Jump to content
GIGN Forum

Set.

Mirstīgais
  • Posts

    906
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Set.

  1. Sveiki. Es neesmu spēlējis CS pāris gadus. Bet galvā sanāk vēl trāpīt, kā vecos laikos. Tākā tagad jauns dators, ir vēlme uzkapāt 5on5. Kur jūs ieteiktu meklēt līdzīgi domājošus. Varbūt komandu. Kā arī kur meklēt pretiniekus, lai uzspēlētu 5on5? Paldies Set.
  2. Googlē atradu kā to darīt sanāca bet viņš 1x meklē failu saturu un tad vairs vispār nemeklēja. Dariju arī tā Ko jūs ieteiktu, ka sataisīt, lai vienmēr meklē failu saturu. Bet šī problēma jau sen
  3. Set.

    Vecmeitu Ballīte

    Veicmeitu balle šodien. Var P.S. bīīf
  4. Set.

    Vecmeitu Ballīte

    Paldies par ieteikumiem. Vēl kādi ir?
  5. Set.

    Vecmeitu Ballīte

    5diena. Rīt vajag. Palīdziet izdomāt jautājumus testam topošai līgavai. Protams, ar atbilžu variantiem. Piemēram - ar ko kopā nevar lietot viagru. a)sirds b)caurejas zāles c)burkānu sulu d)pupiņām, zirņiem u.c.
  6. Set.

    Radio

    Es atkal neprotu izmantot google. Nevaru atrast radio kur skan hiti un nav reklāmas vispār. Kādreiz 24/7 klausījos http://hitzradio.com/ bet tagad aizklapēts. Ieteikumi?
  7. Set.

    Friends

    Paldies no pirāta vilkšanās ilga newoutlawa neesmu, maksāt par reģistrāciju netaisos
  8. Set.

    Friends

    Sveiki! Izmeklējos pa googli un tā arī neatradu vietu kur var lejuplādēt "Friends" sezonas, Atradu par maksu vai bezmaksas ar nederīgiem linkiem. Ir kādi varianti kur var nokačāt? Kādi trackeri vai kāds cits variants?
  9. cik reizes redzēts kā pēkšņi no ba1bas nika uz Set niku nomainās... nezinu kā tagad, bet agrāk tas bija manīts ļoooti bieži.. Vienkārši saņemies un atvainojies. Manu nicku var uzlikt jebkurš, jo viņš nav regots. Mani tiesībās neintresē . Kādus argumentus tev vēl vajag?
  10. Kas tas par fail!? Pieprasu publisku atvainošanos man un baibai
  11. Set.

    Gign Allstar '09

    Piesakos . Joined: 13-April 05 esmu forumā, bet serverī parādījos vismaz gadu iepriekš
  12. Nevarēju klusēt. Pietiek, ka bijušie čītoki spēlē (nav teikts ka tagad 100% tīrs) tad vēl tiesības viņam? NĒĒĒĒ .
  13. Set.

    Cs.gign.lv

    RESKA KAADS ADMINS uz cs.gign.lv chiiteris valda tur tjipa jau pazudis...
  14. novijas paldies par linku. Tāds cirks
  15. tai adrese caur googli biju, CHIPSET un SATA ir viens tas pats? :/ cik es sapratu raknajoties pa google un meginot visu dienu manu problemu varetu atrisinat SATA + windows saliekot caur nlite. Es nevaru tikai iebraukt kur dabuut to sata tieši to ko vajag... Caur biosu es nevaru atslegt to cieto, jo bios ir kaut kads bomziigs. Meginaju ar citu windu tiku liidz zilajam logam, vins domaja domaj tad izmeta kludu ka iespejams virusi, cieta diska problemas, lai nenobedetu pc vins atsledzas(varu precizu tekstu iedot, ja vajag).
  16. Acire Aspire 5737z kā noteikti viņam MĀTESplati un kur dabūt mātesplates driverus SATA kaut kādi? :/
  17. Itkā strādā šitā, redzēsim kad būs pēc tam es vēl ķeksi atliku When searching non-indexed locations - include system directories.
  18. To ko tu stāsti es saprotu, man arī ir paplašināta meklēšana, bet es neredzu lai viņš meklētu failu saturā . Man vajag atrast piemēram vārdu "lācis" visos iespējamos failos iekšā.
  19. Windows vista search Un tā man ir windows vista. Problēma ir tāda ka vista negrib meklēt konkrētu vārdu visos failos. Es skatijos windows mājaslapā var meklēt pēc autora, faila radīšanas datuma un vēl visādām herņām, bet vnk meklēt vārdu iekšā failā un meklēt visos failos man nav sanācis. Kāds varētu pateikt precīzi kā to var izdarīt un vai vispār vista to spēj. XP to var.
  20. Man cik saprotu tagad nav vairs reg. nick iekš servera. Paspēlēju citreiz, vēl ne reizi neesmu bijis izmests, manuprāt 50% ir neregoti tākā galvenais tiec iekšā(caur favorite uzliec auto join, kad brīva vieta un tad tik taisi refresh un tiksi), neesmu gaidījis vairāk kā 5min
  21. Ieslēdzu kompi, ielienu weblapās, viss strādā. Tad izdomāju paskatities video vai tur skype palietot, nelietot weblapas. Tad izdomāju atvērt web lapas un viņas nevares prosta neviena neveras, uztaisu Restart viss atkal strādā. Kā atrisināt šo problēmu? FF un IE abiem viens un tas pats, tātad vaina nav browserii. Nod32 antivirus.
  22. es tjipa uzhakoju, kur mest spēles? Man ir faili
  23. Es tikku galā ar savu štelli, man bija jānokāčā specefisks variants, tad viss aizgāja. tagad ir 2.0.2 versija.
  24. Tagad error 5 un tagad vispār itouch nestrādā
×
×
  • Create New...