samuray Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Protams, gribētos aizbraukt redzēt visus ar kuriem tika pavadīts dārgais laiks, bet kā īstam lauķim + cilvēkam, kurš nedzer un nepīpē, manliekas tur nav ko darīt set es arii nedzeru un nepiipeeju (nu paaris alus neskaitaas ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Set, ti ludshij!! Nu ja tā 4 reel runājam, tad es braucu un arī neesmu kurica un dzeru ar (visi sūdzas) pārāk stingru mēra izjūtu - t.i., parasti nedzeru. Tā kā brauc. Plus, iedomājos, ka jāpazvana bucheram, arī jāpierunā, lai brauc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 man laikam dubultojas Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Njaa, interesanti ir no mobila poustot. Nospiedu reply kadas 3x, jo izskatijas, ka nekas nenotiek, bet mans pousts uzradas kadas 6 porcijas Bet samuray, thu neustraucies, viss ir pa bumbaam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Njaa, interesanti ir no mobila poustot. Nospiedu reply kadas 3x, jo izskatijas, ka nekas nenotiek, bet mans pousts uzradas kadas 6 porcijas Bet samuray, thu neustraucies, viss ir pa bumbaam. *edit* OMGLOLPSC, shoreiz toch tikai 1x nospiedu. Laikam IPB uztver, ka this forum lacks my awesome coolness un censhas to dubultot Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Bet samuray, thu neustraucies, viss ir pa bumbaam. es jau nodomaaju, ka saaku juugties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 EDD ja tu mani ved tad jau jamo4ij, vienigi vel lidz 18. augustam baigi talu, nezinu ka ar planiem + vel ja dod kadu zinju tad zini ka pie neta tieku 1x nedelja man remonts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 jaa, shausmigi talu 5as dienas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 bucher, es tach tev uzzvaniishu. bet davai, izkaartosim vaagji. tikai jaapieziimee, ka man varbuut naaksies braukt 6dien no riita - meaning - ar autobusu. bet tas tik varbuut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 14, 2006 Author Report Share Posted August 14, 2006 mani izsvitrojat... LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL kurš man te vēl privātajā pēc jautājuma "tad tu brauksi toč?" teica kaut ko līdzīgu "nu nezinu cik stulbam tur jābūt lai pieļautu iespēju, ka es nebraukšu". WNK LOLZ. JASNA vienkārši. vobšem es atkal esmu mircā - ja kāds brauks un nav listā - drīkst pieteikties, lai gan tāpat skaidrs ka tur būs dafiga cilvēku Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Macho, tur nav ko loloties. Redzi, kamēr tu biji prom, šis tas ir mainījies. Shit happens Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 *I wonder... does big_shit happen?* Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 14, 2006 Author Report Share Posted August 14, 2006 Macho, tur nav ko loloties. Redzi, kamēr tu biji prom, šis tas ir mainījies. Shit happens Un kā vēl ir ko loloties. Kad es darekam uzprasīju jautājumu par to cik viņš drošs ir, ka ieradīsies, viņam attieksme bija tāda, ka kaut ko tādu vispār ir stulbi prasīt, jo KĀ TAD NU VIŅŠ VAROT NEBŪT LOLZ!!! a vot kā sanāca. tad es pieļauju variantu ka tu arī nebūsi, ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Gribēju nomierināt Ali, bloodlordu un tos, kas tur vēl bija pieteikušies uz vietām pie manis mašīnā, ka braukšu uz pasākumu. To, ka nebraukšu, varat uzskatīt par impulsīvo dzēruma izspļāvumu. Varētu jau finanšu taupības nolūkā arī nebraukt, bet sanāk pārāk daudzus piečakarēt. Tā ka - līdz piektdienai. P.S. worm, Tu man vēl neesi noņēmis tiesības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 (edited) ofmgomgroflcopter, macho, nomirsti un ej dirst! jaa, vinja ar nebus! edit: vnk, paris lietas tik strauji mainijas un rezultata sanaca ta... Edited August 14, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 macho, mirsti, ej dirst un viss pārējais! nu nevajadzēja tev braukt prom! tu maz saproti, ka pa to laiku tik daudz kas ir strauji mainījies !!!! what have you done! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 14, 2006 Author Report Share Posted August 14, 2006 ofmgomgroflcopter, macho, nomirsti un ej dirst! jaa, vinja ar nebus! edit: vnk, paris lietas tik strauji mainijas un rezultata sanaca ta... es skatos tava smadzene pulsē tikpat intensīvi kā parasti un tu lieliski esi sapratis ko es gribēju teikt thank you very muh. krish - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 es skatos tu esi daunis defaulta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 buutu baigi labi zinaat, kas pirmie ieradiisies tur godeljos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 vai, manas dziljaakaas dveesles stiigas ir aizskartas............. ak.... NEE!! *shnjuk* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 lol, vēl nekas nav sācies, bet jau aiziet kašķis Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 lol, vēl nekas nav sācies, bet jau aiziet kašķis labaak lai izkashkjeejaas tagad, nevis tusaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 14, 2006 Author Report Share Posted August 14, 2006 es skatos tu esi daunis defaulta... runājot par prāta spējām - paskaidro, kā pēc nomiršanas, ko tu man ieteici, var iet dirst, ko tu man ieteici kā otro darāmo lietu? p.s. AK DIEVS. man gan lēni aiziet? Vai tik tu ari bigšitiņu nebūsi pašķīries un vai tik sirsniņa nebūs sasāpējusies? p.p.s. that makes me a sad, sad panda Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 *shnjuk* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 2 spameri varētu savas privātās lietas mircā apspriest? Kam tagad viegli? ā jā bļā, cik kruti ir pateikt SORRY PAR OFFFFFFFFFFFFTOPICK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now