Jump to content
GIGN Forum

amnezija

Mirstīgais
  • Posts

    972
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

amnezija's Achievements

Īpašs trīcpirkstis

Īpašs trīcpirkstis (12/23)

13

Reputation

  1. Salīdzinoši lēts sākuma risinājums ir https://www.digitalocean.com/pricing kur VPS var dabūt, kurš fizisti atradīsies Amsterdamā.
  2. Pieslēdzu ar tādu vadu, viss aizgāja.
  3. Tipa šitāds? http://www.datapro.net/products/computer-power-cord-europe.html
  4. Sveiki! Situācija tāda, ka man ir Anglijā pirkts xbox 360, kuram ir Anglijai domāts strāvas vads uz pārveidotāju xboxam. Kā tagad ir, ja es gribu šo xbox lietot Latvijā? Es varu vienkārši izmantot mūsu barokļu vadus pieslēgt tam pārveidotājam? Vai arī tur vajag vēl kaut kādu "starp fīču"?
  5. Ļoti nožēlojama aptauja, par tādu videnē ZPD dotu 2 un Tev tiešām šitāda rada kādu vērtību bakalauram?
  6. Bez papildus paskaidrojumiem un atbildēm. Par decembri bija ~18Ls par manis īrētajiem 12m2 - tas gan nav par dzīvokli, bet par istabu komunaļņikā.
  7. amnezija

    Eiro Latvijā

    Visus komentārus neesmu lasījis, bet katrs otrais ir caurskatīts. Dīvaina tā situāciju, godīgi, es biju pārsteigts, kad ieraudzīju, ka aptauja ir ~50:50, ok, kaimiņu sašam, kuram PBK ir izskalojis smadzenes un omei, kura ir vienkārši ome, var būt smaga nepatika pret EUR, bet šitādi viedokļi starp cilvēkiem vecumā - es nez, kāda te vidējā vecuma vērtība 15-25? Te kaut kur sākumā bija arguments, "Ja jau Zviedrija un Anglija patur savu valūtu, kapēc ne mēs", kāpēc nē? C'mon, kāda ir ekonomiskā kapacitāte Latvijai pret šīm valstīm, kurām ir seni kapitālisma modeļi un tās pašas var sašūpot citu valstu ekonomiku nevis tās krata. Ja Latvijai ir EUR, tad mēs esam "lielo čaļu klubiņā", ko tas nozīmē? Ja EUR uzsper pa pakaļu, mēs nekratamies līdzi, jo esam mata galiņš, mūs nerausta, ka Spānijai bankas peld prom, jo mums zaudējumus izlīdzinās kā pārējiem EUR dalībniekiem, nevis būs pašiem jāsedz, jo drukājam savu naudu. Teiksiet piesaistīta EUR? Paprasiet uzņēmējiem, kuriem konvertācijā ir pārsimts štukas jāizliek un kredīti paņemti EUR. Ā, atceraties vēl to pasniedzēju no zviedriem, kurš kādu laiciņu atpakaļ uztaisīja šmuci, un cilvēki gāja mainīt valūtu, jo domāja ka devalvēs? Redzat, viens cilvēks var pat nejauši sašūpot mūsu pašu valūtas kursu pat uz neilgu laiku, tagad padomā, kas notiktu, ja kāds mērķtiecīgi samainītu kādu miljardu X -> LVL un pēc tam LVL -> X, vēl atceraties no skolas, kas jādara valsts bankai, lai apgrozībā būtu pietiekams līdzekļu skaits un kas notiek, kad sadrukā daudz bezjēdzīgas naudas? Vēl te kaut kur kāds kaut kādu Sorosu pieminēja, fuck, Soros drošivien pat nezin kur Latvija ir, kāda viņam daļa gar ekonomiku, kurā nav vērtīgu asetu ne finaņšu ne ģeopolitiskā kontekstā? Iegūstot EUR mēs varēsim uzreiz pārfinansēt aizdevumu un ātrāk atmaksāt, ko TP/ZZS/LPP mums atstāja. Kāds te kaut ko arī vēl par ražošanu pieminēja, mums jau tagad ražošana iet uz urrā, kad būs EUR, tad uzņēmējiem vismaz nebūs jāatstāj nauda konvertācijā...
  8. Es jau liktu kopā pats, ja vien manā rakstā nebūtu frāze "Tā kā es no datora tehniskajiem parametriem ne pārak daudz saprotu[...]".
  9. Sveiki! Tā kā es no datora tehniskajiem parametriem ne pārak daudz saprotu, tad loģiski būtu kaut kādu viedokli pajautāt gaming forumā. Tātad, man ir apnicis dzīvot tikai ar portatīvo un gribās šad tad uzspēlēt kādu spēlīti, bet kā jau visiem, daudz naudas tērēt negribās Pagaidām esmu nospraudis visai zemu budžetu - 300Ls - un atradis šādus variantus 1) http://m79.lv/datori/m79-s4-ultra_9888.html# 2) http://capital.lv/Produkti/Katalogs/Personalie_datori/Spelem/Dators_Capital_NEO_X_Advanced_FX_3.6GHZ_4GB_500GB_HD7750_2GB_DVDRW Vienīgais mans personīgais piemērs ar ko salīdzināt datora gaming veikstpēju ir šis, kuru man bračka iegādajās kaut kur apmēram pirms gada. Kompis ir labs, velk tādas spēles kā Battlefield 3, assassins creed revelations, Dirt 3, u.c. Mani jautājumi ir vienkārši, kāda varētu būt veiktspējas atšķirība starp šiem diviem un to, kurš ir kā piemērs no dateks, kurš no tiem diviem ir labāks? Ja kādam ir citi ieteikumi, būtu pateicīgs par info.
  10. Nu ļoti labs dizaineris ir Gints Gūtmanis - http://www.madebyme.lv/ - cik ir nācies ar viņu sadarboties, ļoti kvalitatīvi darbi.
  11. amnezija

    Iesniegums Lmt

    Kādā nozīmē atbloķēšanu? Tu bloķēji numuru, un tagad gribi to atjaunot?
  12. amnezija

    Zpd Aptauja

    Aptaujā ne smakas no florbola attīstības LV un pasaulē, no jautājumu viedokļa...
  13. Gadījumā nav nosprādzis video kartes čips? Man bija dv6 - sliktākais pirkums manā dzīvē... Cik gadus jau tu viņu lieto? Vienīgais variants vari likt ss.lv, bet man pašam savu dv6 ne pārāk veiksmīgi sanāca notirgot - beigās izjaucu un savācu citām iekārtām lietojamas detaļas. Varbūt pa detaļām kādam iesmērēsi līdz 100ls, bet nezinot cik vecs tas kompis ir grūti jau spriest...
  14. Nu, interesanti. Tāds "Tron" tipa sižeta stāstiņš. No literārā viedokļa derētu nerakstīt ar tik īsiem teikumiem - t.i, vairāk izcel detaļas un apraksti lietas/situācijas. Kā arī centies neatkārtoties - vietām ir tā, ka doma tiek pateikta un tā tikai ar savādākiem vārdiem tiek nākamajā teikumā atkārtota. Piemēram, šī daļa ir tā neveikti sanākusi Nu, es personīgi izlasīju līdz galam - tā kā ierauj vēl kādu tabletīti un uzdrukā nobeigumu. Vēl kas, tā tīri subjektīvi - no sižeta viedokļa viss ir +/- ok līdz brīdim par "iekšējo cīnītāju", nez, man kaut kā šajā vietā stāsts vairs nesāk līmēties kopā ar to iepriekšs izveidoto tēlu.
×
×
  • Create New...