Jump to content
GIGN Forum

bekausis

Mirstīgais
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bekausis

  1. Tūbij, es nerunāju tieši par tevi, bet gan vispārēji, tā kā neņem ļaunā. Protams, ja tev ir gali, tad tu nepazudīsi nekur, nav svarīgi vai tā ir noliktava vai Saeima, visur strādā viens princips - ir kontakti, ir darbs, nav kontaktu – tiksi uzreiz noēsts bez sāls, ja vien nedejo zem stabules
  2. Īsti nezinu, kāda sistēma tur ir šobrīd, taču vēl pirms gada viss bija diezgan vienkārši. Tā kā latviešu/krievu valodas pārzinēji Bristolē bija ļoti nepieciešami, griezos pie ‘Bristol City Councila’un aizpildīju pieteikuma formu, lai varētu officiāli strādāt par tulku. Pēc pāris dienām, saņēmu ielūgumu uz interviju, kur tika pārbaudītas manas spējas tulkot no latviešu/krievu valodas uz angļu un otrādi, un tad jau tiku pieņemts darbā. Iemesls, kāpēc iesaku pieteikties tieši ‘City Councilā’ – tāpēc, ka ‘City Councils’ sadarbojas ar visām valsts iestādēm (skolām, policijas iecirkņiem, slimnīcām, utt), līdz ar to paplašinot jūsu iespējas tikt pie naudas. Lūk arī neliels ieskats, ko viņi šobrīd piedāvā: Normal: £19.85 per hour Emergency 1 & 2: £26.50 per hour Telephone interpreting: £0.50 per minute (pre-booked) £1.00 per minute (emergency 2) £1.50 per minute (emergency 1) P.S Caur aģenturām labāk neej, tur nav nekādu garantiju, kā jau nGear’s minēja – vienu dienu strādā, otrajā jau vari tikt atlaists.
  3. Tā kā tu brīvi pārvaldi trīs valodas, tad ir ļoti lielas iespējas tikt pie darba šajā nozarē. Sakumā, iesaku tev vērsties pie vietējā 'City Councila' un uzzināt vai viņiem ir nepieciešami tulki no angļu valodas uz latviešu/krievu un otrādi. Ja viņiem būs pieprasījums pēc krievu/latviešu valodas tulkiem, paņem aizpildi anketu un gaidi zvanu Sīkāka informācija ir pieejama tavas pilsētas 'City Councila' mājaslapā.
  4. Es vēl apvaicašos par to diplomu un tad tev došu ziņu, jo principā Latvijas diploms iekš UK nekotējas, bet darbojas tikai kā formalitāte, tā kā, iespējams, var iztikt bez tā. Un runājot par angļu valodu, tad tur nevajag būt izcilām valodas prasmēm, pilnība pietiks ar sarunvalodas līmeni. No paša pieredzes varu teikt, ka ļoti labi var nopelnīt piestrādājot par tulku, saņemot £30/h. Ar angļu, vācu, latviešu un krievu valodas zināšanām bez darba tu noteikti nepaliksi P.S Murdziņ, droši
  5. Gūdij, kā tev ar izglītību? Ja ir augstākā, tad var mēģinat tevi iekārtot Lielbritānijā, ceļojumu aģentūrā. Darbs kaulus nelauž un attalgojums atbilst taviem kritērijiem (£1900 mēnesī).
  6. Mani varētu piemest klāt.
  7. Iespējams, mans lēmums nebūs viens no tiem noteicošajiem, taču kā ilggadējs gign spēletājs atļaušos izteikt savu viedokli. Uz doto brīdi, no mana skatu punkta, serverī aktīvi darbojas četri- pieciem administrātoriem, priekš puba šis skaitlis nemaz nav tik astronomisks,proti, bieži sanāk, ka serveris paliek bez adminu uzraudzības, tieši tāpec noderētu kāds papildinājums adminu rindās. Runājot par pauliju, manuprāt, viens no labakajiem kandidātiem uz šo amatu ( iespaidīgs nospēlēto stundu skaits, manāma aktivitāte 'aizmukušo čīteru' sadaļā', šaut pieprot). Kā arī prasa tikai 'zaļo' adminu paku, dodiet iespēju viņam pierādīt sevi
  8. Ko par šito visu saka nama īpašnieki? Katrā ziņā, aizej izskaidro situāciju, ka tiešām kaimiņiene ir uz Tevīm uzēdusies, īsāk sakot, pasaki, ka nekādus postījumus/nodarījumus neesi veicis, kā arī brīdinājumus no kaimiņiem neesi saņemis par miera traucējumiem,bez pierādījumiem šaubos, ka Tevi metīs arā, neskatoties uz to, ka tur entie iesniegumi par Tevi stāv. Par likumdošanu īsti nezinu, taču droši varu apgalvot, ka par šadām lietām mūsu policija pēcpuses nekustinās, maksimums uzrakstīsi iesniegumu un viņš tur stāvēs, iesaldēts. Varbūt nemaz nevajag? Ka jau mineji vientuļs, gados vecs cilvēks, varbūt viņa tieši gaida Tavus pretargumentus, lai paturpinātu sarunu. Es tavā vietā neņemtu galvā, galvenais pats netaisi nepatikšanas un ar laiku pārējie manīs, ka viss tas bija no serijas 'viena tante teica'.
  9. bekausis

    Fotoradari

    Nesen nopirku navigātoru no ebaya 60£ vērtībā, kurš pie ātruma mērītājiem/fotoradariem sāk pīkstēt un uzrāda to vietu navigātorā, pagaidam braucot pa angļu ceļiem problēmu nebija, kā arī vēl ir izdomātas kaut kadas plēves,proti, uzliekot tās uz autotransporta numuriem ar cilvēka aci visu var skaidri redzēt, taču, ja to nofotografē fotoradars autonumurs ir izplūdis un nesaprotams.
  10. Principā doma ir balsot par partiju Visu Latvijai, bet tā kā šaubos, ka viņi savāks nepieciešamo balsu skaitu, nobalsošu par Vienotību, nedod Dievs, ka atkal tie "soglososi" tiks pie varas.
  11. bekausis

    Zakuska Pie Alus

    Visu populārāko esi nosaucis, bet vēl ir kruti sāļie riekstiņi.
  12. bekausis

    Canada Vs. Russia

    Man Tevi jasarūgtina , bet Krievija finālā nespelēs.
  13. Muļķības, Sorokins bija jau aizlidojis uz Vankūveru un tad viņu aizsūtīja mājās. Jā PČ nav tas pats kas OS, bet ja Latvija pasaules čempī spēlētu tā, kā OS, tad tik laba snieguma nebūtu.
  14. Esmu stipri vīlies Znarokā, kāda velna pēc viņš nepaņēma uz Olimpiskajām spēlēm Kuldu un Sorokinu? Kulda- labākais koeficents visā AHL, Sorokins- meta izšķirošus golus Dināmo sastāvā pirms olimpiādes. Pēc spēles ar Krieviju Znaroks baigi slavēja krievus " Spēlējām pret olimpiskajiem čempioniem", es neticu, ka nevarēja nospēlēt labāk. Statistika: Kanāda-Latvija 4:2, Šveice-Latvija 1:2, Zviedrija-Latvija 2:3 . Tagad latvieši ir emocionāli sagrauti 3 zaudējumi ar krietnu pretinieku pārsvaru, tāpēc ceru, ka rīt nospēlēsim godam, ja ne par uzvaru, tad vismaz par skaistu spēli.
  15. Hivemind , pasaki man lūdzu, vai tas, ka tu krāp savu draudzeni ir normāli?! P.S. Protams nav mana darīšana, bet būtu interesanti dzirdēt tavu atbildi
  16. Vadītājs : Rihards Auto marka: Mitsubishi Modelis: Pajero Sport Gads: 2000 Krāsa: Melna V/N: DZ-**** Atrašanās vieta: Centrs
  17. hehe, es vēl dzīvs, kad tu spēlē visi stūri jāpārbauda . Video labs
×
×
  • Create New...