Jump to content
GIGN Forum

away.

Mirstīgais
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

About away.

  • Birthday 03/05/2004

Contact Methods

  • Website URL
    http://kkllklk
  • ICQ
    0

away.'s Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Sveiki! Ir doma sahostēt dziesmas, lai aizbraucot tiekot pie cita datora ir ko klausīties. Vai ir kas līdzīgs filer.lv ?
  2. away.

    Vajag Dziesmiņas

    Top! Top! The Radio!
  3. Tjā, nu, man gāja sūdīgi. Nesaprotu, kas notika. Lai gan ko tur nesaprast ... nekad tā īsti nebiju mācījis. Vēsturē toties 9! Bljad, es biju tik laimīgs.
  4. Veiksmi Jums! Kad tas draтнis beigsies, varзsim apspriest uzdevumus. Nez kвds рogad bыs ... 200. gadв bija samзєв viegls.
  5. Ko jūs rakstījāt pirmajā daļā, ja nemalods 3. uzdevumā, kur bija teksts un jāievieto vārdi. Vienīgais, ko ierakstīju es, bija "dainas".
  6. away.

    Interesanta Spēle

    Es nezinu vai tā ir bibliotēka, taču te ir daudz dažādu papīru. Sarkandaugavā, ja nu kas. Mani čomi blakus dzīvoklī šo iestādi saukā par "Balto namu". Dzīvokļos logiem priekšā restes - redz`, kā par mums rūpējas. Špricē arī katru dienu kaut ko - sajūta neaprakstāma un pats labākais - ne par ko nav jāmaksā. Labi, man draud, ka uzvilks to balto spaidu kreklu, kā viņi paši to dēvē.
  7. away.

    Interesanta Spēle

    Fak nu. Spēlēju, spēlēju ... Totālākā konstentrēšanās, esmu azartā un BAMS kaut kāds urods izlien. Es babah ar dūri pa monitoru nafig izšķaidīju tevis dēļ. Nu vot. Tagad sēžu no tuvākās bibliotēkas, lai šo uzrakstītu.
  8. Mūsdienās diezin vai varētu kaut ko tādu noslēpt.
  9. Manā skolā visas latviešu valodas skolotājas minēja, ka 12. klases eskāmeni ir ņirgāšanās par devītajiem. Esot bijis tik viegls, ka ... Varbūt arī no mušas uzpūsts zilonis, bet nu ja tā patiešām ir, tad dodiet man žileti.
  10. Tikai kāda jēga tos likumus mainīt ? Gandrīz nekas netiek darīts, lai kāds tos arī ievērotu. `Piebalsojot` Traffic`am ... Jā, te tev, vecīt, es piekrītu uz visiem 100. Laukos tiešām nav ko darīt kā tikai vacāties apkārt ar draugiem un tā. Es alko nelietoju un līdz šim it kā nav bijusi nepieciešamība pēc tā, taču tad uznāk galīgākās `nedienas` un tad gan nav ne mazākās nojausmas ko lai iesāk lietas labā. Ar laiku jau pāriet tās depresijas, bet nu, tas ir nežēlīgi `smagi`. Par tām sekmēm runājot ... Par pamatskolas beigšanu vēl tā, taču līdz šim un vēl joprojām uz nākamo klasi pārceļ ar 3 nesekmīgām atzīmēm. Kas tad no tādiem, atvainojos, durakiem sanāks ? Ir tāda sajūta, ka valdība/izglītības ministrija [ nezinu, kas atbild par šo ] ar aprēķinu `ražo` debīliķus. Nekādas nesekmīgās atzīmes vispār nevar būt! Tas, protams, katra paša ziņā ko un kā darīt, es domāju - mācīties vai nē, taču fakts kā tāds ir nepieņemams. Vēl arī par to `cūku`, ko grasās stutēt augšā par 30k centrāltirgū. boot.lv forumā pavērās interesantas diskusijas un lietas labā tiek arī kaut kas darīts. Žetons Jetijam. Uz kurieni mēs dodamies, ibio ?
  11. saproti, nX.`, agrāk arī skolā savādāk mācījā mūsu tā saukto nākotni. Protams, nevar visu vainu novelt uz citiem, taču tā tas ir. Arī vecāku attieksme neizpaliek .... Bērniem tiek dota `brivība` un viņiem `piekāst` skolu. Alkoholu vēljoprojām pārdod arī bērniem, tāpēc to dabūt nav problēmas. No skolām ārā laiž ar trijām nesekmīgām atzīmēm, ibio! Kas vispār notiek ? Un tad te pavīd pa tādam indivīdam kā es, kam viss ir apnicis un prasa halucigēnās sēnes. Pašam paliek `nedaudz` smieklīgi. Cilvēce iet uz leju.
  12. Tas ir tikai un vienīgi tevis paša dēļ un, protams, paspīd jau te arī pa kādam deģenerātam, bet parasti jau tādus cenšās banot. Būtu tu visu smuki un jauki pasniedzis tā, ka prieks skatīties, arī attieksme būtu savādāka.
  13. nožēlojami, ja tā godīgi ...
  14. es neesmu nekāds skarbais vecis, vienkārši ir dienas, kad ir sūdīgi un ir dienas, kad ir pavisam sūdīgi. man topics ir vienkārši sertificēta bērnudārznika līmenī, ibio. Turklāt rekomendēt jau varējāt tādas lietas, kuras ir parastam mirstīgajam dabūnamas.
×
×
  • Create New...