Jump to content
GIGN Forum

`MaX`

Game Admin
  • Posts

    586
  • Joined

  • Last visited

About `MaX`

  • Birthday 05/16/1981

Profile Information

  • Location
    Rīga
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.maxtours.lv
  • ICQ
    0

`MaX`'s Achievements

Kūls pacans

Kūls pacans (11/23)

1

Reputation

  1. ka tik nesanāk vilties, kā ar MW3 un beigās pamest visu šo sūda frančīzi...
  2. Vot paskaidro man, ko nozīmē ierobežots internets iekš TV! Ej troļļo tālāk savā uberdatora topikā, no kura tev tāpat nav sajēgas, tāpat kā no TV.
  3. `MaX`

    Datora Komponenti

    Semorka, tev tur tāds cable arts!!!!111!one Ak jā, Beef, tu neatbildēji uz Surrounder jautājumu! Btw, i7-3960X nenāk līdzi stock cooleris. Nāk vecajiem i7-965x un uz augšu.
  4. šis būtu normāls iemesls, lai es uzinstalētu veco labo cs!
  5. Līdz ar MW3 iznākšanu, esmu nolēmis atteikties no turpmākās cod sērijas spēļu iegādes savā kolekcijā. Līdz šim, esmu bijis uzticīgs cod piekritējs un atbalstītājs. Manā īpašumā ir pilnīgi visas (legālās) CoD relīzes, sākot ar pašu pirmo Call of Duty, līdz pat šim Money Wastingam 3. Vienmēr esmu uzskatījis, ka labas spēles ir jāpērk, tādējādi atbalstot spēles ražotājus, lai tie arī turpmāk radītu kvalitatīvus produktus, un vienlīdz gūstot full experience of the game (MP, nobugs, nocrashes, utt.). Bet nu šis(mw3) ir vienkārši tāds astojs, ka tālāk jau nav kur. Es saprotu, ka neko diži jaunu un oriģinālu šajā spēļu sērijā neizdomāt, par cik MW3 jau ir devītā (9!!!!) CoD daļa. Bet pie grafikas taču varēja piestrādāt, lai spēle būtu patiešām baudāma. Grafika atbilst 2007 gada spēlēm, kad izlaida pirmo cod MW. Šis gan ir tikai mans subjektīvais viedoklis un es nekādā ziņā necešos nomelnot šo spēli un atrunat Jūs no tās iegādes. Šī negatīvā nostāja, patiesībā ir radusies spēlējot otru lielo grandu, kurš arī nesen iznāca - BF3. Lūk šo es saprotu - čaļi strādājuši vairākus gadus, lai radītu jaunu engine Frostbite 2 un tas ir fakin' awesome. Jautājums, kāpēc Infinity Ward nespēj (varbūt negrib) radīt jaunu dzini?! Varbūt viņu lielais uznāciens būs ar CoD 10 daļas iznākšanu?! Es pat spēju iedomāties, kādu cenu viņi iekruķis MW4
  6. Video ir vienkārši BOMBA!!! btw, join our LV platoon called STANDART Boys`
  7. Interesanti kā var nogalināt neeksistējošu teroristu...
  8. `MaX`

    Arprats

    topik gavno, avtor mudak
  9. `MaX`

    Viesu Nami

    Par Teddy variantu aizmirsti - viesunama saimnieks ir konkrēts pidars! Sačakarēja vienam čomam kāzas tikai tā...
  10. `MaX`

    Wow:c

    cata maksā 35 euro nevis 45, kā teica Pinky. Pats vakar pirku battlenetā
  11. Šeit tādi noteikumi pastāv kopš 16. maija... sk. 7 punktu. Un ja nav reģistrēts niks, uz ko tad lai uzliek tiesības? (runa par non steam)
  12. swich tev dod ārā tikai vienu IP, par cik otru jau ir aizņēmis PC. Tā kā tava shēma nestrādā.
  13. `MaX`

    Dāvana Dzimenē

    Cukurvates aparāts čalim? Tad jau varbūt arī šito?
×
×
  • Create New...