Jump to content
GIGN Forum

darek

Moderators
  • Posts

    703
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by darek

  1. Ja godīgi, es pāris mēnešus atpakaļ ar kaut ko runāju, ka vajadzētu šogad aizbraukt, sakūdītu vēl kādus vecos un satikt sen nesatiktus draugus, bet jūsu izvēlētie datumi mani pievīla. 9. augustā man dēliņam ir dzimšanas diena kuru, vistacamāk, svinēsim tajā pāšā weekendā kad jums tusiņš.
  2. Jā... Neaizdomājos. Tie laiki gignam ir pagājuši. Nu lai vai kā, lai jums izdodas!
  3. Beef, un pāris kilometrus no Usmas ezera ir arī vilciena pietura. p.s pusdzīvais, kapēc domā, ka uz Usmu nebrauktu, bija pasākums, neatceros, bet laikam 06 vai 07 gadā, bija visai daudz cilvēku.
  4. nu jau viss ir čiki piki, bija drusku sarežģitāk kā domāju, bet viss ir labi beidzies!
  5. Es domāju, ka tev palīdzēt var tikai apple supports. Ieeju apple.com un tur uz supporta sameklē čatu ar kadu no operātoriem un uzraksti viņiem visu savu bēdu, gan tev palīdzēs. Saku no pieredzes, man bija problēma ar izdzēstu iphonu un dēļ tā visa nevarēju backupot caur parasto sistēmu, pat nevarēju pievienoties itunes. Viņi man tādas pogu kombinācijas lika vadīt telefonā, kas apgāja visas drošības un pat drošību iekš itunes. Tāpēc apple ir tik foršs - supports.
  6. Es biju kaut kā pārliecināts, ka viņai bija jābūt dziļāk sistēmā vai reģistros, vai da jebkur. Cerams ar to pietiks. Paldies.
  7. Tātad, ir ieinstelēta programma, kuru nevar izdzēst... Control panelī pie programmām nav atrodama. Pašas programmas direktorijā nav uninstall fails. Izmantojot instelācijas failu, izdzēšanu vai salabošanas opcijas nepiedāvā. Reģistros arī nav nedz 64, nedz 32 bitu folderī... Izmantoju revo un iobit uninstallerus, bet nekā... Kaut kāds sviests. Un šeit beidzas manas zināšanas. Varbūt ir kāds, kurš ir saskāries ar ko līdzīgu vai vienkārši zin vēl kādu veidu?
  8. darek

    Nakts Riita Spams

    Rembo, es nedz par veikaliem, nedz lombardiem runaju, tada ir zelta cena Latvija, ja nu vienigi tev ir zinams kads pagrabs kur kads uzperk zeltu par vinam visneizdevigakajam cenam pasaule? Pat pie arabiem zeltu ieperk par 35eiro, kas jau skaitas ahujena! Sachomo mani ar savu dzheku un es tevi ari padarisu par miljonaru!
  9. darek

    Nakts Riita Spams

    585 provi, ja dabusi 20euro/g tad tas jau bus visai labs darijums.
  10. darek

    Nakts Riita Spams

    Haha, ne, ne bija Gamer, ar to dzheku galvenaja loma, kas bija ari law abiding citizen. Labs aktieris, par filmu gan to nevaretu teikt... Cik atceros, filma bija baigais sviests.
  11. darek

    Nakts Riita Spams

    Chau, Epix! Zini, es stradaju uz augstsprieguma linijam un visbiezak sanak stradat pa visadam chuhnam, meziem, purviem- visur tur kur iet augstsprieguma linijas- tatad vairak nost no cilveku acim! Un man vairakus gadus bija bite, ko es varu pateikt, zona bitei ir tikai pilsetas un uz lielceliem, kad es sezot purva pat nevareju iszinu aizsutit, man blakus sezh dzheki ar LMT, kuri jutube skatas video ar 4G! Tad nu es ari pargaju pie daudz dargaka LMT. Tagad viss ir lieliski, zona, patiesam, 98% ir visur. P.s ari pazistams dzheks strada LMT, jautaju vinam ko pie viniem ir dargi, bet bite tik superigi leti(es pats tagad ar visiem internetiem utt., maksaju 3x vairak ka agrak bite) vins atbildeja, ka bitei ir liela aizmugure arzemes, tadel varot stumt parejos ara no tirgus, turot minimali virs pasizmaksas.
  12. Apbrīna vērts čalis! Vien rodas jautājums, vai tādam vispār ir vajadzīgas dajebkādas tiesības?
  13. Varbūt šeit rakstu par vēlu, bet nu varu tomēr sniegt visai noderīgu info. Sākumā gribu teikt to, lai par Vadimu aizmirsti. Pirms gadiem 2, 3 pie viņa taisīt vēl bija visai ok, bet šobrīd viņam ir sācies konveijers un viņam sanāk nu tiešām reti pretīgi tetovējumi - norautas līnijas, nepareizi ēnojumi, citviet par biezu, citviet par smalku - kas ir pats galvenais, arī cenas kādas bija pirms vairākiem gadiem tādas arī ir šobrīd. Man vēl ar viņu paveicās, divus pirmos viņš man uztaisīja patiešām labus, pat labākus kā es biju iecerējis, bet trešo jau es dabūju pārlabot pie cita meistera. Tagad vienozīmīgi, visiem tetovējuma gribētājiem iesaku džekus no RīgasTintes - visi kā viens, jauni, bet pieredzējuši mākslinieki un ar patiešām lieliskām prasmēm gan zīmēt, gan tetovēt. Vēl jo vairāk gribu ieteikt Kasparu Daugmani, viņš ir cilvēks, kuram lieliski izdevās izlabot, visai sūdīgi radīto, Vadima darbu un radīt vēl pārīs jaunus priekš manis. Viņam tikai vajag zināt aptuvenu ideju un tālāk jau viņš Tev sataisīs daudzus un dažādus variantus. Īsāk sakot, viņu var iekš draugiem sameklēt, ja slinkums iet uz salonu, un tad jau tālāk atliek vien sarunāt ko un kā. Par cenām. Tie čaļi gan nav lēti, bet ja runa ir par tetovēšanu, tad man šķiet, ka par lētumu nemaz nedrīkst runāt. Par pēdējo savu tetovējumu, kas ir ~20x10 samaksāju, ja preizi atceros, 100ls? Bet tetovējumā ir loti smalki burti un visai sarežģīts ēnojums. Īstenībā jau arī nemaz nav tik dārgi. Bet galvenais ko gribēju pateikt, cilvēki, aizmirstiet par Vadimu, sabojāsiet sev nervus un kā zināms, skopais maksā divreiz! p.s ā, es arī varu iedot Kaspara telefona numuru, ja kādam ir interese, rakstiet pm'u.
  14. darek

    Ptc Web

    SR, vai tad tiešām vēl neesi izaudzis? Ej strādā un pelni kā normāli cilvēki to dara. Draudzīgs padoms.
  15. Muļķības, varēji uzreiz teikt, ka tev ir problēmas ar alkoholu kā rezultātā cieš iphoni un ceri, ka ar torchu kaut kas mainīsies. awww, cerība muļķa mierinājums.
  16. darek

    Nakts Riita Spams

    nea, tagad esmu mājās, bet pag, atkal man tavs numurs kkur pazudis, atsūti man pm ar numuru un sarunāsim randiņu.
  17. darek

    Nakts Riita Spams

    Galva kā spainis, atmiņas īpaši nerāda, jābrauc mājās, bet pohas. Ā, aizmirsu, nodzēru ĻOTI daudz naudas, nosvinēju dzīvokļa nenopirkšanu... morālie būs kādu nedēļu, mīļo meiteni aizmirsu. Jauka sestdiena - es teiktu izdevušās brīvdienas.
  18. Tāds pūkains čalīts esi.
  19. darek

    Nakts Riita Spams

    Who dat say they gon beat them Saints. *baigā poha, bet mājās ar nevar braukt, jo man priekšā ir vēl 4 mašīnas, jāgaida kad pārējie pamodīsies. WHO DAT!
  20. Uzrakstīšu tev, kas par vainu, jo ja tev šoreiz sanāca citreiz nesanāks. Tātad, teksti kurus vadi konsole sekojošā kārtībā: model "" password "" setinfo "" setinfo _pw-gign parole Vislabāk ja tu sava *.cfg atrastu rindu ar "model ..."(visbiežāk ir "model artick") tad to arī nomaini uz model ""
  21. Tu jau, džekiņ, esi tik tālu, ka tev pat piepisties nav tolka, par tevi vēl tikai pasmieties var.
  22. defaults. uzraksta teikumu, kurā apgalvo, ka nav stulbs, bet pieliek smaidiņu, kurā miedz ar aci.
  23. lol, tikai nesaki, ka tev pirmā parole bija ar garumzīmēm?
×
×
  • Create New...