LAVRx Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Rundāles pils ir relatīvi tuvu, bet tomēr tālu. Es teicu Rundaales pils, jo taa vairaak zinaama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAP4ONIJS Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 es braucu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Tad vis pasakums notiks pie diviisha ? vai ir radusies kada alternatiiva ? sctg will be there!!1one! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Ф, vзl tikai viena nedзпa. Piektdienu jau savlaicоgi paтзmu brоvu, tвpзc varзtu jau pa dienu ierasties pie divорa. Tв teikt savlaicоgв иiliтв Divоt, kas ir uzlabojies tavв parkв pa рo gadu? Varbыt ir uzpeldзjis volejbola laukums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 tikko tik piefikseju ka pasakums sakrit ar rigas pilsetas svetkiem, kas diez ko neiepriecina! lidz ar to dodu vairs tikai 50/50 ka bushu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 lidz ar to dodu vairs tikai 50/50 ka bushu! Rīgas svētki? Ko tad tu tādu īpašu tur gribi redzēt? Tā jau ir nodevība pret anuālo gign pārtiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Manas kaartis ir uzlabojushaas un 6diena ir mistiskaa kartaa dabuuta briiva tagad vel tik 5dien jadabuu puse dienas briiva un iespejama arii mana ierashanaas,tikai ja nebuus lietusgaazes I`m IN Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 buushu Riiga nevis Gulbenee, skola saakas pirmdien. taa ka, ja starteeshu, tad no Riigas. Bijach, kas jums tur plaanojas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Ir taa, ka baigi nestaav tresho gadu turpat braukt. Njemot arii veeraa visus finansiaalos kasjakus utt. Bet nu jaaskataas ko teiks tomasjegs un ownijs, un arii kaadu laiku soliis.. Gribeejas jau kkaadu jaunu spotu, jo teiksim taa reize pie Usmas ezera riktiigi noraava pauri Nav jau taa, ka pie diviisha buutu kkas slikti, bet kkas jauns ir kkas jauns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 (edited) Tas tāpēc, ka viens no lunātikiem bija atvedis pa daudz zalumus Un mums vēl paveicās, kad bija ljoti labs laiks abas dienas, bet tagad tāds lietains! Edited August 14, 2009 by Hivemind Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Man makā ir 6Ls līdz mēneša beigām () un es tulīt braucu prom uz vasarnīcu. Tā ka, jā, laikam nebūšu jau trešo gadu pēc kārtas Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 ja teddijs ir tad mby ar būšu viņš man vienīgais draugs ā un benčiks ar nu ja..tad ja nolieku tiesības viens pats atbraukšu uz 1 dienu nu apsveicināties..ja nē. em..mby ceļošu ar atuobusu uz abām dienām.. P.S esat laipni aicināti sponsorēt manu braucienu pērkot sūdus ko piedāvāju gign bodītē Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Nauda man ariii izskataas ka buus uz tiem datumiem tagad tikai vel jacer uz neliel ulabvelibu 5dien tikt atrak prom,un deretu kadam plikucim vai HUSIM ar mani sazinaties,vai piekapt pie manis lai noskaidrotu kaa un kur tikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Man te viens jautājums: kas jāņem līdzi? Es vēl domāju būšu vai nebūšu, bet ja būšu tad kopā ar koma_ts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 nu ko, izskatās, ka GIGN parādās vēlviena tradīcija ah shitaa!! tad tas skan apmeeram taa.. Alise vieglaak ir uztaisiit jaunu eh... tik pameegjini neatvest tad buus jaaskataas kaa situaacija mus speest savest Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Man pietika pagajusho gad ar 1,5kastem alus,3cigareshu pachkaam,telti un guljammaisu Ah jaa pajkaa desinjas un galja Un uz pohaam mineralis,kuru ariii ta nemaz neattaisiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Ah jaa pajkaa desinjas un galja Un uz pohaam mineralis,kuru ariii ta nemaz neattaisiju tu gan esi lops. man parasti pietiek ar 5 aliņiem un 20kg šašļiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Kādam nesanāk pa ceļam caur Jelgavu izbraukt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 protams neaizmirsīsim, ka līdz jāņem labs garastāvoklis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Lai šašliks būtu galdā, runātāj. Galvenais, lai lūriķis ierodās uz tusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 mmm....parvelkat krustu pari manam vardam listee. Es diemzel netieku. Neparedeti sanak doties komandejumaa uz visu nedelju un atgriezos tikai 6 dien pievakaree. Shaubos vai bus vel luste kaut ko darit. Tfuu..cuciba ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 15, 2009 Author Report Share Posted August 15, 2009 Apdeitoju pirmo postu ar info! Gribēju uzzvanīt diversantam, lai saņemtu FINAL GO decision, bet man pateica, ka viņam telefons izslēgts, tāpēc es labprāt dzirdētu no paša diversanta, ka VISS IR OK un 21ajā vakarā (derētu arī precīzs laiks cikos drīkst ierasties) viss bars tur var braukt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Nu re, viss skaidrs.. Nebūs man auto draugi, takā nevarēšu nevienu nekur paņemt, ja nu vienīgi dupsī :D Bet es pat teiktu, ka tas ir super, varēšu jau mest pa ceļam uz pasākumu Vai kāds mani ņems savā teltī, jo diemžēl telts man nav, ja jutīšu, ka pa nakti šaudīšos, gulēšu ar pakaļu ārā?! Anyway, sakravāšu somu, paņemšu guļammaisu, jančuku, mazo kotelīti + kādus pivo un tad jau tiekamies tur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Es ceru, ka nelīs 5-7dien! Ja līs, tad es varētu būt tāds pusssssys, ka neaizbraukt! Piedod, Alise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 vai tad pēdējo reizi traucēja, ka lija lietus? un windgūru patlaban rāda jaukas prognozes - http://windguru.cz/int/index.php?sc=69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now