebūtu slikti ja šo karti pievienotu war3 serverī jo vairāk vecās mapes jo labāk .
  6. Sveiki, Velētos palūgt xslap/slay komandas uz war3 servera,jo ja pirms tam bez viņām, kas tika pie lielās "adminu kastrācijas "noņemtas varēja iztikt tad tagad , kad ir saradušies stūrī sēdētāju gribētu palūgt šīs komandas lai nav jagaida 3 raundi lai beidzot izkikotu gudreli !
  7. REC.Pēdējā laikā sanācis tā vairāk uzspēlēt un jāsaka , ka izskatās cilvēks ar galvu uz pleciem. lieki esošās tiesībās nelieto un ir prasījis lai vairākus bano,"skilotos" mācēs atpazīt.Online arī diezgan bieži apgrozās .
  8. gan jau saradisies es pats personigi noteikti ka parasti skandinasu ka neiesu un izdzirdot muziku 3 minusu attaluma aizskriesu pats pirmais :D:D
  9. Nu tvnet ir pieejams 4min garš video kā sagaidīja mūsu jauno brīnumu bet nekas ieverības cienīgs tur īsti nebija p.s. mazs labojums
  10. nu ja tu biežāk iegrieztos war3 ,gan jau sastaptu arī mani
  11. Nu taka Fragn tiešām ir aktīvs un ar galvu uz pleciem tad es došu REC . Runājot par xm pielietojumu domāju ka viņam ar to nebūs problēmu ,piedevām vel kāds ar šo flagu War3 noderētu lai ari dažreiz uzspēletu kādas nestandarta oldschool mapes kā Siegi. Nemaz nerunājot par naktīm kad negribas 3vs3 piranesi spelēt . Vienmēr jau pastāv iespēju viņam noņemt so flagu.
  12. Lai notiek. 1.plikais 2.plikais 3. ir man 10h
  13. Domāju, ka dot var. Zinu čali i virtuāli, i dzīvē - ar galvu draudzējas
  14. Man tā liekas, un tā noteikti būs daudziem, ka šis čalis tiešām to ir pelnījis. Ar pašreizējām tiesībām arī nekādas šaizes nav sataisījis. Domāju, ka ar voti ar neko ļaunu nevar izdarīt.
×
×
  • Create New...