Jump to content
GIGN Forum

Bucher

Mirstīgais
  • Posts

    1651
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bucher

  1. Es neteicu, ka fragi, bet komandas uzvaras gan, tākāk tomēŗ tiek tā komanda, kura dabū 16 uzvaras, nevis kura saspridzina vairāk komandas biedrus vai lielāku tornīti uztaisa . Varētu uztaisīt, ka par tālāk tikšanu/uzvaru finālā (ja 4 komandas) balso pārējās divas komandas (nu vai varbūt kaut kādu formulu uztaisīt, ka gala vērtējums ir 65 procenti balsojuma rezultāti un 35 komandas uzvaras, kaut kā tā)
  2. Varu pagodināt ar savu dalību. Vienīgi vajag izdomāt citus noteikumus, kura komanda tiek tālāk, nevis pirmā lidz 16, lai nav fragošana.
  3. kāds var ieteikt kādu foršu Flash spēli?
  4. iedodiet labāk Epixam un good menam nē, būs prikolīgāk kā nekā Epix pēc gign lielā 2010. gada noslēguma balsojuma ir atzīts par gada labāko adminu
  5. es nestrīdos, nevarētu teikt, ka tu savā pirmajā atbildē parādiji dižas zināšanas. šitā jau bij sakarīgāka atbilde, paldies.
  6. pele man ir pāris mēnešus un ir tīra. tā kā ej atsūkā locekli un paturi savu nesvarīgo viedokli pie sevis, ģēnij....
  7. Pirms vairākām dienām sāka gļučīt mouse wheels, reizēm kad scrollo, tad nedarbojas un pēc tam sāk scrollot bezjēgā pēc vairākām minūtēm. Nereāli kaitinoši, reizēm vispār nevar netā neko paskatīties, vislaik braukā augšā lejā vai skatoties video sāk skaļumu regulēt šurpu turpu un jārauj ārā pele un jābraukā ar sūda touchpadu. CSā arī bieži nenostrādā lecot, kas nereāli kaitina un pēc tam vēlāk šaudoties ar kādu sāku lēkāt kā gailis uz vietas. Kādam ir tā gadījies vai zin ko darīt? Es kaut ko pagūglēju, vispirms ieinstalēju draiveru no diska (pirms tam neinstalēju, jo logitech tā pat darbojas), nedaudz samazinājās lagošanas biežums bet tā pat ir, pēc tam apgreidoju firmware, arī minimāli palīdzēja, bet tā pat lago bieži un kaitina.
  8. Bucher

    Juusu Probleemas

    Vēl viena problēma - tieši pēc 2 nedēļām Miley Cyrus kļūst pilngadīga un viņu varēs legāli vālēt. Vai kādam nav kāds lieks ielūgums, ko man aizlienēt uz viņas dzimenes partyu un pie reizes pateikt viņai kādu labu vārdu par mani?
  9. Nēģeru lētā darbaspēka izmantošana
  10. lai tava prasība tiktu izpildīta, tev ir jāpamato kāpēc izvēlējies tieši tādu jauno niku un ar ko viņš labāks par veco
  11. Bucher

    Juusu Probleemas

    Problēma - holivudas aktrises nedod man seksu. Risinājums - pārskaita man kāds miljardu.
  12. OK. tā kā skatos, kai vairākums atbalsta, tad šovakar uzlikšu tev šo komandu. Lai veicas. Close topic.
  13. Bucher

    Gign Allstar '09

    nu skaidrs, ka Alise pargaja, vinja gribeja but visu laiku jautrakaja tiimaa
  14. Bucher

    Gign Allstar '09

    es katra zinja noliedzu visus pret mani verstos parmetumus, es biju funmakers nr1
  15. Bucher

    Gign Allstar '09

    kri ideja nav slikta :D
  16. Bucher

    Gign Allstar '09

    Tu tjipa es spejigs spriest kas ir pilns? Vakar peecstundaas iemacijies jaunu vaardu - botas, tagad centravojs pacans sajuties! Un es nestumdu visus pa malam, tikai paris individus ieteicu un Rawens man ir labs pacans un es zinu, ka vins ta pat atkapsies, lai dotu vietu man, taka viss ir chikinieka! Mans pieteikums bij tikai formalitate, bet jums jau protams japarada savas spejas!
  17. Bucher

    Gign Allstar '09

    Fak, Sharingan, es vislaik nesaprotu, kapec visi man ta parmet par niku laikam tiesham ne ta rakstu! Pasaki ludzu ka ir pareizi jaraksta? Neviens man nekad nesaka, vienmer visi aazee mani!
  18. Bucher

    Gign Allstar '09

    Es gan redzu! Pasakums saucas allstar un es esmu riktigs allstars, tie tur 2 nav pat staari
  19. Bucher

    Gign Allstar '09

    Gludekli paskaidro kada veida izpauzhas vinju radoshums? good men tu noteikti zini labak par mani kas man galvenais ja? tjipa ja kads mak spelet tas nozime, ka vins uzreiz ir sliktais un ka galvenais ir fragi! Un es esmu pilniga chilla, vnk sen nebiju postojis, tapec man vajadzeja ierasties ar lielu azhiotazhu, kas ari izdevas
  20. Bucher

    Gign Allstar '09

    eu iemetiet mani ari! ja nav vietas, izmetiet miskaste piemeram Rawen vai ANALGINU! es zinu ka vinji noteikti jums ir labak dirsa ielidushi neka es, bet es speleju 40x labak par vinjiem, taka jaspele ir man! Paldies!
  21. nu chalis online biezhi, mosh ari tapec, bet nu reizem vislaik kaut kadas stulbibas raksta un dara, nekas tragisks, bet nu admini manuprat pagaidam pietiek, tapec nedomaju, ka mindam dizhi vajadzetu tiesibas!
  22. Bucher

    Euro 2008

    pec pirma vajadzeja but 5:1 turkiem respect ka kapa, bet vel jau visas iespejas
  23. Bucher

    Davanas

    smarzhas un pulkstenis
  24. Bucher

    Euro 2008

    ai bljadj.... zb
  25. Bucher

    Euro 2008

    finaals turcija - italija
×
×
  • Create New...