Jump to content
GIGN Forum

njasa

Mirstīgais
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    ALA
  • Gender
    Male

njasa's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Sveiki, Atradu skapī savu veco sadauzīto iPhone 5. Gribēju jaunajā PC iekačāt bildes, bet iTunes neļauj tikt pie bildēm, ja uz iPhone nenospied "Trust this computer", bet es nevaru to nospiest jo ekrāns ir pilnīgi sadauzīts. Vai kādam ir risinājums?
  2. Bitch, please! Neviens nav miris, apdauzijās un uzņemšanā ietusēja!
  3. Sameta pa robiem un norāva ručņiku, un nahrenizējās
  4. Sveiki, Vai var savienot vairākus laptopus kopā, tā lai var spēlēt spēles? Situācija: Kojās ar čomiem izdomājām kapāt vecās spēles LANā Colin Mcrea rally 2005, CS, COD2, utt, mums tur ir Wi-Fi internets, bet nu vakaros, kad visi pieslēdzas nereāli lēns, un Colin Mcrea rally 2005 kā biš noraustās nets, tā visus izmet no spēles. Tāpēc, esmu dzirdējis, ka var kkā ar vadiem saslēgt laptopus kopā, vai vaig kkādus vadus vai rūteri, vai modemu vai ko?! Un kā to izdarīt?! P.S. Visiem datoriem kurus vaig savienot ir Windows 7 operētājsistēma
  5. Čau, Manam laptopam ir problēma. Man ir asus emachines, kad lādēju bačeni viss ir okey, spēlēju spēles TF2, NBA 2k11, viss strādā nekas nelago, bet kad baterija pilna un vadu atvienoju spēlēs sāk riktīgi lagot? Atvienotam datoram uzlieku settingu "High performance", bet tik un tā spēles turpina lagot?! Vai kāds zina, kā atrisināt šo problēmu?
  6. Man mājās ir divas tumbas SAMSUNG PS N22E (http://imageshack.us/photo/my-images/808/p6273892.jpg/) Labi ja reizi gadā tās izmantoju. Izdomāju ka tjipa varētu ielikt mašīnā tās tumbas. Vai tas vsp ir iespējāms tādas pieslēgt pie mašīnas maģa? Un vai nevaig kkādu tur pastiprinātāju?!
  7. Nope, no citiem arī nevar. Šito uzmet kad meiģinu atvērt ar Operu!
  8. Čau, manam datoram ir parādījusies problēma, nevaru kādu laiku jebko lejuplādēt Nu rekur bilde kurā viss parādīts! kurā viss parādīts!
  9. njasa

    Alkometrs

    Nē nu, tas viss ir baigi kruti, ka jums makā stāv 200Ls,ko iedot kā kukuli
  10. njasa

    Alkometrs

    Tā tīri teorētiski, varu pieprasīt asinsanalīzi jebkurā situācijā!? cerot ka pēc iespējas ātrāk izies! Un ja, jau esi pieķerts pālī pie stūres, tad jau maksāt nāksies - uj, uj, uj. Un tie 30-40Ls(par analīzēm) jau reāli lietu nemainīs!
  11. njasa

    Alkometrs

    Šodien dzerot alu radās jautājums. Ja es teiksim alu - iedzeru, pagaršoju bet izspļauju(nenoriju) tad alkometrs uzrādīs promiles?! Un cik reāli par šitādu triku dabūt sodu!? Itkā jau vajadzētu, jo mēra alkoholu izelpā, bet asinīs nekas nebūt. Tad kā ir ar to lietu?!
×
×
  • Create New...