Jump to content
GIGN Forum

kept

Mirstīgais
  • Posts

    994
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

kept last won the day on February 18 2016

kept had the most liked content!

About kept

  • Birthday 01/01/2007

Profile Information

  • Location
    [City Life]
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Yahoo
    Woohoo!
  • Website URL
    http://https://www.youtube.com/channel/UC7fyCig6Cev3WicgXmR_pTA
  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

6948 profile views

kept's Achievements

Īpašs trīcpirkstis

Īpašs trīcpirkstis (12/23)

142

Reputation

  1. kept

    Nakts Riita Spams

    Nu ir tā, ka es palīdzu vienam džekam atrast cilvēku, kuru tas džeks meklē, par ļoti slimiem tekstiem vērstiem pret vairākām sievietēm. Ir zināms, ka čalis staigā apkārt pa Youtube un raksta visādas slimas lietas. Pa lielam, šis kvalificējas, kā kārtējais interneta heiteris, bet cik noprotu, tur ir kas vairāk par parastu heitošanu. Varbūt kāds zin, kā izvilkt adresi caur no paypal epasta? @attach Noskaidrošu, vai ir zināma IP. Paldies. edit2: IP diemžēl nebūs.
  2. kept

    Nakts Riita Spams

    Gign detektīvi vēl šeit apgrozās?
  3. kept

    Nakts Riita Spams

    Pat 12.klases matemātikas eksāmens nav tik sarežģīts, kā viss, kas jādara, lai pieteiktos šajā izlozē. bs
  4. kept

    Nakts Riita Spams

    Čau! Varbūt kādam ir uzkrājums ar vecajām Džekija Čana filmām ar veco labo latviešu tulkojumu? Uznāca kaut kāda apetīte pēc vecām filmām. Varbūt, ja ir vēl kas bez Džekija Čana, piem, ar Žaku Van Dammi vai kas cits? Skatījos torrentos, tur nekā nav (vai nemācēju atrast), tajos filmu portālos video source's ir pazudušas vai arī atpaliek skaņa. Jā, būšu pateicīgs, ja kāds padalīsies, pašēros vai varbūt ieteiks vēl kaut ko foršu.
  5. kept

    KAS NOTIEK AR GIGN ?

    cik atceros, tajos laikos, kad bija 1.6 un mu, tad gign bija etalons visiem cs projektiem, bet tā kā daudzi projekti pēc pāris gadiem, ar sviedriem uz sejas, beidzot panāca to pašu (server listi, monitors ar ts un ct, sms serveri un gan jau vēl kkas) un gigns īpaši neturpināja attīstīies, tad jau īpaši nav ko brīnīties. Šķiet, ka vienīgais kāpēc gign vēl pastāv ir tradicionālais gign tuss, kas notiek katru gadu? Vai arī pavisam vienkārši, visi ir izauguši un dara savas lietas vai spēlē citas spēles... agrāk jau nebija liela izvēle ar spēlēm kā šodien. Tāpēc ir vnk jāsamierinās, ka vairs nekad nebūs tā kā bija, tāpat kā, nekad vairs nebūs hameleonu rotaļas utt. fsjo.
  6. kept

    KAS NOTIEK AR GIGN ?

    lol...akec, no kurienes tu uzradies
  7. kept

    Nakts Riita Spams

    ok. Ja tomēr neatrodas atrast, tad varu ieteikt foršus organizatorus. Man personīgi patika, varēja just organizatorisko pirkstu, ka viņi tiešām kontrolē situāciju, dodot slepenos mājienus kur, kad un kas jādara. Cena, ja nemaldos bija 300 vai 350e par pusdienu (no vietas, kur notiek ballīte līdz mičošanai.). Ja kas PM.
  8. kept

    Nakts Riita Spams

    Atradi tos organizatorus? Varu ieteikt vienus foršus no Liepājas... tik neatceros kā sauca, jāprasa savējai
  9. kept

    Nakts Riita Spams

    Kāds nezin kā ir ar policistiem lv un automašīnu no citas valsts, kurai ir tonēti priekšējie sāna logi? Ja tajā valstī "tehniskajā apskatē" ar tādiem logiem laiž cauri, tad lv policistiem būtu tiesības uzlikt sodu vai pieprasīt plēvi raut nost?
  10. kept

    Nakts Riita Spams

    Skaidrs, tad tā varētu būt problēma, jo pēdējo 6 mēnešu laikā ir bijis ātrais kredīts. Varbūt ir kādi kreditori, kuri tam nepievērš tik lielu uzmanību?
  11. kept

    Nakts Riita Spams

    Jautājums tiem, kuri ir saskārušies ar kredītiem un saprot viņu domāšanu. Kādas ir iespējas tikt pie patēriņa kredīta Citadeles bankā 3k apmērā, ja nav tās bankas klients. Ir kredīts par automašīnu(swed), kurš godīgi bijis maksāts un ir atlikuši vēl 2 mēneši. Kā arī šad tad bijuši mazie sms tipa kredīti, kuri arī bijuši laicīgi atmaksāti. Vai būtu kāds labāks variants par Citadeli? Swedbanka atteica, dēļ tā, ka vēl 2 mēneši par automašīnas kredītu. p.s. Jā, stulbi geiming forumā jautāt ko tādu, bet.... Vai tad šis šodien ir geiming forums? Visu gadu garumā šeit ir redzēti ne šādi vien jautājumi haha..
  12. kept

    Nakts Riita Spams

    andergraundi nekad nebūs lv veikalos, kur nu vēl kaut kas tāds kā šalle haha.. Bet jā, sen, sen shalle neko nav darījis, šķiet, ka pēdējais gabals kas no viņa ir bijis ir tas "lai jau mauc", kurš viņš arī izsakās par tiem, kuri kopē viņa balsi.. Drošvien nav vairs tas vecums, lai beztolkā pavadītu laiku pie miķa kā tu noripoji, 1 veselā failā, vai sagraizīji, saliki dziesmu nosaukumus utt?
  13. kept

    Nakts Riita Spams

    laikam referendums pamatīgi iespaidojis citu valstu attieksmi pret uk haha http://prntscr.com/bod2lv Ja kāds ir sakačājis un uztaisījis foršu folderi shalle kurā ir tās dziesmas..lūdzu sararo un uzlādē uz failiem vai kādu citu hostu, kurš vēl nav nobloķējis ūkā. paldies. p.s. nezināju, ka shalle ir tas džeks no transleitera..zināju tik ka ir kaut kāds sakars, jo viņiem tur bija dziesma ķipa kopā... interesanti, sanāk, čalim ir 2 grupas, kurās ir vieni un tie paši dalībnieki un izveido dziesmu kurā šīs abas grupas saspēlē kopā... tas ir tas pats, kas piemēram, ja musiqq sadarbotos ar bermudu divsturi lol kr4 enīej, ja kāds var uzhostē lūdzu shalles folderi
  14. kept

    Nakts Riita Spams

    nav kādam šalles albums kompī, kur katra dziesma ir savā mp3 failā? https://www.youtube.com/watch?v=TANUQM5_uOE
×
×
  • Create New...