Jump to content
GIGN Forum

blade

Game Admin
  • Posts

    372
  • Joined

  • Last visited

About blade

  • Birthday 06/07/1988

Profile Information

  • Location
    Vaterland
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

3710 profile views

blade's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

3

Reputation

  1. blade

    Jauns stacionārais

    Pats pirms kāda laika nopirku stacionārajam SSD (Vertex 4 128gb), tagad jebkurš PC ar parastu cieto disku liekas tik lēns kā gliemezis. Nesen pat 4-5 gadus vecam laptopam ieliku SSD, pat ar SATA2 ātrumiem viss lido kā uz jauna. Ja budžets ļauj, noteikti iepērc SSD. Pirkt vai nepirkt DVD rakstītāju, tā izvēle nu gan katram pašam jāizdara. Pietiekami daudz lietām joprojām ir vajadzīgi diski.
  2. Kkāda PSU kaukulatorā iemetu tava datora detaļas un man 370W patēriņu rādīja. Guru3d.com raksta: "GeForce GTX 670 - On your average system the card requires you to have a 550 Watt power supply unit." Tavā vietā paķertu kādu 650W+ PSU, gadījumā ja nu gribas vēl kkādus sīkumus PC salikt vai apgreidot. Galvenais, lai ir no normālas firmas (Fortron, Corsair(itkā tas pats kas Seasonic esot) Chieftec) un ar energoefektiviāti 80+. Ja pavisam pa smuko gribi un nauda nav problēma, paņem modulāru PSU. Nebūs pilns ar kabeļiem sistēmblokā, labāka gaisa plūsma.
  3. blade

    Video Karte.

    Galvenais paņem normālas firmas barokli, lai nesanāk, ka pēc pusgada viss smukais kompis dēļ sūdīga barokļa nosvilst.
  4. Paga, ja man nekāda google akkaunta nav tad nav arī nekādas saglabātas browsēšanas vēstures un varu dzīvot mierīgi tālāk?
  5. Man zīmogs jau pasē un lapele izpildīta, varat 3 reizes minēt, kur krustiņš ievilkts
  6. blade

    Drošības Jostas

    Ja jau visi sprādzētos, tad tas nebūtu ar likumu jānosaka. Diemžēl līdz tam vēl tālu, un valsts pienākumos tomēr ietilpst aizsargāt iedzīvotājus, tikai šajā gadījumā jaglābj no pašu stulbuma.
  7. Kaupo, pret Rome Total War negribi iemainīt to L4D2?
  8. Pēc trade achievementa laimēju Total War Rome - Gold Edition. Neslikts ziemassvētku rīts
  9. Beidzot dabūju spēli un nu jau nedēļu pamatīgi pie tās atsēdējis esmu. Uzreiz sāku uz 2. augstāko grūtības pakāpi (expert laikam saucās). No sākuma domāju kā mage spēlēt, kas man beigās sanāca ir kiš miš ar rozīnēm Esmu destruction/restoration specced mage ar archery. Pat nezinu kāda velna pēc kko tik neloģisku kopā saliku, bet vismaz jautri ir. Būtībā visu ar stealth daru, un ja ar to nepietiek tad ar liesmām visu nodedzināt var. Pagaidām līdz 25lvl ticis esmu un labi ja 3 storyline kvestus izgājis. Pats labākais ir visa spēles atmosfēra un tā sajūta, ka neesi kkāds dievs. Dažreiz tiešām tāda sajūta, ka cīņas tikai dēļ sava skila uzvari, un citreiz pats savas vainas dēļ tās zaudē. Ir šad un tad pāris gļuki, bet nu ilgi neesmu tik ļoti ar kādu spēli aizrāvies, ka līdz 5 naktī to spēlētu.
  10. What Gludais said. Hehe, man jau vēlēšanu zīmogs pasē.
  11. blade

    Usb Videokarte

    Ja tā padomā, avi failus tak no CD arī palaist un skatīties var. Un veselu 700MB CD tak nemūžam 10 sekundēs uz PC pārkopēt nevar.
  12. blade

    Usb Videokarte

    Tas, ka neko spēlēt nevarēs ir skaidrs, par filmām gan žēl. Bet vismaz kaut kas, savādāk vienkārši to kasti ārā mest var.
  13. blade

    Usb Videokarte

    SS variants pagaidam ari atkrit, pats neesmu Latvija. Rit jamegina te kadas vietejas datordarbnicas izstaigat, varbut atrodas kads sakarigs meistars.
  14. blade

    Usb Videokarte

    Cik saprotu videokartes kontakti karstuma delj atvienojusies no matesplates, tapec kko redzet var, bet isti par attelu ari nosaukt to nevar. Samera bieza problema HP laptopiem ar Nvidia kartem. Servisos vienmer grib uzreiz nomainit visu matesplati, tas ir pari 100ls. Negribu veca kaste tadu naudu iegrust, jo tas pats defekts tapat pec 1-2 gadiem paradisies. Pasu matesplati atkal nevienam roka necelas labot. Tapec ari ta ideja par USB videokarti, atstat laptopu majas pie atseviska monitora internetam un rakstisanai. Tikai vai tas vispar ir iespejams, konkretu atbildi vel neesmu dabujis.
×
×
  • Create New...