Jump to content
GIGN Forum

CaRReRas

Mirstīgais
  • Posts

    136
  • Joined

  • Last visited

About CaRReRas

  • Birthday 10/08/1909

Profile Information

  • Location
    Čau saule :*

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

CaRReRas's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

0

Reputation

  1. CaRReRas

    Gign.lv Vesture

    Lol, kādreiz domāju, ka šitie ir kautkādi menti vai kautkas tamlīdzīgs! Tas bija, apmēram, tad kad sāku cs spēlēt! Tā bilde man laikam uzlikās dēļ patcha ko vilku no gign !
  2. Kad iznāks WoWLK, tad arī ir doma spēlēt, jo visas klases uz bliz rate jau ir uzkachātas uz 70 lvl, tāpēc man netīkas tagad spēlēt un izniekot savu laiku pie WoW.
  3. Jau mзмinвju un man likвs bфring, jo biju jau atspзlзjies parastajos serveros. Kad iznвks Leech King ( vai kвds nosaukums tur bija ), tad spзlзрu offв.
  4. Varbыt kвdam ir tвda formula, kas aprзнina, cik litrus 7% grвdоga alus ir jaizdzer, lai bыtu tвdв paрв reiboni no 0.7 ртabja ? Really, ja kвds рito atrod, tad bыtu baigi kruta.. Varзрu ekanфmзt!
  5. P.S. Nobalsoju! EDIT: Un kā pie velna saeimā, krievi atļaujas runāt krieviski. Tā tač ir Latvijas valdība nevis krievu! EDIT2: whatāāā ? spiežu edit, a man reply uzmet..
  6. Neciešu krievus! Nezinu kā viņi tā var kretinēt arā! P.S. Nobalsoju!
  7. Šis jau bija labs, varēja biki ierēkt!
  8. SuperRembo, gadījumā GIGN nav tava otrā ģimene, ka par visiem atgadījumiem un pārsteigumiem jātaisa jauns topiks ?
  9. 10 sezonas - 73 BG ! Nice, nice. Būs jāpērk papildus cietucis. Bet seriāls jau zvērā foršs.
  10. CaRReRas

    Motoroleris

    Pirms taisīji šo topicu, varēji iemest aci Šeit . Domāju, ka tu tur atradīsi visu vajadzīgo infu. Par to motorolleri - it kā jau ātrumi pašam jāslēdz.
  11. Pareiz, ka labs, jo tu tur GM esi.
  12. Zabej, kas tas pa sūdu ? Varbūt tas ir tāpēc, ka man neiet IE ? Ja tā, tad diezvai tikšu iekšā spēlē. A varbūt kāds zin kāpēc man neiet IE ! Piemēram, Mozilla Firefox man iet, bet kad eju iekšā netā caur IE, tad man rāda, ka mājaslapa nedarbojas.
  13. Eu a kā ar tiem Updeitiem? Man ir tāda problēma, ka caur IE nevaru ieiet netā un, ja kautkādus updeitus lādē caur IE, tad nevarēs novilkt. Ja tikšu iekšā spēlē, tad man niks būs Lipucis.
  14. Cmon, seedojat, lai varu notestēt šito geimu. Pie reizes gribēju uzprasīt - kādas ir prasības, lai PC pavilktu šito spēli? EDIT:Oi bļāā aizgāja! Tagad ar zvērā spīdu lādē - 160 kb/s, jācer, ka nezvērs uzies līdz 200 kb/s un, tad jau būšu online! EDIT2: Zvērā! ar 230 kb/s jau spiež gridā! EDIT3: Kur tieši? Es izskatīju to lapeli, bet nekur tādu infu neatradu.
  15. Snake5, es gribētu zināt pēc kādiem kritērijiem tu vērtē un kā liec punktus. +2 -2 +4 jau jebkurš var beztolkā salikt.
×
×
  • Create New...