Jump to content
GIGN Forum

big_shit

Mirstīgais
  • Posts

    174
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

big_shit last won the day on May 22 2016

big_shit had the most liked content!

About big_shit

  • Birthday 06/13/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

big_shit's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

4

Reputation

  1. Es ari domaju, ka Usma ir jakancele. Beigas sanaks liels cipars + nebuus klasiskais gign formats, jo apkart bus gimenes ar berniem, mums nelaus blaustities un skalji likt muziku, par Kapteini dienas laika noteikti ari kads aizradis. Par cipariem: vienmer visos kempingos ir jamaksaa ari par iebraukshanu teritorija un par katru malkas kleepiiti, telshu vietas ari diezgan padargas. Domaju tomer bus cilveki, kas neaizbrauks tieshi delj izmaksam. Bet pats galvenais - klasiskais gign profils ir plava, futbola laukums, skalja muzika, teltis un Kapteinis. Pusdzivais joprojam mus gatavs uznjemt pie sevis, sogad bus ari kubls un sausaa mazmajinja, lai netrauce majiniekiem. Telshu niideejiem gan jau atradisies kada vietinja ari maajaa. Varbut tomer vel shogad neatskam pusdziivaa laipniibu?
  2. Laikam jau paldies par komplimentu
  3. Diemžēl netieku šajās brīvdienās, tas pats attiecas arī uz Spite un Worm. Varbūt nākošnedēļ? Man patīk arī Beefa variants, tikai bez tā treknā meksikāņa. Klasiski feinas kopbildes
  4. Es par afterpartiju. Būtu forši kādā āra vietiņā pamalkot aliņu, bet tikai ne piektdien un sestdien.
  5. Uzņēmumam SIA "Vides pakalpojumu grupa" uz festivāla "Positivus" norises laiku, 18.07.–20.07.2014., ļoti nepieciešami pilngadīgi darbinieki teritorijas uzkopšanai. Darba samaksa: EUR 2.30 / h (BRUTO) + pusdienas un vakariņas + iespēja atrasties festivālā bez maksas! Darbs vidēji 5-6 stundas dienā. Darba grafiki iespēju robežās tiks organizēti (saskaņoti) tā, lai nodrošinātu iespēju apmeklēt vēlamos koncertus. Par strādāt gribētājiem lūgums paziņot Sarmītei Jegorovai pa tālr.: 25433010, e-pasts: [email protected]. Lūgums aptaujāt draugus, tuvus un tālus radiniekus vai paziņas, kas būtu ieinteresēti šādā darbā Paldies.
  6. Man lūdzu tādu pašu kreklu kā Ivetai. Paldies tam, kurš šogad uzņemsies organizēt
  7. Pasākums bija lielisks, arī kārtīgi izsmējos. Ļoti patika ekskursijas un futbols . Būs jābrauc biežāk, bet tikai pie nosacījuma, ka arī nākamos gadus būs dalības maksa. Paldies visiem par piedalīšanos un organizēšanu. P.S. Bija daudzas tēmas, kur dižsūdiņš varēja piedalīties.
  8. Es paņemšu arī vienu lieku piepūšamo matraci, varēšu kādam aizdot, bet pa īstam nezinu, vai viņš gadienā nelaiž gaisu ārā. Tad vēl es paņemšu līdzi drusku dārza tomātus. Nu jā, tas arī viss. Uz tikšanos.
  9. Es vienu telti panemšu līdzi, bet pati gulēšu mašīnā, tātad varu kādam aizdot telti un tiroļus (2 gab). Neliels apdeits - mašīnā vēl ir brīva vieta, jo fuj1tsy nebrauks, jo viņš ir salauzis kāju, jo viņš nemāk lekt ar izpletni. Nekas traks, ja tā vieta paliks brīva, bet, ja nu kādam galīgi nav ar ko nokļūt, tad varu paķert (no Rīgas piektdienas vakarā). Tad no pārtikas pilnīgi nekas nav jāņem līdzi? Kā tur ar dārzeņiem - moš kam ir iespēja no laukiem/ dārziem katrs pa biškam paķer kaut ko līdzi? 5 lati tomēr baigi maz - tur jau gandrīz viss aizies par šašļikiem. EDIt: manā Waagen pieteicies n0r3k
  10. Sveicināti. Es braukšu. Es braukšu ar savu auto. Es braukšu ar savu auto un būtu feini atrast vismaz vienu kompanjonu, kas zinās ceļu (es visur apmaldos). Es braukšu no Rīgas; Iļģuciema. Ja nu kāds līdzbraucējs piesakās, es palūgšu par to informēt mani personīgi e-pastā, jo šito visu spamu es nelasu. Tātad e-pasts: [email protected] Paldies par uzmanību, uz tikšanos augustā. Ilze PAPILDINĀJUMS 2012.07.26. Mašīna pilna (ar Gludeklis, Kāmis, fuj1tsy, Toms un es)
  11. Labdien! 1) Tātad tiek piedāvāts vasaras darbiņš pilngadīgiem jauniešiem (vai arī ne tik jauniem). Skatīt pielikumu. 2) Tirdzniecības pārstāvis būvgružu nozarei. Ļoti ļoti vēlama iepriekšēja pieredze vai vismaz izpratne par būvniecības nozari. Šai vakancei nepieciešams tiešām spējīgs cilvēks. Lai pieteiktos šai vakancei, obligāti sūtīt CV un motivācijas vēstuli uz [email protected] P.S. Nejautājiet neko par algām šeit. Nostāja ir tāda - ja cilvēkam darbs tiešām ir vajadzīgs, viņš atnāks un visu uzzinās. Kandidāts jāredz vaigā. Paldies par uzmanību. trimmerists.pdf
×
×
  • Create New...