Jump to content
GIGN Forum

Hivemind

Mirstīgais
  • Posts

    1098
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hivemind

  1. Labi es tevi laikam sajaucu ar Limpy, bija tāds āri. Doma paliek sekojoša , viss ko es pateicu ir taisnība un tā tas arī ir bijis.
  2. Es tev stāstu kā ir , man nevajag tev batonus stumt ausī! Lumpy tu gadījumā kādreiz poligonā nesēdēji ?
  3. Nu gandrīz uzminēji, ir nedaudz augstāka par parastu vidējo un būs vēl augstāka, bet nu tev kā pediņam gar to nav nekādas daļas Es spriežu pēc taviem utubungas tekstiem, var tak redzēt, ka tu neko nerubī un tikai smalki dirs, jo tu vari nopirkt jauno aifounu un esi iemācījies nodirst pārējos, neapjēdzot kāds mēsliņš tu pats esi, šķiet, ka tu no laukiem neko nejēdz. Tu ne sūda nevari atļauties dirst, jo es ļoti labi redzu, ka tu kļūdies gandrīz par visām tēmām, par kurām tu te pļūti. Man varētu daudzi piekrist, bet es saožu, ka daudzi te nekomentē, jo nepatīk atbildēt uz tiem mēsliem ko tu raksti. edic: un izklausās, ka tavs draugs prokurors arī nav īstais cilvēks, ar ko runāt. Arī es pazīstu šādus tādus cilvēkus no tām aprindām, esmu dzirdējis tieši pretējo, tobiš to, ka jāiet un jādara, nevis jāmaksā par katru sūdu. Ne jau amata pakāpe nosaka cilvēka kompetenci, bet gan tas, kā rubī fiška un cik maz lien dirsā citiem, lai tiktu augstāk Tu esi galīgi atsaldēts ? Es nesaprotu BLAD , kur tādi cilvēki rodas! Tu kastē esi audzis vai ? Ko tu pazīsti ? Reģionālo sētnieku valdes priekšsēdētāju! Tad jau ir skaidrs no kurienes esi radies, no tehnikuma vai no citas līdzīgas iestādes ,kurās dod profesiju jau kā pieredzējušam sētniekam , galdniekam vai citiem īsto lietu darītājiem. Tu vispār saproti , kas ir ģenerālprokurors ? Tu nu gan esi pilnīgs atmarozaks (Atvainojos iepriekš par šī vārda pielietojumu , bet savādāk personu nevar aprakstīt) . Kādā sakarā tu vēl kaut ko runā par iphone,es strādāju , lai to varētu atļauties . Tu sēdi ar savu minimālo algu tālāk un turpini urbt savu šauro galdiņu ! Vairāk neatbildēšu uz taviem reply, jo viss jau ir skaidrs!
  4. Labi, kad dabūsi pa mici, paliksi pie atlauztām tukša dzīvokļa/mājas durvīm, nesauc policiju. Tāpat, ja Tev kāds vienkārši izsitīs mājai logus, nolaupīs/nogalinās kādu tuvinieku. Pats gan jau tiksi galā. Novilksi pa sezonai no C.S.I un Skaitļiem, un pats tiksi skaidrībā. Tērēts es Tev.. Lumpy piemērs no dzīves. Braucu ar mašīnu caur pļavniekiem , redzu vecis velk ārā veceni no mašīnas un sāk dauzīt, es zvanu uz policiju un aprakstu situāciju un prasu pēc cik ilga laika viņi būs. Man pateica , ka viņiem nav laika braukt un viss. To tu sauc par labu policijas darbu ? Viņiem ir pofig viss. Lumpy par izmeklētājiem man nav ne mazāko šaubu , ka cilvēki strādā, bet ceļu policisti , pašvaldības policija un operatīvie darbinieki ir vienā kastē metami. Tāds operatīvais dienests mums nav vajadzīgs! P.S. Man liekas , ka tu dzīvo cita realitātē! Te ir Latvija , te viens otru cenšas appist kā vien māk. P.S.2. Es tev varētu 2 pilnas a4 lapas pierakstīt , kāpēc operatīvie darbinieki ir pēdējie pidari. + Es esmu runājis ar prokuroru(tagadējais ģenerālprokurors) pirms gāju pats uz menteni , viņš man skaidri pateica , ka ar tiem pidariem nav ko pīties un vienkārši samaksāt sodu , jo nav jēga oponēt operatīvajam dienestam , kur strādā bijušie apsargi un bandīti! Ko tu tagad vari man pateikt A ? Un tu lauķi , ko tu dzīvē esi sasniedzis ? Gan jau sēdi un kasi olas ar vidējo izglītību , ja tāda vispār ir iegūta. Es varu atļauties dirst par konkrētām tēmām , jo es viņās esmu kompetents (cerams , ka šis vārds tev nebija par grūtu) ! Turpini novākt savus dārzeņus no laukiem un neatļaujies mētāties ar komentāriem , jo pats vēl dzīvo leiputrijā . Tu nu gan esi īstais zinātājs ne ?
  5. Tomēr runājot par šādām lietām , mans viedoklis ir tāds pats kā Macho viedoklis. Nemaz nezināju , ka tas ir iespējams.
  6. Dzīves jēga ir tādā , ka tev sava dzīvē ir jānodzīvo tā , lai tavs mūžs uz šīs planētas būtu nozīmīgs.
  7. Hivemind

    Htc Desire

    Es, protams, nesaku, ka Liztikz nav daunis un ka viņa rakstītais ir kaut kas īpaši gudrs, tomēr salīdzinājumā ar foršāko pilsētnieku 'atrodi draudzeni' čali, velns viņu zin... Vēl viens siena vācējs uzradies forumā , no Pļaviņu pļavām ? Peredasts es dzīvoju 21.gs un wifi nav nekāda sevišķa ekstra . Runājot par uzdiršanu ar aprzīmējumu " lauki" , to var interpretēt 101 vienā versijā , kā es to biju domājis.
  8. Hivemind

    Htc Desire

    Nopērc wifi rūteri pimpausi
  9. Blood , ja tu būtu kaut cik kompetents šādos jautājumos , tu zinātu , ka devalvācija ir pēdējais salmiņš aiz kā jāķeras , un Latvijas gadījumā devalvācija būtu liela kļūda.
  10. Hivemind

    Htc Desire

    Kri , es prasīju , kuru no visām shipping kompānijam izvēlēties! Šeit , kā redzi nekur nav pieejams wifi.
  11. Hivemind

    Htc Desire

    "Lauki" , man liekas šis vārds izsaka visu.
  12. BloodHunters pēdējos gadus dzīvojis mucā.
  13. nu 499 poundi un japagaida 3 nedeļas un iphone4 atradīsies , jebkurā UK adresē , kurā vēlies. Worm fiziski nav laika, lai brauktu pakaļ viņām. Ja tā varētu tad es aizbrauktu un vēl atpūstos pa to naudu ko ietaupu , ja pirktu viņu Latvijā.
  14. Tā kā jau esmu pre-orderojis iphone4 caur apple store UK un aparātu saņems mana māsa , kura dzīvo Skotijā (Dundee) , kāds būtu labākais veids , kā viņu notransportēt uz Latviju. DHL etc ?
  15. Hivemind

    Lnt

    Pa pastu , vai telegrammas veidā.
  16. Lembergs ? Jūs tak esat slimi, kefīrs tu zini cik Lemberga kungs naudu ir izzadzis no Latvijas ? Ar kuru galu Jūs domājat ?
  17. Lumpy tu esi tērēts ? Ko viņi mums palīdzēs? Operatīvais dienests Latvijā (tieši Policija) ir vājā līmenī , es saprotu algas netiek maksātās normālas un visi kliedz , kad viņu algas ir niecīgas salīdzinot ar EU savienības vecajām valstīm. Ceļu policijā maksā 400ls cieto vismaz , ja ne vairāk , un vēl joprojām tie zaļie pidari ņem kukuļus. Vakar tas prasīja Spalvam pusminūti , lai samaksātu kukuli. Par pašvaldības policiju es jau izteicos ! Pazudušos cilvēkus un smagos noziegumus , atrisināt mūsu Policijai ir grūti , vienmēr var atrunāties , kad mums nav resursu un mēs tāpat jau operatīvi strādājam pie tā , viņi sēž savos kantoros un kasa pautus. Lumpy pirms tu ver savu muti vaļā , piedomā par muļķībām , kas nāks kopā ar tavu tekstu. P.S. To smailiju vajag , ar latvijas karogu un this is latvia. (banana kingdom)
  18. Es nevaru noticēt , kad tev ir jau 18.
  19. Es nesaprotu , kā Ēlertei nav kauns kandidēt vispār.
  20. XD2 Un tu pie reizes varētu aiziet un parunāt ar šo , varbūt tad tavi joki uzlabosies P.S. Novāc to galdiņu , pie kura sēž trīs itāļu čigāni.
  21. Tas tikai pierāda , ka mūsu operatīvajā dienesta strādā (tieši pašvaldības policijā) cilvēki , bijušie apsardzes darbinieki un citi bandīti , kuri ir sarijušies visatļautības tabletes. Piemēram runājot par policijas iecirkni , kas atrodas uz Matīsa un Tērbates ielas , viss ir skaidrs , tur ir pilns ar policistiem ,kuri sākumā pielieto fizisku spēku un pēc tam domā , ja vispār domā.
  22. Zinu kads kautko izdomas uzd*rst, bet tas ir tikai mans subjektivais viedoklis Palasi divus postus augstāk.
  23. Nu kaut kas tāds bija , vienīgi nav izskaidrots vai tas arī strādā apdzīvotās vietās. Tu jau varēji tad oponēt policista kungam , lai pats izlasa ceļu satiksmes noteikumus.
  24. Šodien vakarā viens pats skatīšos Machete filmu uz lielā ekrāna kinīti , tikai sākuma kārtīgs dūms jāuzvelk. Machete sāks rādīt no 17. sept tikai laikam.
  25. Nu jā tas ir tāds slidens temats , jo noteikumus tu pārkāpi, bet man liekas tas ir lieki , par ko tādu rakstīt protokolu.
×
×
  • Create New...