Jump to content
GIGN Forum

enfuego777

Mirstīgais
  • Posts

    399
  • Joined

  • Last visited

About enfuego777

  • Birthday 01/26/1986

Profile Information

  • Location
    V-GAZI
  • Interests
    Negativ!
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

enfuego777's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

-1

Reputation

  1. Formateejot visus diskus, var visus datus atguut izraadas, diagnostika 20Ls un failu atguusana līdz 70 Ls b le dārgi! http://www.jet.lv/kontakti/
  2. hwan aizdo savus pupus Beidzot kaads paliidzeeja meeginaasu mosk atjaunos Glaabins 15 Ls nav daudz taaas bildes ir pat vairaak veertas Ko vēl gribēju jautāt, kādā veidā tur tā informācija saglabājās, tur takš viss ir izdzēsts, kurā caurumā tad tur vēl var atgūt informāciju, kas tur kautkādi dati paliek kurus var nolasīt un atjaunot?
  3. Nu pag mees taks neviens ar sleepeem nepiedzimstam, visam ir sava pirmaa reizie, es jau esmu datora nuubs tikaispeeliites maaku speelet! Neko vairs nekad neinstalees upiraatisko windu, jo katrs (zvers, xp un 7 ) instalaacija atskiraas, un taa ir ar visaam piratkaam! Nez es sito meeginaasu Run Active@ Partition Recovery!
  4. enfuego777

    Palidzi Atrast

    Iebrauc lauku rajona pilseetaas, kur ir 90 procenti krievi un 10 procenti Latviesi tici man tabuusi albee aatri, un vinji joprojaam domaa, ka Latviesi vai svesinieki zna4it moi rajon dastanjish pisdi
  5. Lieta taada Seit es ciinos, un joprojaam nezinu kas to maak??
  6. Iк noticis visdrausmiigaakais, parinstaleeju windows, un kaa jau vienmer vis ir ar kaajaam gaisaa, formateeju tikai sisteemas disku C, pec tam man veel palika cietais disks D, to es neformateju, bet izdzeesu, tikai taa tiri nospiezot pogu delete, jo man likaas ka hard drive taa nevar izdzeest. man atanii diska bija visas fo4enes, un vis ir pazudis, vai ir iespeeja atguut visu to kas tjipa tikai izdzeest,(neformateejot) Tagad widaaa iegaaju ieksaa, un nav D diska.
  7. enfuego777

    Sapņu Māja

    Tā warns tev no fake par lo si garantēts, man bišk jau uz katra stūra dod warnu! Es saku to ko saku ir nauda cel, nav naudas dzīvo treilerī, tas gūļbaļku šķūnis jau nav nekāda māja, ja vienam ar veceni tad okey, bet ja ģimenei tad tas vis ir garām! Ir man bijuši dažādi klienti, cilvēki kuri iet pensijā un grib uzcelt māju, priekš diviem(bez projekta māja) tjipa dāča, kas nepārsniedz 50 kvadrātmetrus, un pamati nav pilni lieti galvenais lai pamatiem būtu atstarpes(tjipa māja uz pekām) un vis māja 2 gatava! ar visām apdarēm un kanalizāciju un nekāds projekts nav vajadzīgs! Drīz Latvijā cilvēki gribēs netikai treilerī dzīvot, gan jau tie laiki pienāks, tu tādus cilvēkus saucamos, tie kuri dzīvo zem vidējā slāņa vēl nēsi laikam redzējis, tāpec vēl nemāki spriest par reālo dzīvi!
  8. enfuego777

    Sapņu Māja

    quote Nu mazpieredzējuši cilvēki celtniecība jau daudz ko vēl nezina!!! Nu mazpieredzējuši celtnieki jau daudz ko vēl nezina!!! Viss jau atkarājās no naudas un iespējām puikiņ!!!
  9. enfuego777

    Sapņu Māja

    Tā ir tanīs karstajās valstīs, ceļ mājās kā šķuņus un naudu novelk nepajokam, nav tā kā latvijā jānosiltina vis iespējamais, pie mīnus 30. Ir vēl ņišijs variants nopirkt treileri, un nosiltināt ar fasādi, un dzīvot var.
  10. Kur var apskatītiwes savus warn reason, atkal man dod tos warn par katru sīkumu laikam ā atradu, skatos te par katru mazāko kļūdu dod warn, tad jau te drīz visus izbanos ārā, kā lai tos warnus removed nopelna? Jākļūst pareizajam ??
  11. Tad es nesapratu bisk kautko, ja man lago un ir pings virs 100, tad kautvai nelagojot es sauju itka galva vai kermeni es pec skata izskatās, ka es trāpu bet īstenība sauj galiigi garaam?? Ta tas vareetu būt, jo spēlejot nevaru saprast takš itkā trāpu pretiniekam, vienalga garām, tas tomēr atkarājās no tā pinga?? Triatels dazreiz man nelago vispar tad spelet varu, bet kaa sakas lagosana ta ir tirsaa!!
  12. nez es viņu nekad neredzu no rītiem!
  13. eu es arī gribu epix dod man ātri
  14. Es tev tūlīt tā iebalsošu ķēms tāds, zaglis sīkais!
×
×
  • Create New...