Jump to content
GIGN Forum

Jurko

Moderators
  • Posts

    1955
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Jurko

  1. Paldies par ieteikumiem. Zilais skrīns nav bijis ne vienu reizi. Domāju, ka tas ir putekļu/programmu apvienojums, šovakar mēģināšu kaut ko paurķēties. Bet jocīgi ir tas, ka Chrome arī grauž nenormāli CPU (dažs logs 10-20 no CPU).
  2. Labvakar, Mani nomokas sekojoša problēma - pēdējā laikā Laptops sācis kaut kā nenormāli bremzēt. No sākuma to piefiksēju Youtubē. Ielādē visu video, bet tad pēkšņi sāk raustīties bilde/skaņa. No sākuma domāju, ka tas dēļ neta, bet tad sapratu, ka nav viss. Uzinstalēju TF2, tas arī lago kā pilnīgs sprāgonis. Nevaru saprast kur varētu būt problēma un kā to atrisināt? Mēģināt kaut kādus driverus jaunākus likt? Ir kaut kādas testa programmas, kas pasaka, kas varētu būt ne tā? Kā tādu černi atrisināt? Paldies par atbildēm jau iepriekš
  3. Redz cik viss vienkārši ar appli
  4. Jurko

    Nokia Lumia 800

    Aga, tas man darētu Bites tīklā Anglijā caur netu taisīt katru reizi vaļā 3MB failu (karti). Ok, ja rakstīšu, tad uzrakstīšu. Neurķējies!
  5. Jurko

    Nokia Lumia 800

    Tikmēr, kamēr es apsveru vai dalīties ar jums šajā melnajā stūrītī, ko esmu noglabājis savā sirsniņā, ieteiktu noskatīties šī džeka review. Tas bija viena no lietām, ko skatījos (neskaitot tos klipus kā iznīcināt, sasist, sadedzināt, sašaut iPhone), kamēr mēģināju iPhonā ielikt parastu .pdf failu. Pieci gabali - ir dažas lietas, kam varētu nepiekrist, bet pa lielam čalim ir SMAGA taisnība. (1 no 5cām) pārējās paši atradīsiet. Pirmā nav tik forša, bet jo tālāk skaties, jo jautrāk kļūst Krī, man ir jāsaņemās, lai uzrakstītu. Un es nezinu vai gribu tērēt laiku! Varbūt vēlāk uzrakstīšu.
  6. Jurko

    Nokia Lumia 800

    Uffffffffffff, man tiešām tas ir jāraksta? Bļeģ!!! Kā es to negribu. Tas ir līdzīgi kā atgriezties bērnībā, kur Tevi kāds izvarojis, Tu to esi paslēpis dziļi, dziļi sirsniņā un tagad kāds psihologs grib Tev palīdzēt un sāk urķēties Tavā tumšajā stūrītī. Tu to negribi, bet viņš saka - būs labi, uzticies, Tev paliks vieglāk! Izstāsti man to! Tu vari man uzticēties!
  7. Jurko

    Nokia Lumia 800

    Jebaķ, jebaķ, Tu zin kas par pisaku bija? Manās rokās iPhons bija 2vas nedēļas. TAS BIJA KAUT KAS DRAUSMĪGS!!!! NEKAD NEKAD dzīvē nepirkšu tādu mēslu! Labprāt padiskutētu ar hardcore apple faniem, kas tagad piepūšās zili un ir gatavi aizstāvēt to mēslu! Nezinu, neko daudz par Nokiu Lumia, bet pirkt telefonu, kas mēģina ielekt pēdējā vagonā viedtālruņu tirgū kopā ar Windows operētāju sistēmu - nu nezinu. Varbūt ja naudas ir daudz un viedtālruņus maina bieži - tad, protams, var mēģināt. Bet pirkt kā pirmo telefonu :/ Par 250Ls es vairāk sliektos uz Samsung Galaxy S2 pusi. http://androidadvices.com/nokia-lumia-800-samsung-galaxy-ii-comparison/
  8. Priekš kam jāpilda aptauja, ja Tavs avatars jau pauž rezultātus?
  9. Paldies, kRi! Man gan vairāk interesē tā prātvēdera diršana.
  10. Tf2 varētu būt interesantāks turnīrs. Es pat nezinu ko var izdomāt baigi iekš CS. Kaut gan patizloties kādas pāris stundas jau varētu, vienīgi izskatās, ka nav pārāk liela atsaucība šim pasākumam
  11. courage, Tu saki, ka to nav iespējams izdarīt - jo.....?
  12. Vajadzēja man Tevi tagad ieslēgt uz balkonā kā Tu mani toreiz, kad man bija darbs jānodod - un dēļ Tevis es nokavēju!
  13. Tātad, man ir maza problēma - vajag kāda klodera palīdzību Kas man būtu jādara šādā gadījumā: Ir web page, kurā vajag nodefinēt, ka ienākot no kādas citas konkrētas lapas - šīs lapas ienākošais links noved nevis uz galveno lapu, bet uz konkrētu lapu šajā web lapā? Ir kādas idejas? It kā pagūglēju, bet īsti neatradu ko gribēju. Varbūt kāds ir mēģinājis vai zina. Liels paldies jau iepriekš!
  14. Tā jau tik reti spēlēju TF2, bet kad ieeju, tā katru reizi pēc kāda laika hl2.exe errori un viņš mani nahren met ārā visu laiku. Vienkārši uzkarās, paliek melns ekrāns, ieķerās skaņa un aiziet uz windows ar paziņojumus par hl2.exe error - Send report / Dont send report. Kādam ir bijis līdzīgi? Ko tur var darīt?
  15. Jurko

    .

    žāvētu augļu ražotne, zobārstniecības pakalpojumi ārzemniekiem
  16. Viss godīgi, man vakar 1/2 dienu negāja ārzemju nets. Vienalga, priekš anketas tas vārds ir tizls bez paskaidrojuma. Brīnums kā mūsu valodnieki nav nolatviskojuši šo brīnumu
  17. Kas ir Rekreācijas vietu trūkums Done no manis!
  18. Jurko

    Iekš Siets.lv

    Up! Varbūt kāds tomēr zina?
  19. Jurko

    Iekš Siets.lv

    Tātad. Kādreiz zem siets.lv varēja apskatīties "tīklu" no kura ved un laikam arī uz kurieni ved mājaslapas linki. Bija iespēja atrast mājaslapu un tad apskatīties grafiski ar ko lapa savienota. A<-->B-->C<-->A<-->D-->E (cik vizuāli atceros, centrā stāvēja meklētā lapa un apkārt visi linki uz lielākajām lapām) Kur es tagad varu kaut ko tādu atrast? siets.lv tagad ir latne.lv un tur vairs nav šis "tīkla" sazarojums. Paldies par atbildi jau iepriekš.
  20. Jurko

    Viesu Nami

    Es savas kāzas arī svinēju šeit. Vieta ok, bet nav paredzēta 65-80 cilvēkiem. Bišķiņ noskaņojumu sabojāja saimniece, kas tēloja muļķi un gribēja nopizģīt šmigu (daļu atguvu, bet daļa droši vien bija jau aizceļojusi), bet tā tas ir vienmēr P.S. Pozdravļaju!
  21. Jurko

    Alus Cienītājiem

    Man vislabāk patīk izlejamais Valmiermuižas alus - nav labāka par šo. Užavas ir srazu nākamais aiz Valmiermuižas, bet tomēr otrais. Madonas izlejamais ir garšīgs, bet nu ne vairāk par 0.5L-1L, jo nenormāli salds. Par ārzemju aliem grūti teikt - maz esmu dzēris un daudz nedzeršu, jo no ~20 aliņiem ko esmu lietojis neviens nav bijis tāds, kur ap sirdi paliek labi, visa pasaule sadodās rokās, Tu visus mīli un būtu gatavs iet un pirkt tieši to vēlreiz. P.S. PĒRC LATVIJAS PRECI!
  22. Jurko

    Ebay Pr0 Y0

    Gribētu redzēt, kā no šitāda zāli kasīsi ārā Laikam jau tomēr kokā kāps!
×
×
  • Create New...