Jump to content
GIGN Forum

OwnEx

Mirstīgais
  • Posts

    132
  • Joined

  • Last visited

About OwnEx

  • Birthday 02/15/1992

Profile Information

  • Location
    f0rest
  • Interests
    Ignoring Private Message
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.hltv.org
  • ICQ
    0

OwnEx's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

0

Reputation

  1. Nū daudzreiz arii ir kad tu skaties kaadu tev ir large vinjam small teemeklis, tad tev arii rauj uz ausgu Bet man nerauj traki, ja nu vieniigi tev nav kkas netaa.
  2. Vai šo var nomainīt neregistrējot jaunu profilu ? Kkā neatrodu pie controls...Vai tikai moderātors var ? Vai nevar vispār ? http://img55.imageshack.us/img55/2834/63283435na1.png
  3. Nu gaidam.Kāds jau uz ps arī ir spēlējis ?
  4. LOOOOOOOL Krāsa neder kā arī burtu lielums Bet teksts ir graujoš...
  5. Nu lieta tāda, ka man nejiet bnc ip.Tas notika tā pēkšņi. /s irc.lv man iejiet ātri, bet, kad vadu bnc ip parāda unable kko tur... Netā nav vaina itkā.Nets ok.Mirc jau ir 10x rr.Pc arī ir rr, bet nekā.. Tā pēkšņi viss čau HELP! Ar Citiem mirc arī nejiet. Bet kāds cits ievadot, tad viņam aiziet.Moš tiešām nets ? Bet man viņš nelago...Visās adresēs iet, viss bumbās.Tikai bnc weba adresē nē un ip arī. Done.
  6. OMG.Rēcu diezgan ilgi. Nu riktīgs gign draugs
  7. OwnEx

    Filma

    Jā, jā.Dabūju to revoconnect. Jau velku. Paldies par to arī, kautgan es jau atrāk dabūju, bet nu vienalga. Var slēgt.
  8. OwnEx

    Filma

    Varbūt kāds atcērās, varbūt kāds zin, bet es gan zinu un atceros šo filmu BUREIC. Viņa ir vācu filma, kur ir pārveidota latgaliešu valodā.Toreiz man bija uz diska, bet diska vairs nav un arī nezinu, kur viņš ir.Google.lv neatradu arī neko.Dc++ smird, es viņu ienīstu.Nekur nevaru atrast. Varbūt kāds varētu atrast un ielikt linku, kur nokačāt. Paldies. Gribas pasmieties atkal.. Tas bija reāli jautri
  9. LOL, to jau tā patās var patestēt.Vnk atrodi mirc un vso + ar tām pārinstalēšanām nekas nelīdzēs!Tur vajag kko labāku.akec, iemet aci, a to te tikai debīlie posto un dirš, ka kko zin. Ai, slēdzat ciet. NEVIENS UN NEKAD ŠITO NEZINĀS!
  10. Sveiki! Ir liela problēma ar mirc. Man tagad ir baltgames.lv un man viņš patīk, ja saliec visādas fīčas.Problēma ir tā, ka man ir chanā halfop(%), bet es nevaru ar viņu izkikot :/ Neiesakiet man citus scriptus vai vēl kko.ES NEMAINĪŠU.Man vnk vajag kkādu kodu vai, ko.Tikai pasakiet kādu kodu, kur jāliek, jo es nesaprotu no ši.Ceru, ka sapratāt domu. Domāju, ka kāds gudrs cilvēks te būs. Paldies!
  11. Vo vo.Ar usp kruti fragi :] Muviks pats arī labs 10/10.
  12. Lai veicas.Noliekat visi
×
×
  • Create New...