Jump to content
GIGN Forum

SroHunt3r

Mirstīgais
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

About SroHunt3r

  • Birthday 04/25/1997

Contact Methods

  • Website URL
    http://stopeed.ez.lv
  • ICQ
    0

SroHunt3r's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Kā jau teicu: Minecraft, silkroad online, vairāk neesu meiģinājis. Cs neraustās tik.
  2. Visprims, tas ka 6150 atbalsta shader model 3.0, bet 5500 tikai 2.0. Un piemēram canurunit lapā, tās spēles, kas negāja tās video kartes dēļ, uz sīs iet.
  3. Jo pārbaudīju tur bija lkm kkāda Nvidia 5500, bet seit GeForce 6150SE.
  4. Mmm, nekas nepalīdzeja. Instalēju videokarte jaunos drivireus un jauno DirectX, bet nekā. Un uz mana vecā datora bija vēl sliktāka video karte, un tur mazāk raustījās.
  5. Ir diezgan jauns dators ar windows 7, bet visas spēles raustās/lago, visas spēles, kas gāja uz vecā datora uz jaunā raustās. Manuprāt pie vainas varētu būt windows, bet tā kā no datoriem neko īpasi nesaprotu, tapēc nezinu. Datora parametri: OS: windows 7 home premium 64bit Service pack 1 CPU: AMD Athlon II X2 215 Processor 2.70 GHz Ram: 3 Gb Video: GeForce 6150SE nForce 430 256mb Cpu usage: parasti ir aopmeeram ap 15% Physical memory ap: 50% Pagaidām meiģinātās spēles: Minecraft, Silkroad online Paldies jau ieprieks, ritogy.
  6. if(isset($_SESSION['login'])){ //parāda ja esi ielogojies } if($mgroup = 1){ //parāda datus 1majai grupai } Protams sessija pašam ir jaizveido.
  7. Tev nepareizi dati savadīti uz datubāzi.
  8. Ieej šeit pieregistrējies un nolādē skriptus pie sms sadaļas, bet protams, lai tas viss izdotos tev ir vajadzīga bankas karte un web serveri ar php +mysql supportu.
  9. Varbūt tev vienkārši ir uzlikti amx bans? Jo kad man bija amx bans man arī neļāva likt adminus caur user.ini, tāpēc liku caur amxbansiem un viss gāja.
  10. Man tā šķiet, ka viņš vienkārši gribēja tieši foruma localhost/f/ pārainīt uz piem lol.lv/f/. Tas ir jādara iekš foruma mapes atverot conf_global.php failu un jāedito 13 rindiņa. Tieši šī. $INFO['board_url'] = 'http://localhost/forums'; uz kādu gribi piem.: $INFO['board_url'] = 'http://lol.lv/forums';
  11. Ar otro update nekas nesanāca, rādija Bad rcon_password, bet to ko tu pievienoji no jauna uzlaboto viss aizgāja. Liels Paldies tev.
  12. Man parāda L 07/15/2010 - 08:25:42: [SQLITE] Database Connection Failed: [2002] Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) Bet man mysql konekts viss ir pareizi uzstādīts, bet vienalga neiet. Viss ir sataisīts biju sataisījis lai konektē klāt SQLITE Varat TC
  13. Tātad stāvēja man serveris war3FT+save xp ar 16lvl. Viss bij ok līdz šodienai kad serveris beidza lasīt lang failu. Nu ok pārliku lang failu nekas nemainījās, nolēmu serveri pārlikt, pārliku visu no jauna, bet radās problēma, kad war3ft.cfg failā man ir uzlikts, ka neieseivo xp tad viss iet, bet kad uzliku, lai ieseivo xp tad man serverī vairs nestrādā war3ft mods pats par sevi. Nezinu ko man darīt, varbūt kādam ir bijusi tada problēma un var palīdzēt to atrisināt. Paldies jau iepriekš.
  14. Pвєbaudi vai esi sataisоji konektu ar datubвzi vai plugini ir pareizi nokofigurзti. Sоkвk tak paskaidro.
×
×
  • Create New...