Jump to content
GIGN Forum

icecube

Mirstīgais
  • Posts

    1067
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by icecube

  1. Uz pirmdienu(rītdienu) meklējam peli Razer Lachesis vai Deathadder, lai destructo no komandas CIDO rīt varētu spēlēt oficiālo spēli. Peli vajadzētu Rīgā/Rīgas rajonā. Links uz spēli: http://etf2l.org/matches/32344/ Balvā dāvinam Karīnu vai aliņu. Proofu varat prasīt animalam vai blindam.
  2. Ja abi cilvēki māk spēlēt, 1v1 leinā principā jebkurš ranged izvaros meļešņikus, ja vien viņiem nav stiprs ranged poke kā, piemēram, Galio. Gapcloseri neskaitās. Viss tā dēļ, ka tikko melee ienāks pēc creepa vai vienkārši par tuvu, viņš dabūs pa seju.
  3. Nezinu, cik liela iespēja šeit kādu atrast, bet, ja ir kāds jungleris, kurš grib paspēlēties 5v5, varat pievienot mani ingeimā - Vivalicious. EU West, ja kas.
  4. No shaco, ja vien nespēlē pret idiņiem, jēga ir tikai, ja ar viņu junglo, kas ir ļoti jāmāk. Tie. kas uzskata, ka nida nav nonerfota, laikam nekad nav ar viņu kaut puslīdz mācējuši spēlēt. Heals un pounce bija tie skili, kas raksturoja nidalee, tagad viņa ir šķēpu dispensers/squishy melee ar mazu dmg. Par traku iesita viņai.
  5. Vai ir kāda informācija par džoistiku supportu? BC2 kasjakus vairāk negribu piedzīvot.
  6. icecube

    Dota 2

    Fanboys vs fanboys. Tiem, kas uzskata, ka lols ir nūbiska spēle, iesaku paskatīties profesionālu spēļu video ierakstus, jo pubs nav nekāds rādītājs spēles sniegtajām iespējām, nemaz nerunājot par to, ka, ja jūs nebūtu spēlējuši dotu, lolā jūs dabūtu pa seju vairāk nekā te diršat.
  7. Reccomended itemi bieži mēdz būt sūdi vai pilnīgi nevajadzīgi. Ej mobafire.com un skaties čempionu buildus, kas jāpērk un kādā secībā. Iesaku tikai no sākuma izlasīt kam tas builds ir domāts un kā ar konkrēto čempionu vispār spēlēt, tur ļoti labi ir aprakstīts. Ja spēlē nedēļu, tikai loģiski būtu, ja tu jau saprastu, kādās situācijās kas vajadzīgs. Starpcitu, Rammus ir armadillo, dzīvniekus skolā nemācīja?
  8. Tik daudz stulbus krokodilus un jobanus helikopterus nekad nebiju redzējis.
  9. Es ar shaco, kas principā pēc stila ir ļoti līdzīgs katarīnai, ņemu ghost/exhaust vai teleport/exhaust. Teleports splitpushiem un backdooriem, ghost ātrumam un papildus haste, exhaust, lai varētu tankus sasist. Ja tu taisi AP katu, tad exhausts nav tik noderīgs. Vienīgais čars, kuram es mēdzu paņemt hīlu, ir soraka, for added bonus. Ja tu sākumā vari dabūt 6 killus towerdaivojot ar hīlu, tad pretinieki ir vienkārši idiņi un tos killus tu dabūtu tāpat, pretējā gadījumā hīla vietā varētu paņemt daudz lietderīgāku skillu, kurš tev ļautu nosist vai palīdzēt nosist daudz vairāk purnus. It kā jau pohuj, ja labi sanāk, bet par heal+flash vai heal+ghost čaļiem loading skrīnā es tāpat ņirgāšos.
  10. Ja tev vajag healu, lai towerdaivotu, tev diez vai vispār vajag towerdaivot. Skams diezgan labi apkopoja manas domas par šo postu. Nesen paņēmu čempionu paku un pāris snīkijus, daudz interesantāk spēlēt. Vienīgais kasjaks lola ziņā pašlaik ir Leonas atlikšana uz šo nedēļu, Positivusa dēļ nesanāks padrotot. Patīk man ļoti tāda stila čempioni un spēle.
  11. Ne gluži par garumu iet runa, bet par pārējās huiņas izvietojumu. Sanāca pirms kāda laika, kad pirku jaunu karti, pārspraust visu apakšējo daļu un izārdīt keisam aizmuguri, lai viņu vispār iekšā dabūtu. btw, nekad nepērc lietotas videokartes.
  12. icecube

    .

    Nu jā, tikai positivus laikā katrs brīvais zāles pleķīts kilometra rādiusā nav aizņemts ar aizmigušu dzērāju.
  13. Neskaties veikalos, paprovē pie stikliniekiem. Pasen nopirku tādā mazā budkā pie MNL, bet pieļauju, ka jebkurā stikla darbnīcā var tādu atrast un piegriezt kā vajag.
  14. Nesanāk izdevīgāk kaut kādu kluci tepat pa čiriku paņemt un ielikt priekšapmaksas karti tur?
  15. ammomod, mge etc. ir nevajadzīgs sūds, ja nav izpratnes, kā spēlēt. http://etf2l.org/forum/league/topic-12510/?recent=274229 nespēlē ar latviešiem
  16. icecube

    Informācija

    Pirmkārt, izmantojot informāciju no wikipēdijas, pieņemot to par patiesu, vari iebraukt dziļos sūdos. Pie avotiem tad vismaz pieraksti kaut ko no referencēm apakšā. Otrkārt, kur problēma iztulkot vajadzīgo tekstu, vai atrast kādu, kas palīdz? Ļoti šaubos, ka dzīvo ciemā, kur ne pats, ne kāds cits angļu valodu nerubī tik labi, lai ar, ja ne pats, tad ar vārdnīcas palīdzību nevarētu iztulkot. Nav tas teksts par vēsturi tik sarežģīts.
  17. Ja tev abi vienlaicīgi pieslēgti, tikai uz viena vari dabūt desktopu ar start menu. Main display pie display opcijām.
  18. icecube

    Alus Cienītājiem

    Vakar noprovēju kaut kādu izlejamo gaišo vācu aliņu, nefiltrētu. Superforšs bija. Pašas telpas arī diezgan foršas, darbinieki arī rubī fišku, visiem iesaku iet.
  19. icecube

    Zpd Aptauja!

    Salīdzinot ar citām šeit postotajām aptaujām, diezgan pārdomāta un interesanta.
  20. icecube

    Nakts Riita Spams

    Es laikam pārvēršos par gudmenu. Itkā interesanti, bet fuj, fuj. Labi, ka brīvlaiks drīz beigsies.
×
×
  • Create New...