Jump to content
GIGN Forum

krish

Admin
  • Posts

    1153
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by krish

  1. Es ar noķēru vienu šāvienu tieši pierē
  2. Daži foto Kasparam jāpādomā, kur savu galvu bāž
  3. Tomēr manas medības atcēlās. Tā kā es pkedalos! Man līdzi vēl viena persona. Krišs
  4. Hey! Sorry, ka tik vēlu rakstu. Bija traka nedēļa Diemžēl man rīt medības, kas jau sen sarunātas, tāpēc es krāsošanā nepiedalos... Krišjānis
  5. yo yo! Paldies par šī pasākuma organizēšanu!! Vakar no Kaspara uzzināju, ka tāds notiek un šodien jau skaidrs, ka arī es piedalīšos. domāju, ka ar mani vēl būs 1 vai 2 vai 3 cilvēki. Zvanīju arī Testam, bet šamējais jau aizņemts.
  6. paldies visiem dalībniekiem par kompāniju. Domāju, ka piekritīsies, ka pasākums izdevies! Odiņ- lieliska "demka". Nu ko? Drīz tiekamies underground paintball?
  7. Tests diemžēl nepiedalīsies. btw. es pārskaitīju naudiņu par 4 personām. oi, būs labs!! es jau jūtu
  8. ok. sarunānts. Painformēšu Testu, lai gan šķiet, ka viņš ir informēts.
  9. man līdzi ir jau 3 personas pieteikušās. Būs labs kariņš!!!
  10. es piesakos. Varbūt vēl kāds būs ar mani...
  11. krish

    Plikas Čiksas!

    tur jau tā lieta, vecīt, ka kvalitāte ir ļoti laba! man ir vairāki krekli, ko velku jau otro gadu. druka cieša, nelobās nost. arī paša krekla pamatkrāsa nenomazgājas. ir vērts pasūtīt, noteikti iesaku!
  12. krish

    Plikas Čiksas!

    super! paldies, visiem vispār tur ir baigi labie T-krekli. Es un Tests šad tad pasūtam. ja pasūta 5 gab, tad piegāde bezmaksas.
  13. krish

    Plikas Čiksas!

    Veči, man gribas šo seksīgo T-kreklu no designbyhumans.com lapas, bet vispirms tas ir jāiebalso. Sarosās visi un pa vienai balsij, lūdzu (1x mūžā): http://www.designbyh...te/detail/97633 NEESI NŪĢIS! piereģistrējies un nobalso!
  14. Veči, man gribas šo seksīgo T-kreklu no designbyhumans.com lapas, bet vispirms tas ir jāiebalso. Sarosās visi un pa vienai balsij, lūdzu (1x mūžā): http://www.designbyhumans.com/vote/detail/97633
  15. krish

    Stop Acta

    noteikti jānobalso!!!!
  16. krish

    Paintball

    Pasākums ir izdevies. Paldies organizatoriem un dalībniekiem! Nākošais pēc mēneša vai diviem undergroundā!!!
  17. krish

    Paintball

    man, iespējams, būs līdz vēl viena persona.
  18. krish

    Paintball

    3. Decembris man skan daudz labāk piesakos!
  19. krish

    Paintball

    Man laikam 26. novembris neder, jo to dienu esmu jau saplānojis. Parasti centāmies organizēt vismaz 2 nedēļas uz priekšu, lai cilvēkiem ir laiks apdomāties un saplānot savu ierašanos. Par cilvēku skaitu- vajadzētu vismaz 5 vs 5, bet man nebūtu nekādu iebildumu pret 8 vs 8, jo āra laukums ir liels un pietiks vietas visiem.
  20. krish

    Paintball

    paintball ir jāuzspēlē atkal!! Man jau liekas, ka varētu ārā, jo tur ir vairāk vietas un labāks apgaismojums. Bet arī underground ir sava burvība un savi plusi. Teddy, tavs čoms, Andris mums ir organizējis pēdējos divus pasākumus un viss ir bijis ļoti labi, tāpēc pie viņa arī varētu pieturēties! Dominix, domāju, ka tu arī varēsi piedalīties, ja jau vēlies!
  21. wax and relax taktikas ir elegantas. Atceros, kad to visu attīstījām- bija patiešām smieklīgi!
×
×
  • Create New...