Jump to content
GIGN Forum

Qww

Mirstīgais
  • Posts

    222
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Qww last won the day on August 28 2013

Qww had the most liked content!

1 Follower

Qww's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

29

Reputation

  1. Sveiki, cienījamie Gign foruma lietotāji! Es studēju Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultitātes Socioloģijas bakalaura programmā 2. kursā. Mācību nolūkā veicu pētījumu par “e-Sporta ienākšana Latvijā”. Tā kā šis ir spēļu forums un esam pietuvināti e-sportam, vēlējos noskaidrot Jūsu viedokli izveidotajā aptaujā. Aptauja ir anonīma un iegūtie rezultāti tiks izmantoti apkopotā veidā. Anketas aizpildīšana aizņems ne vairāk par 5 minūtēm. Aptaujas links - https://webanketa.com/forms/68t34c9n6wqkcrb3cmr3jck4/ Paldies jau iepriekš!
  2. Qww

    Nakts Riita Spams

    Aptauja par e - Sportu! Sveiki, cienījamie Gign foruma lietotāji! Es studēju Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultitātes Socioloģijas bakalaura programmā 2. kursā. Mācību nolūkā veicu pētījumu par “e-Sporta ienākšana Latvijā”. Tā kā šis ir spēļu forums un esam pietuvināti e-sportam, vēlējos noskaidrot Jūsu viedokli izveidotajā aptaujā. Aptauja ir anonīma un iegūtie rezultāti tiks izmantoti apkopotā veidā. Anketas aizpildīšana aizņems ne vairāk par 5 minūtēm. Aptaujas links - https://webanketa.com/forms/68t34c9n6wqkcrb3cmr3jck4/ Paldies jau iepriekš!
  3. Par gamblinga aizliegšanu esmu par, bet betošana t.i. csgolounge uzskatu par katra sporta neatņemamu sastāvdaļu, lai gan netiek regulēts, kāda vecuma cilvēki beto.
  4. Qww

    Pokemon Go

    Neesmu vēl iebraucis kā šī spēle jāspēlē, bet vakar noķēru 69 lvl Drowzee
  5. Qww

    Overwatch

    Šodien itkā patch ir uz officiālo versiju (competetive)!
  6. Qww

    Overwatch

    Same here. Ja vajag uz spēli, droši aicinat Qww#2958
  7. Qww

    Overwatch

    Nesen nopirku overwatch, ja kādam gribas uzspelēt kopā- Qww#2958
  8. Vells, varētu tās austiņas būt par 20 cm garākas un nebūtu kā vecai omītei saliekušamies jāsēž, bet nu viss skaidrs, aizmugure kastei is way to go.
  9. Nu dators reāli tikai 7 mēnešus ir. Spraužu tā teikt kastei priekša čarkstoņa ir, spraužu aizmugurē kastei čarkstēšana nav, bet atkal vads par īsu un nevar normāli iztaisnoties
  10. Sveiki! Kādu laiku atpakaļ saplīsa austiņas un neesmu nopircis jaunas, rezultātā spēlēju ar earphoniem. Lieta tāda, ka spēlēju ar earphoniem, un ir tāda pretīga čarkstēšana, kādu laiku spēlēju ar vienām, un tad nesen pārmainiju uz pavisam jauniem Apple Earpodiem un tāpat ir tā čarkstēšana, bet ir tikai tad, kad esmu iekšā kādā spēlē CS:GO, Overwatch, LoL u.c. Kāds nezin, kas varētu būt par problēmu un kā to varētu atrisināt?
  11. God damn, LG vs Fnatic overpass, no 12-3, uz 17-19.
  12. Man žēl NA, visi trakie sponsori, talanti, un beigās tie paši dienvidu brāļi viņus paņem priekšā.
  13. Gribēju pajautāt kādas austiņas šejienieši izmanto? Esmu saskāries ar dilemmu vai pirkt dārgākas austiņas, vai pirkt kādas lētākas un paņemt atslēgas priekš CS:GO. Tā kā jā, ja
  14. Vēl labāks. http://store.steampowered.com/sub/29197/
  15. Tu vari sapelnīt mēnesī noteiktu skaitu punktu, tiec kaut kāda top 10 rankingā un vari dabūt premium acc, bet personīgi nespēlēju faceit, jo tevi var iemest pret kaut kādiem silveriem spēlēt, nav tā kā mm, kur vidēji tas pats ranks manuprāt. Vienīgais, ja tu tiec kaut kāda FPL, tad gan ir jēga, bet nav ne jausmas kā tādā tikt
×
×
  • Create New...