fuj1tsy Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 atklāts jautājums: vai divīts mūs vēl gribēs savā vietā vai arī tiks pārcelti datumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 es vakarā uzjautāšu, varbūt var tusēt muižā (kas bija 5km no erika), bet ļoti apšaubu vai gribēs uzņemt kādus 40 alkoholiķus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 HoLLow panjem manas mantas tb tas, kas staav pie teviim es buushu, uz jauna viljnja Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 3, 2009 Author Report Share Posted August 3, 2009 Datumu pārcelt nevajag, jo daudzi jau būs norezervējuši, bet vietu, kā izskatās, gan vajag. Dajoķe ieteikumus, es apdeitošu pirmo postu. edit: posts apdeitots. tagad jānoskaidro, kur mēs dzersim. Vai dyversants vēl var piedāvāt vietu? Ja jā, tad pagaidām pieturamies pie viņa varianta, kamēr netiek ieteikts kāds labāks. Par vietu izlemjam līdz šīs nedēļas beigām - 9 augustam. Nākošpirmdien (man ir atvaļinājums, tātad daudz laika) salikšu visu aktuālo info šeit. Atkārtoju vēlreiz, datums nemainīti paliek 21.08-23.08 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 brauciet tik shu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 nu ko, ta jāgāž pie divīša p.s. man busa sastāvs: Gludeklis RunR Acido Koškers vbyur nazīc - ? benārs - ? tākā vel var pieteikties divi, jo iespējams divi no saraksta nebrauks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 p.s. man busa sastāvs: Gludeklis RunR Acido Koškers vbyur nazīc - ? benārs - ? tākā vel var pieteikties divi, jo iespējams divi no saraksta nebrauks. Ja ir briivi spoti es varetu pieteikties lai ieguutu ekskluziivu footage no busa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 nazīt, mēs Tevi metam ārā no busa, jo mums vajag takš pro fotogrāfu busā Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Jua vairak saka izskatities kad braucu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 tad mēs metam ārā Koškeru vai acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 vai arī acido ņem koškeru klēpī Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 ja viņi ir ar mieru, ta kāpēc ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 piesien vienkārši striķītī aiz mašīnas. Lai skrien līdzi, līdz Bauskai nav tālu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Nē, nē. Koshkeru un acido nedrīkst mest ārā. Es izdomāju lielisku salikumu. Odiņš sēž benāram klēpī un visu filmē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 4, 2009 Author Report Share Posted August 4, 2009 odiņ, mēs iespējams sakomplektēsim gignmobīli! Ko tu te dezertē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Nu nekad jau neko nevar zinaat, es tik izskatu variantus. GIGNmobilis protams prio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Damn, es domāju, ka varēs iekost citā vietā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 aha nav jau taa, ka pie diviisha nebuutu forshi, bet tresho gadu peec kaartas diezvai ir kruta.. pie usmas bija kuul bet tas laikam baigi taalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 aha nav jau taa, ka pie diviisha nebuutu forshi, bet tresho gadu peec kaartas diezvai ir kruta.. pie usmas bija kuul bet tas laikam baigi taalu. Bet pie Diyersanta tomert butu pats labakais ! kjipa GIGN summer party place ! dzershana, macho pargajiens, peldeshana, futbols un parejais... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 nav jau taa, ka pie diviisha nebuutu forshi, bet tresho gadu peec kaartas diezvai ir kruta.. pie usmas bija kuul bet tas laikam baigi taalu. usma bija parakais chills. Bet 170km jakratas lidz turienei , un tiem ,kas dzīvo vidzeme, latgale baigas brauciens sanak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Es esmu par dyversanta kuratņiku. Tuvāk mājām tuvāk sirdij ! Droši mani iekļaujat sarakstā ja pasākums norisināsies pie dyversanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Esmu nu tāāāds.. Nu, nu tāāds. Ar baudu Jums pievienotos. Cerams, ka nebūs kaut kādi steidzamie gadījumi, kas varētu izjaukt plānus. Nu, dikti gribās, dikti jo dikti Cerams, ka viss notiksies. Tāāāk. Esmu no Rīgas, nezinu, kādā veidā transportēšos, dzīvoju Rīgas centrā. Kad nāks tuvāk kaut kādi datumi, tad arī iesaistīšos diskusijā Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 alise, man būs nopietni jāpameklē... nu ko, izskatās, ka GIGN parādās vēlviena tradīcija Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 nu ko, izskatās, ka GIGN parādās vēlviena tradīcija Nesuudiiga tradiicija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now