Jump to content
GIGN Forum

Pensionars

Mirstīgais
  • Posts

    1078
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Everything posted by Pensionars

  1. Arī pokerā notiek turnīri, un ir miljonu auditorija, bet tāpēc to tagad nedēvē par sportu! Komandas nav pat tuvu būtiskākais kritērijs, kas sportu padara par sportu. Tieši tāpēc ka sports nozīmē daudz vairāk kā tu minēji, taustiņu spaidīšana pat tuvu nav sportam un nekad arī nebūs!
  2. Esports nav sports (punkts)
  3. 3240 paraksti nekur īpaši nereklamējot ir savākti! https://manabalss.lv/smekesanas-aizliegums-publiskas-vietas/show
  4. Nekas nav mainījies! PUTIN HYILO! SLAVA UKRAINAI
  5. Sveiki,Īpašs piedāvājums gign.lv biedriem!Airsoftlatvia.lv ir izveidojusi iekštelpu airsoft spēļu istabu https://www.youtube.com/watch?v=6LMkIrgA-kg .Pieaugušajiem(min 10, max 15 cilvēki): Darba dienās 12Eur/par personu Brīvdienās 15Eur/par personu Piesakot/rezervējot spēli un pasakot ka esat no Matīsa saņemat 10% atlaidi spēlei!
  6. Nepilnas nedēļas laikā vairāk kā 300 cilvēki parakstījušies!
  7. Boringa zelta citāts:"Tas ka tev pāris reizes nedēļā dūms sejā ir mazākā problēma" Slimības profilakses kontroles centrs: "Eiropas Savienības 25 dalībvalstīs vairāk nekā 79 000 pieaugušo katru gadu mirst no pasīvās smēķēšanas. Pasīvā smēķēšana darbā bijusi cēlonis vairāk nekā 7000 nāves gadījumu, savukārt pakļaušana tabakas dūmu iedarbībai mājās izraisījusi vēl 72 000 nāves gadījumu. Pasīvā smēķēšana ir saistīta ar elpceļu slimībām un tā ir galvenais iemesls, kas rada saasinājumus cilvēkiem, kuriem ir astma, alerģija un hroniska plaušu slimība. Pat ļoti nelielam tabakas dūmu apjomam var būt tūlītēja iedarbība uz asins recēšanu un trombu veidošanos, kas ir svarīgi sirds slimību faktori. Sirds slimības ir visizplatītākais nāves iemesls Eiropas Savienībā gan smēķētāju, gan nesmēķētāju vidū. „Otrreizējie dūmi” ir īpaši bīstami maziem bērniem un zīdaiņiem, jo tie ir saistīti ar pēkšņu zīdaiņu nāvi, pneimoniju, bronhītu, astmu un elpceļu saslimšanu, kā arī ar vidusauss iekaisumu. Tabakas dūmu iedarbība grūtniecēm var radīt mazāku zīdaiņa dzimšanas svaru, embrija nāvi un priekšlaicīgas dzemdības." 158 000 katru gadu mirst pasīvās smēķēšanas izraisītu slimību dēļ! Tiešām maza problēma Boring!
  8. Borings ir izcils piemērs kāpēc šis likums jāpieņem ar steigu!
  9. Beef, tad jau ar šo likumu pieklājīgiem cilvēkiem arī nebūs problēmas, šeit ir runa par tiem, kas nerespektē citu cilvēku klātbūtni (piemēram ejot pa ielu smēķē). Visa šī iniciatīvas būtība ir līdzīgi kā alkoholam (publiskā vietā ar atvērtu pudeli nedrīkst atrasties).
  10. Tava izvēle beidzās tad, kad tavas cigaretes dūmus nākas ieelpot blakus esošajiem cilvēkiem (arī bērniem)!
  11. Pensionars

    Paraksties!

    Velti 5min sava laika un paraksties! https://manabalss.lv/i/1038
  12. Sākumā būs jāsatiekas, lai es varu izklāstīt ko es lielos vilcienos gribu tur redzēt (būs grūti to izdarīt virtuāli) un pārējo ļaušu vaļu dizainera fantāzijai! Par cenu vienosimies!
  13. Sveiki, Varbūt kāds te ir kas specializējas uz mājas lapu dizainu izveidi, tad pm man. Vajadzīga ir unikāla dizaina izveide + sagriešana!
  14. "suka" ir spēlētāja niks! "nahuj" un "jobans", divi vārdi par mēnesi, tiešām biju aizmirsis! Par ko pašam ir kauns ! Beidzot ir tiešām arguments, BRAVO! (bez sarkasma)! Visi pārējie mammas joki ir izrauti no konteksta, protams, neataisnojoties! Tie ir mani joki. Vēlos pieminēt, ka ne par vienu no augstāk minētajiem tekstiem es no adminu puses nesaņēmu pat gag jeb muti nerunājot par neko vairāk! Tātad secinu, mammas joki no adminu puses nav saskatīts kā pārkāpums!
  15. Vēlos atspēkot pāris subjektīvus viedokļus, mulķības un melus! Sāksim ar Pilnīgi meli! Pirmkārt, man mikrafona nav, ar to sāksim! Otkārt, neko rupjāku "aizver muti" (ko es rakstu tiem kas spēles laikā runā un traucē spēlēt!), "niks bots", un "tava mamma", melnie joki! VISS! Mute man ir uzlikta 2. reizes, vienu reizi par taktikas teikšanu pretiniekiem un otru reizi par mammas joku! Bans uz 5 min bija atbilde admina ar tik pat asprātīgu joku kā viņš man uzrakstīja, pēc kā sekoja bans! Bet ne part to ir stāst, mutes un banu saņēmu savā ziņā pelnīti un nesūdzos par to! Tiem maigi izsakoties gudriniekiem, kas uzrakstiji ka neesmu uzrakstijis pēc kaut kāda parauga, precīzāk "Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks piešķirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem?" Kas jūsuprāt ir manis minētie divi "vaļi" par kuriem es aprakstīju savā acc pieteikumā! (Skat. pirmo ierkastu) Rodas jautājums vai jūs vispār esat izlasījuši ko es rakstīju! Katru dienu spēlējot manis minētās lietas tiek maigi izsakoties ļoti vāji kontrolētas,vēl vairāk, paši admini to dara, pie tam, esmu ievērojis "čoma" principus kas paliek nesodīti (No tā jau maz uzliktajām mutē), bet tas protams ir mans subjektīvais viedoklis! Tie ir vienīgi 2 argumenti (kurus kaut cik var ielikt rāmjos definīcijai - arguments)! Visa pārējā varza kas tika uzrkastīta pat neprasa komentārus! Protams, abzinājos attieksme būs negatīva, bet saprotu kāpēc, jo neesmu lojāls nevienam! Man visi ir parasti gaimeri un "nečomojos" ne ar vienu! Kādam noteikt esmu aizskāris sirsniņu utt. to var just! (Subjektīvs viedoklis)
  16. Sveiciens visiem, Kāds labāk , kāds sliktāk mani zin forumā, kāds css ar niku "SLAVA UKRAINAI Pensionars". Īsi un kodolīgi. Ir divi, nosauksim tos par vaļiem, kuru dēļ cs:s spēlēšana nav tāda kā vēlētos un ko manuprāt nekontrolē jau esošie administratori! Pirmais valis. Čatā rakstīt lamuvārdus un vārdus kuru nozīmi 99% nemaz napzinās (visbiežāk krievu val.) Pie sava datoru lamājies cik vien tīk, bet kāpēc jāpiepūla savas tizlās rokas/smadzenes un jāraksta to čatā (piemērs: pizgets, ble zajibal, suka utt.)! Esmu gatavs savā spēlēšanas laikā, iespēju robežās aizliegt pieeju rakstīt čatā visiem tiem indivīdiem, kas šo sapratīgo normu neievēros (Tai skaitā arī administratori)! Vēl pie pirmā vaļa, bieži ir runāšana pa mikrafonu ("kad esi dzīvs") ne par tēmu, proti, gvelž muļķības, sarunājās ar savu draudziņu. Nav nekas pretī "dzīvam esot", ja tiek vadīta komandas taktika, dota informācija utt. Vienīgais nezinu kā īsti tā komanda css saucās, zinu cs laikā tas bija amx_gag! Otrais valis. Misijas nepildīšana un kempošana līdz pat raunda beigām, pietam arī no administratoru puses (piemērs: cs_assault CT puse)! Tātad slap un slay būtu nepieciešams! Par administratoru kas man iesaka! Tā kā neesmu nācis meklēt sev draudziņus datorspēlē un baigi nekomunicēju CSS ,ar dažiem izņēmumiem, kad vēlos "patroļot" kādu ar mammas jokiem, administrators kas mani ieteiktu, man nav zināms! "Regnik" es jau sen vēlējos, jo pēc darba ir grūti tikt serverī pie populārām mapēm! Ja ir kāds kas man varētu nosūtīt uzaicinājumu, lai varu reģistrēties Sākum lapā. Atsūtat pm, lai varu nosūtīt savu privāto e-pastu kuru nevēlos publicēt publiski! Starp citu, SLAVA UKRAINAI!
  17. Ir vajadzīgi lielizmēra audumi ar lielu krāsu izvēli, vai vismaz pamatkrāsu izvēli, bet svarīgākais lai cena būtu pēc iespējas lētāka. Rīga vai rīgas rajonā!
  18. http://failiem.lv/u/lixfkrq http://failiem.lv/g/...te#aa/vajag.jpg
  19. Vispirms uzzini kāds ir darba apjoms un pēc tam sapratīsi cik smieklīgi ir par to prasīt naudu! Ja esi tāds nabags nav žēl noziedot tev 1 eur par 5 min darbu!
  20. Santīmpisēj, tavu pm nemaz negaidu, atradies biznesmenis bļe*
  21. Sveiki, Vēlos palūgt pārveidot afišu šī gada vajadzībām! Ja ir kāds, kam nav grūti izpalīdzēt pm man, nosūtīšu divas bildes, ko un kā vajag editot un orģinālu! Paldies jau iepriekš!
  22. Tehniski tu vari, teorētiski nedrīksti!
  23. Nekad nav patikuši menedžeris! Bet šis ir tiešām labs! http://rockingsoccer...&chk=ee6e3da1ad
  24. Šodien LR1 notika politologu diskusikusija, kur tika runāts arī par Artusu, un diezgan precīzi aprakstīts, kapēc un kas ir ievēlējis Artusu! Raidījums sākās ja nemaldos 13:00
×
×
  • Create New...