Jump to content
GIGN Forum

wOOzzY :P

Mirstīgais
  • Posts

    249
  • Joined

  • Last visited

About wOOzzY :P

  • Birthday 09/28/1990

Profile Information

  • Location
    kas man šeit jāraksta?
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://skatiespats.lv
  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

4056 profile views

wOOzzY :P's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

3

Reputation

  1. Tātad, lieta ir tāda, ka esmu ebayā atradis vienu portatīvo datoru, kuru domāju pasūtīt. Gribētu uzzināt Jūsu viedokli, par tādas preces sūtīšanu no ārzemēm? Īpaši neko ebayā sūtījis neesmu, tāpēc nav tāda pieredze. Vai man būs iespēja dabūt atpakaļ naudu, ja prece atnāks bojāta un, vai tiešām būs jāmaksā diezgan sāļš muitas nodoklis par laptopa sūtīšanu? Laptops nāks no šveices,
  2. Pēdējā laikā skatos draugos uzpeld dažādi video, kur kāds nominē kādu cilvēku, lai izdzer alu un pēc tam šim cilvēkam jānominē nākamie 3 cilvēki kuriem jāizdzer alus. Ja kāds no nominētajiem neizdzer alu, tad viņam ir jauzsauc kaste alus cilvēkam kas tevi nominēja. Kāds kaut ko par šo ir dzirdējis? Kas to aizsāka? http://www.youtube.com/watch?v=8Ss9W6B8W-U#t=0
  3. Palūdza, lai ielieku šeit viena cilvēka ZPD aptauju, par pirātismu internētā. Būsim čakli un izpildīsim labi? http://www.visidati.lv/aptauja/895901295/
  4. Principā šī tēma mani nomoka jau kādu laiku.. jo pēc dabas, esmu spalvains cilvēks, ar ļoti spalvainu pakaļgalu.. un tieši tāpēc man aiziet ļoti daudz toletes papīrs slaukot pakaļgalu + paiet laiks, kamēr kārtīgi attīru katru spalviņu un iegūstu sev vēlamo tīrību. Tāpēc biju aizdomājies, par pakaļgala noskūšanu. Kāds ir Jūsu viedoklis par šādu rīcību? Esat kāds mēģinājuši un vai patiešām man izdosies ieekonomēt uz toletes papīra rēķina? p.s pakaļgalu slauku sēdus, kā normāli cilvēki..
  5. esmu atradis vairākas kompānijas kas pārdod ip, bet lielāko daļu jau esmu izmantojis un daudzas piedāvā gandrīz identiskas ip adreses, kur mainas tikai pēdējie cipari, kas attiecīgi man neder..
  6. un cik daudz ip viņam ir pieejamas?
  7. jā, bet man nav tik daudz tie draugi, tāpēc arī vajag vairākas programmas ar vairākām ip
  8. vajag pāris vietās vnk reģistrēties, tā lai viņi domātu, ka esmu no UK
  9. bet vai viņš man atļauj pašam izvēlēties valsti?
  10. Tātad, nevaru īsti saprast, vai nu man ir līki pirksti meklēšanā, vai kaut kas cits nav kārtībā. Es cenšos atrast programmu (ieteicams vairākas) ar kuras palīdzību varu mainīt ip (proxy) uz citas valsts ip, ieteicams UK, bet nu vienīgā ir easy hide ip. Man vajag vairākas, bet nespēju neko sakarīgu atrast. Iespējams Jūs zinat, kādu līdzīgu programmu easy hide ip? Nav nozīmes bezmaksas vai maksas, ja programma būs laba, nopirkšu..
  11. nu domāju, ka vēl kādus 40-50 ls varētu atļauties..
  12. Tātad, ir problemā.. Tuvojas draudzenei dzimšanas diena un man nav ne mazākās nojausmas, ko, lai viņai uzdāvinu. Jautājot, ko viņa gribētu viņa atbild - neko.. nu neko nevar tā vnk neuzdāvināt un pašam visas idejas ir izsmeltas. Ko Jūs ieteiktu uzdāvināt meitenei kurai paliek 20?
  13. wOOzzY :P

    sports direct

    Kāds no Jums gadījumā nav kaut ko sūtījis no sports direct? Gribētu uzzināt cik ilgā laikā prece atnāk līdz LV? Un vai gadījumā nezinat kādu līdzīgu saitu kur var pasūtīt drēbes utt?
  14. Uzliku windows uz virtuālās mašīnas, sanāca reģistrēties caur turieni, var lockot
×
×
  • Create New...