Pensionars Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 (edited) Pirmkārt, nav jau tā, ka iepriekš nebūtu varējuši nospēlēt pret visām šīm komandām ļoti labi. Otrkārt, kur tad palika Znaroka piršana pirms čempionāta, ka mums nav zvaigžņu, bet ir komanda? Tiešām, vienīgā spēle, kur neizgāzāmies, bija pret Čehiju, mby arī labi, ka pret viņiem 4daļfinālā, tomēr uzvarēt izredžu nav. Jebkurā gadījumā, tas neliedz skatīties spēli, ko arī darīšu, tāpat kā visas citas. Pasaules hokeja čempionātu, NHL neuzskata par svarīgu notikumu tāpēc netiek rīkot pārtraukums, pasaules čempī nav ne tuvu tā Krievijas kas ir Krievija olimpiskajās spēlēs un tas ir attiecināms uz visam komandām (Zviedrija,USA,Kanada,Slovakija,Cehija,Somija utt.). Pupu mizas tu vari teikt hokej ekspertam (no nhl), nevis man. Edited February 22, 2010 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Nu tad tik ej, skaties uz zvaigznēm. Kā man besī šitā atmazka: tur tač ir zvaigznes, bļe. Nu un? Tas nenozīmē, ka drīkst atrasties laukumā 2 periodus un 3šajā sākt kaut ko darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 (edited) Viss bezsakarīgākais uzdirsies ko es esmu redzējis! P.S Vienkārši nevajag salīdzināt divus dažādus turnīrus ar ļoti atšķirīgu līmeni. Ja būs tāda iespēja protams es skatīšos meistarus darbībā! Edited February 22, 2010 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Miņins ar četrinieku esot apvēlies pie beigām Nav labi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Nav labi... Manupraat, taa ir ziime, ka vinjam nevajadzeetu starteet, lai atdot savus stuumeejus Maskalaanam un pats izaarsteejas un gaidiisim panaakumus no Miņina Sočos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 (edited) Nahujam ? Maskalāns tāpat augstāk par 8.vietu netiks, savukārt Miņinam ar visu savu traumu ir iespējas sasnegt sešinieku. Edited February 23, 2010 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 (edited) P.S Vienkārši nevajag salīdzināt divus dažādus turnīrus ar ļoti atšķirīgu līmeni. "Skatīties uz zvaigznēm" bija metafora. Tas nozīmē: turpini siekaloties par citu komandu spēlētājiem. Tas nebija uzbrauciens, tas bija mans viedoklis. Un parādi man, kur es salīdzinu turnīrus. Ā, un pasaki vēl, ka latvieši nav vainīgi pie saviem milzīgajiem zaudējumiem, ka vainīgas ir pretinieku zvaigznes. Ja tā neuzskati, tad pis dirst un beidz tēlot hokeja ekspertu norakstot visu uz pretinieku spēku, nevis mūsu tizlumu. edit: nu arī ja tu tā uzskati, pis dirst. Edited February 23, 2010 by icecube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Rīt hokis no rita. Vinnēs mūs vismaz ar 2 vārtu pārsvaru kā minimums. Kādi jūsu varianti ? prognozes ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Ceru jau uz to labāko... Tik tiešām. Bet labāk neizteikšu savas prognozes ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Tākā latviešiem mūžīgā tendence ķeties pie pēdējā salmiņa domāju, ka spēle būs aizraujoša. Zaudēsim ar minimumu, lai arī kā mums neietu, esmu akls optimists. Galvenais ir pirmais periods. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Es sliecos uz uzvaru pagarinājumā vai bullīšos! Tak jābūt kaut kādai šarai beidzot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Latvijas izlase savas šaras izsmēla pēdējās dinamo spēlēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekausis Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Esmu stipri vīlies Znarokā, kāda velna pēc viņš nepaņēma uz Olimpiskajām spēlēm Kuldu un Sorokinu? Kulda- labākais koeficents visā AHL, Sorokins- meta izšķirošus golus Dināmo sastāvā pirms olimpiādes. Pēc spēles ar Krieviju Znaroks baigi slavēja krievus " Spēlējām pret olimpiskajiem čempioniem", es neticu, ka nevarēja nospēlēt labāk. Statistika: Kanāda-Latvija 4:2, Šveice-Latvija 1:2, Zviedrija-Latvija 2:3 . Tagad latvieši ir emocionāli sagrauti 3 zaudējumi ar krietnu pretinieku pārsvaru, tāpēc ceru, ka rīt nospēlēsim godam, ja ne par uzvaru, tad vismaz par skaistu spēli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Tak jābūt kaut kādai šarai beidzot! Taa arii buus Esmu iepihaajis labi taa vinsh buus ka es saku eju guleet un gatavoties hokejam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 ES jau taisos gulēt, vispār ceru uz iespaidīgu spēli ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Nevaru izdomāt. Iet gulēt vai sēdēt augšā līdz pieciem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 ej guli taaa lai 5:00 butu svaigs gurkjis A to buusi kaa veca lupata 5:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 (edited) Pēc spēles ar Krieviju Znaroks baigi slavēja krievus " Spēlējām pret olimpiskajiem čempioniem", es neticu, ka nevarēja nospēlēt labāk. Statistika: Kanāda-Latvija 4:2, Šveice-Latvija 1:2, Zviedrija-Latvija 2:3 . Tagad latvieši ir emocionāli sagrauti 3 zaudējumi ar krietnu pretinieku pārsvaru, tāpēc ceru, ka rīt nospēlēsim godam, ja ne par uzvaru, tad vismaz par skaistu spēli. Tapēc, ka sastāvs Vankūverai bija jānosauc kaut kad decembra beigās, un tad Sorokins vēl nebija sācis lādēt krievu vārtos. Kuldas neiekļaušana sastāvā gan bija kļūda(starpcitu, tagad Znaroks to pats ir atzinis), visiem jau sen bija skaidrs, ka viņš uz mazajiem laukumiem stabili ir labāks par to pašu Laviņu vai Galviņu. Un izmaiņas sastāvā varēja veikt tikai traumu gadījumā. Un ko viņam darīt ? Teikt, piemēram, Sotniekam, lai viņš simulē traumu ? Un tevis pieminētajiem 3 rezultātiem nav PILNĪGI NEKĀDA sakara ar šīm spēlēm. Tie rezultāti ir no PČ, ko līmeņa ziņā nevar salīdzināt ar OS. Kad to beidzot sapratīs ? Edited February 23, 2010 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 ja speletu mes tagad v elreiz ar Sveici/Zviedriju/Kanadu rezultati butu pavisam savadaki un domaju arii mums daudz negatiivaaki... Visam ir savs laiks un tad ariii bija musu ziedu laiks...Vnm nevar veikties,skaties tie pashi Krievi un Kanada vinjiem abiem jatiekas 1/4finalaa tatad 1nam pat nebus medeljas,un vinsh bus labi ja 5/6vietaa,tatad nevajag ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekausis Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Un tevis pieminētajiem 3 rezultātiem nav PILNĪGI NEKĀDA sakara ar šīm spēlēm. Tie rezultāti ir no PČ, ko līmeņa ziņā nevar salīdzināt ar OS. Kad to beidzot sapratīs ? Muļķības, Sorokins bija jau aizlidojis uz Vankūveru un tad viņu aizsūtīja mājās. Jā PČ nav tas pats kas OS, bet ja Latvija pasaules čempī spēlētu tā, kā OS, tad tik laba snieguma nebūtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Nu un, ka bija ? Tāpat viņš varētu spēlēt tikai kāda cita aizsarga traumas gadījumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Tomēr līdz kādiem 2iem patusēšu, tad 5os piecelšos ar super mega sūdīgu garstāvokli, un pāris stundās tas tiks uzlabots. Par lielu rītdienu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturkis47 Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Prieks par Latviešiem žel tā vārtu zaudējuma pagarinājumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Eh... bet malachi tik un taa ! Vareja pagarinajuma 5aja sekunde iekrist no vartsarga kajas vartos un vnk CZE PWNT !! Bet vispar sudiga olimpiade no hokejistu puses ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturkis47 Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 tas tiesa. Vokovns noraustijās kā jau komentētāji teica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now