Jump to content
GIGN Forum

yuniorss

Mirstīgais
  • Posts

    317
  • Joined

  • Last visited

About yuniorss

  • Birthday 07/16/1989

Profile Information

  • Location
    Jelgava
  • Interests
    Bla...Bla...Bla!
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://tudish.oo.lv
  • ICQ
    0

yuniorss's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

0

Reputation

  1. JA nemaldos gribēju iegūt ko līdzīgu MS Dos vai kā viņš saucās! Jo tā vispar neko nepatērētu! Ok bet izmantošu visas jūsu piedāvātās iespējas!
  2. Tātad, man ir diezgan dranķīgs PC, un vēlējos noskaidrot kā nedaudz uzlabot veiktspēju, neko negrūžot iekšā! Tātad, Zinu ka daudzi lieto pc un ir atslēguši to grafisko vidi, respektīvi Win+R un ieraksta komandu un uz priekšu, tātad es atslēdzu explorer.exe, bet diemžēl nevaru atvērt pat Win+R, kā vēl varu atslēgt to grfisko vidi, lai varu tikai ar komandu palīdzību palaist vissu (Jo PC ātrums man uzlabojās ku di ātrāk, nekas nelagoja vairs) Ram man 300 mb Procis 800 Intel 3 Video 32Mb Windows XP SP3
  3. Bet ar kaut ko ir jāsāk mācīties!!!
  4. Tas ļoti žēl bet mby ir kāds tuts mby kāds no šejienes kodē un ir ar mieru pamācīt!
  5. Sveiki vai gadījumā kāds nezina kur var atrast pamācību kā izveidot web bazētu spēli (nu teiksim kā travian, vai kas līdzīgi) ļoti labi ja būtu lv.valodā, bet tikpat noderīgi eng... Tikai nesūtiet uz googli, jau izmeklēju vissu!
  6. Paldies viss izdodas! Bet tikai tagat pamaniju ka man ar bilitem isti nestrada!!! <img src="bildesurl:"> - nekaa un ar bb kodiem - ar nekaa Vai arī man hosts vnk bremzē?
  7. nu uzliekot uz utf-8 visi garumzīmes pārvērša par ķeburiem, sanāk ka visi faili kas www buus jāpārveido charsets
  8. bet tad man vajadzees tagat visu www mapes failiem likt UTF-8? es nezinu uz kada serveraa tas ir bazets? http://xtreemhost.com/ uz ši hosta
  9. Sveiki! Tad nu tā kad topikāq pievienoju tekstu kurā ir š burts man attēlojas kā | kā lai izlaboju to! Viss pārejais ir ok, encoring ir uz utf-8, bet tikai kad lieku: [code]š P.S skatos jums arī ta pati problēma
  10. Sveiki! Man 1 jaut - kā lai uzliek ka webā tiek cenzēti vārdi? Googlē ir ļoti daudz rakstīts bet mby kāds var tā īsi un vnk paskaidrot? Kads fails jataisa un kas viņā jāraksta! Un mby kāds scripteris zina kur var atrast visus scriptus prieks IPb (jaunumus, top users, u.t.m)
  11. oij pareizi! izmainīju bet nekā ... vai iespējams ha hostam ir kadas problemas? Mby par vecu vai kas taads?
  12. Sveiki! man jautājums vai ir iespējams uzstādīt phpBB3 uz hosta? Sametu visus failus iekšā, bet kad eju uz instalāciju - it tikai tukša balta lpp Mby kaut kur i pamācība?
  13. Velviens jautajums, man nemekle serverus cs'a un vel runajot par half-life - kapec tas treninu izstabas nedarbojas?
  14. Paldies! Viss darbojas!
×
×
  • Create New...