Jump to content
GIGN Forum

Bads

Mirstīgais
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Bads's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

3

Reputation

  1. Heh, nee, bildi gan nelikshu. Mani gign paziist. Es nezinu, centishos talak, varbut kaut kas iznaks.
  2. Es nopirkshu, kad buus vairaak naudas. Vinas jau veel nezina, vai dzivoju viens vai nee un jau tad atraida. Man nemaz nav pilna maaja. Jaa, bet kapec? Es vairs neeju, vnk gribeju zinaat, kapec. Nu, ja es ieliktu savu bildi, notiktu 2 lietas - visi zinatu, ka es esmu luzers. Otra lieta - jus jau man neko nevaretu ieteikt. Es esmu fiziski uzlabojis savaa izskataa visu iespejamo. Nav nekas taads, ko jus man varetu pateikt par izskatu, ko es vel nebutu iedomajies un izlabojis. Nav jeegas.
  3. Tu gribi teikt, ka tie entie virieshi bez mersedesiem neko nedabuu? Es varetu nopirkt mersedesu, bet naudu citur ir izdevigak ieguldit.
  4. Nu, nevaru spriest peec pirmaas nakts, jo tik talu nesmu ticis. Kopuma jau pec izskata, jo es jau nevaru neko daudz teikt par personibu, kamer meiteni nesmu iepazinis. Parasti ir taa, ka ja meitene nav apaliiga (taa kaa pats tads neesmu), un vinai nav nekadu manaamu defektu, kas mani atbaiditu, tad ir ok. Piemeram, mani neuztrauc, ja meitenei ir pashkjiibi zobi, lai gan daudzus tas uztrauc. Mani neuztrauc, ja meitenei ir mazas kruutis. Neuztrauc, ja nemaak labi gjeerbties. Nu taa...nesmu super izveligs. Mazliet izveligs esmu, jo kaut kadai pievilcibai jabut, bet nav taa, ka es tikai uz cacaam mestu acis. Ar dazaam esmu meginajis iepazities un man nekas nesanaca. Es jau apjeedzu, ka pats neesmu kaut kaads Adoniss. Apmeram taa. Nu, tas ir loti visparinoshi. Nav jau taa, ka butu nosleegts. Es esmu atveerts, tur jau nav problema!
  5. macho, bet es visu daudz maz dariiju kaa tu!! Es nemetaju no sevis baigo kruto un neizmantoju piedauzigus jokus, bet vnk runaju ar meitenem, utt...ja tu saki, ka tev pat bija problemas, neskatoties uz to, ka tu esi pievilcigs, tad kas man atliek? Ok, es nesmu kaut kaaads krupis, es esmu sportisks un kopts, bet nu neesmu es modelja tips un nekad nebuushu. Latvijaa ir it ka vairak sievieshu neka virieshu, bet kapec vinas ir tik izveligas? Un atkal uzsveru, es neesitu kanti supermodeleem, man problemas ir pat veidot attiecibas ar vidusmera meitenem. Nee, ta nav vis. Man gan parasti vairak par 2 randiniem ar vienu meiteni nav sanaacis.
  6. Es zinu, bet es jau gadiem shitaa mokos un man nekas nesanak, lai ko es meginatu. Visas taas, kuraam situ kanti, mani pasuutiija. Tagad butu jocigi kontaktus atsaukt no kaut kadiem skolas laikiem. Vari man paskaidrot, kas te ir smiekliigs?
  7. Kaada jeega man taisiit shaadu postu? Kaada jeega trollot? Tu vari staastiit visu par parliecinatibu, esmu to dzirdejis entaas reizes. Esmu diezgan paarliecinaats, noteitki nekautreejos runaat ar sievieteem. Esmu redzeejis Tevi macho, tu esi pievilciigs virietis, tapec ari nav problemu ar sievietem.
  8. WickedApp, es tam gribetu ticeet, bet diez vai ta ir patiesiiba. Ja es butu tik labs un pievilcigs, tad vinas vismaz gribetu ar mani paarguleet, ja ne vairaak.
  9. Tad jau vinas man neatteiktu
  10. Es netrolloju. Man ta ir nopietna problema. Kapec lai es trollotu? Man reali tas ir vedinajis uz pashnavibu vairakas reizes. Es vnk negribeju zem ista acc posteet. Un ja, man palika skumji un vientuli un es gribeju par to ar kadu parunat. Jaa, lai visi par mani njirgaatos un novestu lidz pashnavibai.
  11. Hey, velejos padiskutet par sho teemu. Lieta taada, ka man ir jau 25 gadi un nekad nav bijis seksa. Esmu buchojies ar meiteni 1 reizi muuzhaa un tas bija smaga dzeruma ietekmee (abi divi bijaam dzeerushi). Pedeja laika iestajas diezgan liela depresija del ta, ka nevaru atrast partneri. Pats trakakais, ka es esmu patiesi meginajis. Es esmu gajis uz klubiem un sitis kanti loti daudz meitenem, bet visas mani atshuj. Esmu meginajis ari interneta iepazishanos, bet pat tur reti kad ir sanacis norunat randinu un tad kad izdevas, nelikamies pievilcigi viens otram. Jaa esmu domaajis par prostituuteem, bet uztraucos par slimiibaam un gribetu to izbaudit ar kaadu, kas mani patiesi atrod par pievilcigu. Varbut kadam ir kaadi ieteikumi vai lidziga pieredze? Vai tas ir normali? Man skiet, ka nav vis.
×
×
  • Create New...