Jump to content
GIGN Forum

ag0ny

Mirstīgais
  • Posts

    186
  • Joined

  • Last visited

About ag0ny

  • Birthday 01/01/1928

Profile Information

  • Location
    Ashgabat, Turkmenistan

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

ag0ny's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

0

Reputation

  1. Paldies par informāciju, bet kur tieši pirkt tādu aparātu?
  2. Vajadzētu, lai velk jaunākās spēles, kādus 3 gadus neesmu mainījis datoru, nemaz vairs neinu, kas tagad ir svarīgs skatoties uz hardware. Cena no 500-600 euro.
  3. Heisa! Sen nav sanācis pirkt jaunu galda kasti, kur tagad ir labākās vietas Rīgā? Vai labāk likt kopā pašam, kāda ir tautas pieredze šajā jautājumā?
  4. Blat, tu debils esi, 1500Ls par datoru? Pa biku pari 300Ls var bormalu kasti nopirkt, man tada ir, jaunakas speles iet.
  5. ag0ny

    Ah, Pupi

    Blaaa, jus sis drazu filmas skataties, ka tik labi zinat vienmer?
  6. Tas tapec, ka tu esi daunis...
  7. Prezidents nomine premjeru un apstiprina likumus, ir ari citas lietas, kuras tagad neatminos.
  8. Blat, vienigais, ko tas vecais apsis prata pateikt it - prasiet tam, kas to teica. Standarta LV kretiinu retorika.
  9. Ta starpiba ar Zatleru gan ir liela. Paskataties no kurienes tas Berzins nak, Lembis ar Skeli vinam tos miljonus sagadaja, domajat, ka vins tagad savejos nodos? Vins nav Zatlers, labs arsts, kas godigi stradajis savu darbu, ja neskaita tas pateicibas.
  10. Gaidam, ka vins ANO uzstasies ar "nothing special" cienigu runu. Varu saderet, ka vina anglu valoda un izpratne par arpolitiku ir 0. Vecs pretigs komunists.
  11. Blat, kur ir tie dibili, kas sava laika te ZZS un SC slaveja? Kur esat pidari?
  12. Blat, tu apzinies, ka likums visiem viens un sis lemums attieksies uz visam skolam un visiem bus jamacas tikai latviesu valoda? Iedomaties, ka vini tagad aizbrauks prom ir stulbi, man personigi ir daudz saskares ar "krieviski runajosajiem latviesiem" un jaunatne, kas gajusi musu skolas, valodu prot. Ari macoties pamata krieviski. Sis referendums ir debilisms.
  13. Labakais komentars saja diskusija, tas referendums ir idiotisms, mums ir ari polu un ukrainu skolas, kas sada veida tiktu apdraudetas. Nav vienalga kada valoda macas, galvenais, ka beigas zina latviski? Domajat, ka piespiezot ar varu macities tikai latviski tie mazie krievi izaugs par patriotiem? Drizak dabusim piekto kolonnu no ta visa.
×
×
  • Create New...