Jump to content
GIGN Forum

Lipinsh

Mirstīgais
  • Posts

    136
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Profile Information

  • Location
    Rīga
  • Gender
    Male

Lipinsh's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

-69

Reputation

  1. Problēma tāda, ka es nesen vienā citā no serverim ieguvu admina tiesības un tagad vairs nevaru ievadīt pareizi savu Gign paroli console. Rakstu 'setinfo _pw-gign parole' bet tik un tā man izmet paziņojumu, ka NEPAREIZA PAROLE! Izmet arī šādu te tekstu 'Info string length exceeded' - Anyone help?
  2. Lipinsh

    Proteīns

    Manuprāt, proteīns neietekmē dzimumorgānu
  3. Kas tu tāds esi, lai manā topikā kko komentētu.. Taisi pats savu un raksti cik uziet. Apnika jau šitādi kadri, kuri nezin noteikumus un patvaļā kko posto tur, kur principā, var noraut 7dienu banu. Un ja jau runāt nopietni, tad par jodelēšanu - neesmu to skaņu palaidis nereizi, kopš pieteicos uz acc.
  4. Topiks iesaldēts jau mēnesi, bet atbildes kā nav, tā nav.. Redzu, ka vairumam adminu pret mani iebildumu nav, spēlēt pieprotu un serverī lieki neizceļos, tāpēc ceru, saņemt gala verdiktu pēc iespējas drīzāk.
  5. Atradi, kur pieteikumu rakstīt!
  6. Brauc atpakaļ uz Latviju! - problem? -Pauly D
  7. Es ar abām par, ja man un maarcikam atļaus piedalīties! @ANALGINS - feins video
  8. Re, te vari turpmāk postot sūdzības - http://www.gign.lv/forum/topic/9480-aizmukushie-chiiteri/page__st__1920
  9. Neskaitot tiesību prasītāju topikā drīkst postot TIKAI admini. Visiem, kas nav admini, bet tāpat vēlas ierakstīt kaut ko tiesību topikā, ir jārēķinās ar 7 dienu (vai ilgāku) atvaļinājumu un posta dzēšana.
  10. Kā jau bekausis teica, tiešām aktīvi admini pub'ā ir no 4-5 un ko tu vari īsti teikt, ja vēl mani neesi redzējis darbībā.. Par postiem, c'mon, tu tiešām domā, ka tie posti spamā, ir tikai dēļ nepieciešamajiem, lai iegūtu acc? - Nē, es centos, kā n0r3k ieteica, iepzīt kaut cik forumā esošos cilvēkus, ko es arī esmu izdarījis, bet iespaidu laikam esmu atstājis, tādu kādu esmu, tādēļ es tur visticamāk vispār neuzturēšos, bet labāk gan pievērīšos sūdzību topikam. Par manu spēlēšanas stilu, lūdzu parādi man dažus Demo, kur ir redzams ka es seivojos un neeju kopā ar visiem atmīnēt vai plantot C4! Manuprāt, ir acīm redzama skaudība, par to ka man pievērš lielāku uzmanību nekā tev. Vēl, ja tu neesi izlasījis noteikumus adminiem, tad zinātu, ja spēlētājs (ct) paliek viens pret ( terroriem, piemēram 4, tad to var nosaukt suicide mission, kur reti kurš spēlētājs varētu veiksmīgi izpildīt misiju. EDIT: Tiešām vēlos vairāk iesaistīties GIGN dzīve, tāpēc ceru, ka man varētu iedot ACC, protams, ja jau Epix uzskata, ka no manis admins ir nekāds un ja būs lērums sūdzību par manu adminēšanu, tad protams, es atteikšos.
  11. Nē, maarcik, šaubos vai viņš ir pārbijies, bet nu ja vajadzēs ievietot viņu adreses vai pieņemt smagākas sankcijas es to neapšaubāmi darīšu. Es zinu viņu triju vārdus, tie sakot, ka esmu mainījies kopš gada sākuma, bet vai tas ir iemesls veidot šāda veida topiku?
  12. Nekas, adminiem paldies! Cilvēks apts atzinās un attiecības es risināšu pats.
  13. Sveiki! Gribas painteresēties vai kāds no augstāk stāvošiem adminiem varētu kaut kādā veidā uzzināt šī profila veidotāja IP adresi? Iespējams, kādam ir kādi ieteikumi, kā atrast šo atmaru? Samuray vai vēl kāds varētu lūdzu privāti sniegt informāciju, es šito tā neatstāšu EDIT: Ir jau aizdomas uz dažiem, gribas sistemātiski pārbaudīt.
×
×
  • Create New...