Jump to content
GIGN Forum

Izliecies

Mirstīgais
  • Posts

    629
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Izliecies

  • Birthday 03/20/1992

Profile Information

  • Location
    Jelgava
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Izliecies's Achievements

Kūls pacans

Kūls pacans (11/23)

-3

Reputation

  1. Izliecies

    Videokarte?

    Ja tas barošanas bloks ir puslīdz normāls, derēs augstākredzamais ieteikums. Visādi citādi--Radeon HD 5570/5670/6570/6670.
  2. Vienīgi nedaudz kaitinoši, ka, meklējot "View New Posts", uzspiežot uz topika nosaukuma, tas vairs neaizved automātiski pie jaunākā nelasītā posta, bet uz pašu sākumu. Tas nekam neder, ja iepriekšējā versijā viss bija ok.
  3. Tas drīzāk izklausās pēc BEEFa
  4. Un kas tev liek spriest, ka 6150 būs labāka par 5500?
  5. Kā tu zini, ka bija sliktāka?
  6. Yay. Tiku budžetā. 32. vieta no 40 VeA angļu tulkos ar B līmeni angļu valodā (82%) un B līmeni latviešu valodā un literatūrā (62%).
  7. Izliecies

    Dilemma!

    +1.. Captain Black arī interesē.
  8. jāpiekrīt par to dievu. "saule, pērkons daugava" gan ir dziesma, kurai var un gribas dziedāt līdzi.
  9. Izliecies

    11.klases

    da labi! šobrīd vidusskolā praktiski jāmācās nav. vienīgās stundas, kur kaut kas notiek, ir matemātikas. visu mierīgi varētu saspiest divos gados, atvēlot vairāk stundu matemātikām un mazāk visam pārējam. protams, tas, cik interesanta un noderīga ir stunda un cik daudz tajā tiek izdarīts, ir atkarīgs no skolotāja, bet tāda ir mana personīgā pieredze.
  10. dj_stay nr.2 @ inperil: http://www.inperil.net/forums.php?action=viewtopic&topicid=17351 edit: arī 17 gadi edit2: meh, izdzēsa tur dikti nopietna administrācija.
  11. angļu valoda - B latviešu valoda - B matemātika - B edit: nezinu, kā citiem, bet eksāmeni šogad likās diezgan viegli, īpaši matemātikā. cik daudz esi iemācījies - cits jautājums.
  12. Izliecies

    Portatīvais

    acer aspire 5742g būs lētāks variants. viņam gan ir divkodolu procesors, bet videokarte nedaudz ņiprāka. @ notebookcheck: gt 525m (dell) gt 540m (acer) ja paskaties notebookcheck tur tajā sānu malā, redzi, ka gt 525m atrodas nedaudz zemāk par gt 540m, kaut gan atšķirība nav liela. tiesa gan, tagad jau laikam beidzot sākuši izstrādāt spēles tā, lai būtu jēga no četriem kodoliem, ja runājam tieši par bf: bc3. edit: ah, tu gribi spēlēt bf: bc2 patiesībā nav ne jausmas, cik ļoti fps ietekmē kodolu skaits.
×
×
  • Create New...