blade Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Dezoksiribonukleīnskābe, neviens tevi vārdā nesaukt, kad lamāt gribēs, jo vienkārši nevarēs vārdu izrunāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OwnEx Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Pr0_team=~~^^&*miko*&^^~~ tikko uz halavu izdomāju, bet bija arī kkas līdzīgs redzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Galvenais, izmanto pēc iespējas vairāk nevajadzīgus simbolus un raksti kā p0k3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noCo- Posted January 6, 2008 Author Report Share Posted January 6, 2008 es domāju normālus kaut cik nevis kkaadus uz haljavu... vismaz idejas varat pasviest.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Čalīt pats izveidoji stulbu topiku, tad arī gaidi stulbas atbildes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 vismaz idejas varat pasviest.. pastaigā pa veikalu vai paskaties ledusskapī uz produktiem daudz krutas lietas ir. es piem sev paroles un e-pastus esmu tā skatijies. vnk neviens tev negribēs dot tāpat foršu niku - viņi to glabā vēlākam laikam, kad paši kautko mācēs. un ja arī tev būs forš niks tu nemācēsi spēlēt. forši niki ir tikai tiem, kas māk spēlēt. nu ok mazais pametīšu tev savu veco niku...m? nez vai vaidzētu bet nu ko... Striker. labs m? un man vēl bij klans [headshot] . so liec tā [HeadshoT] Striker. so iesākumam vaidzētu būt labāk pa kokosriekstu. jo kurš baidās no kokosriekstiem? a re tagat tu būsi galvāšāvējs streikotājs (lol tādu tulk. izmeta acl ) un tu jau noteikti zini, kā ir, kad streiko vēders. tevi pārņem diskomforta sajūta, sāc svīsts un smecta ar nepalīdz. un vēlreiz ar streikojosu vēderu neviens nevēlas sastapties atkārtoti. so? ko darīt jautāsi? īstais variants būtu pildspalva. viņai ir kodols ar tinti, kas atgādina opusuma streikojošo vēderu. bet ja izmirtu oposumi tev vairs nebūtu jauztraucas par kaķiem. tādeļ, ja tu apēdīsi pildspalvu tu būsi galvāšāvējs streikotājs. tākā niks ir tavs Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Ātrs un bez želastības, vai arī Fast & Furious vai arī ALUS, SĀPE, E-PENIS, kjipa sinepe no otras puses lasot Link to comment Share on other sites More sharing options...
noCo- Posted January 6, 2008 Author Report Share Posted January 6, 2008 rusty - nevaig man tavu niku un neesmu nekaads mazais... bet paldies par info.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Da labi, niku ir elementāri izdomāt. Piemēram es savējo izdomāju paskatoties uz jogurta paku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Izlutinātais lutausis Zilais putniņš Kurmītis Kārlis Terpentīns Sparģelis manuprāt, visi niki ir lieliski. Ja nu vēlies kādu svešvalodu, tad piedāvāju sto gram cheeky monkey red rhino vai arī, ja tev patīk saīsinājumi tad F.Ē.C.E.S = faktiski ērces cilā ekstrēmus smagumus K.U.I.L.I.S = kad uznāk ilgs lietus, ir skaisti un N.I.N.J.A = nemuldi idiot, neesmu jau apdauzīts paldies vari neteikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomassN Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 (edited) HeadKid Head Daddy Own nigga ` Kanec?! XanaTijs hvz viss kas nak prata macho saisinajumi owno :D :D Edited January 6, 2008 by TomassN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 (edited) Muahah, macho postu arī gaidīju Izdomāt ir gana vienkārši.. mans, piemēram, nāk no anekdotes. Bet tā - tu vari paņemt praktiski jebkuru īpašības vārdu angļu valodā un izklausīsies fine (btw, šis arī nav slikts niks). Edited January 6, 2008 by Izliecies Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 wooFer <3 power_ eXTRa unioN- no_n4me IHadNo-n4me fLATROn_ eZ kRIEg 1337 h4ck0rZ wooTer. sUNNy <3 daY- domaa pats es nemaaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 (edited) Es iesaku ierakstīt guglē : "Pro CeEs nik v1.0.3" vai kautko tamlīdzīgu, tur var labos nikus uzzināt.. P.S. Es tev iesaku spēlēt ar niku "Tarzaans", jo tādu niku vel nevienam neesmu redzējis. Edited January 6, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Dzhumandzhi! Ne visi spees izlasiiit un tu buusi da best! S@t@n@!-Visi no tevis biisies! jeb CiKCiriK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaRReRas Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Mana izlase: Hibriids Ogleens Duumotaajs Slashmash Jippipipii Nodonki Bembijsrembijs Speciālā izlase: ^0oJaUrlao0^ H4rix~ ::-s-t-r-e-l-k-a-:: //\\do||ky>><< ()"" Sv3t@||!~ @-Sh@sh'l"|ks@# Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 the hurricane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 no maxa iedvesmojoties 3Fast 3Furious Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 laasens Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 lololol ai gawt h4x -=[[<<///|||^^#***((PRO))***#^^|||\\\>>]]=- Stulbaa banaangovs (dzirdeeju taa izsakaamies kaadu no GIGN, laikam kaza4ok ) skuutais sesks M.D.S - mans dibens smaržo N.O.K.I.A - Netīrs Oranžs Kāķis Iekritis Akā SherLohs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firefox2007 Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Klicis :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 nē, ņirgājos par tavu gudrumu, kas ir tik īs ka pats nevari izdomāt sev niku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 (edited) P3D0-F1LE4LIFE Ziepe Mazais Ananaals mazinjaa_13 sexy_guy lololol JEWSDID911 Edited January 7, 2008 by Kontortionists Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 ManuVietuIenjemRegistretais... ljoti mans un skaniigs nicks.... A, jaa, aizmirsu piebilst, ka jau registreets Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 (edited) Durbes Galerts Mērkaķbalodis utt... Edited January 8, 2008 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now