Jump to content
GIGN Forum

noCo-

Mirstīgais
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

noCo-'s Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. noCo-

    Informācija

    Karoč lieta ir tāda. Es taisu ZPD un man tikai viena lieta traucē. Tēma - par STS (Seksuāli Transmisīvās Slimības). Lieta tāda, ka prakstiski visa informācija ir, aptauja ir, viss, pilnīgi viss jau ir izplānots un praktiski gatavs, tikai ir viena problēma - nekur nav par informācija par STS vēsturi. Ideālais variants - šī informācija. Orģināli avots ir angļu valodā. Un piedodiet, atvainojiet, bet ar google trainsleiteri, šādu tekstu izveidot sakarīgu, nemainot teikumu būtību, jēgu, nav, manuprāt reāli. Vismaz ne manos spēkos. Tāpēc man ir jautājums - maybe kāds zin ko dziļāk par šo STS, un varbūt zin, kur var atrast avotus latviski ? Precīzāk par vēsturi. Ideāli būtu mājaslapas informācija, taču ir angliski. :@ Bibliotēkās nekā nav.
  2. kreisās toč nevar būt, jo pirktas ir elkorā un šaubos ka tur kaut ko iesmērētu. bet nu skaidrs - vismaz zinu tagad ko vairāk.
  3. vo vellos - to nu es nemācēšu pateikt. zinu tikai to, ka ir noise filter un trīs kanāli, pa kuriem pārraida signālu uz ausīm - bet tiem nevajadzētu neko ietekmēt šajā situācijā. nevarēju arī atrast precīzu veco austiņu modeli, lai noskaidrotu, vai tām bija. domām, ka bez surround tā skaņa nevar būt telpiska ? damn - tikko pārbaudīju ar Realtek HD Audio Manager. secināju divas lietas - kad palaiž telpisko skaņu apkārt, man nekas nemainas, vai tā skaņa ir aiz manis vai priekšā vai sānā man. Otra ir tāda, ka vajag 2sec skaņai tikai labajā ausī skanēt un pēc tam 2sec kreisajā - bet abas reizes skan abās ausīs. wtf, tagad gan hz ko darīt.
  4. skaņa ir laba, kā parasti, arī ārpus kontras. room_type ir 0 un volume 0.2 viss jau ir okey, tik tur jau tā lieta, ka nesaprotu no kurienes nāk čaļi, jo nenāk skaņa no konkrētas vietas. un negribas ticēt, ka tā ir austiņu vaina.
  5. Krč lieta tāda, ka man bij vienas labas Logitech austiņas, kuras gāja lieliski. Tās noplīsa un tad nācās likt pie kompja klāt bezvadu Sony austiņas, kuras ir, manuprāt, arī labas. Problēma tāda, ka iekš 1.6 kontras es v =airs nevaru pēc skaņas pateikt, vai pretinieks nāk no aizmugures, priekšas, augšas vai lejas etc. Normāli būtu, ja dzirdētu kad viņš ir aiz sienas, aiz dirvīm vai kaut kur citur, jo skaņai jānāk no konkrētas vietas, nevis no visurienes. Nav ne jausmas kāpēc tā, bet varbūt, kād no jums gudrākiem zinās kā palīdzēt ?
  6. jap, kad rakājos dziļāk, atrisināju šo problēmu - bet paldies tpt - zināšu kā būs jāmeklē puslīdz
  7. lieta tāda, ka sākumā metās šī figņa uz 47protokola cs'u, tagad arī uz 48p. krč ieeju cs'ā (viss oky), un kad gribu iet serverī kādā, izmet erroru:
  8. Krč pirms kāda laika es šo spēli spēlēju.. biju novilcis no outlaw'a.. Izdomāju ar draugiem uzkapāt, bet kad gāju iekšā account'ā un rādījās, ka ir nelegāls, tipa korupcija etc.. Sapratu, ka vajag jaunu paču.. un tur ir mana problēma.. mana versija ir 2.4.3.8606. Mēgināju uzlikt 2.3.0 paču, bet nevarēju, tad liku 2.4.2.8278-to-2.4.3.8606, tipa uzlika.. Gāju atkal savā account'ā un tgd beidzot iegāja, bet uzraiz pirmais kas bija, izmeta logu ka vajag paču - Patch Required.. tad nu man ir jautājums.. kāds nezin kādu man īsti vajag, lai varētu lv sereveros spēlēt? un ja ir kāda vieta ar labu ātrumu, lūdzu iemetat kur var novilkt pašu wow.burning.crusade, jo mybe vaina ir arī tajā..
  9. visu izdarīju kā teici, un pat izslēdzu firewall, bet tas pats.. es nezinu kas var būt pie vainas.. vēl kāds zin?
  10. man ir problēma.. es atveru mIrc, mēģinu konektēties kādam kanālam un man izmet erroru.. http://img.lejup.lv/images/1214764395.jpg esmu mēģinājis vilkt no bg, nw, mirc.com utt.. mēģinājis esmu ierakstīt /server irc.lv un tieši tad man izmet to erroru vajag ātri kaut ko izdarīt lai ietu.. :S
  11. nav man viņš nekur ielikts.. un viņš man jau stāv nezin cik ilgi.. ĻOTI ilgi.. kad vel zin?
  12. ir iespējams tikai nebūs tev nekāda tiešraide.. prosta redzēsi vissu no augšas, kas ir uzņemts pirms nezin cik ilga laika.. saucās ''google earth''
  13. nevaru pārsaukt, jeb pārveidot pa citu faila formātu, un caur commander izdzēst ar nevar.. :S varbūt vēl kāds zin? :S
  14. man ir viena ķibele.. man ir viens fails, kurš stāv mapē, kura atrodas uz desktopa.. man viņu vajadzētu izdzēst.. bet leita tāda, kad viņam nav formāta un viņu sauc vnk ''lol'' kad mēģinu izdzēst, izmet - Cannot delite file: Cannot read from the source file or disk. esmu mēģinājis viņu meklēt pie Windows Task Manager - Processes..neatradu vēl ar visu mapi reizē ar nevar izdzēst.. varbūt kāds zin kā izdzēst?
  15. neesmu es iipash gadiijums... un nesmu tik stulbs ka varetu nenokrakot swds.dll - vairaakas reizes jaw meeginaaju nomainiit ;p
×
×
  • Create New...