Jump to content
GIGN Forum

m3rsy

Mirstīgais
  • Posts

    1787
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by m3rsy

  1. interesē internets centrā. Man ir pieejami Baltcom un Balticom, un kaut kāds Neolain. Moš kādam ir atsauksmes. Kurš stabilāks (pats svarīgākais punkts, jo hardcore gaming you know), ātrāks, nepišas, etc. Dzīvo uz Cēsu ielas, LTC optika nav pieejama. cena - pohuj. kādi ieteikumi?
  2. 1488. ~ Jeynai ~ vajag atsākt sūdpostot.
  3. aklās vistiņas var norm uzspēlēt, agrāk spēlējām, bija nereāli jautri.
  4. m3rsy

    Nakts Riita Spams

    amniijs neslauka savu dirsu, Gunārs slauka viņa vietā.
  5. m3rsy

    Paldies!

    Ja tu nebūtu pediņš, es tevi izvarotu. https://youtu.be/PxWzsrj8bZE
  6. Ieslēdzu pirmo montage, noskatījos pirmos divus faitus, pamanīju trīsdesmit kļūdas, izslēdzu. gg no re.
  7. m3rsy

    Nakts Riita Spams

    ēē, kur blad edge of glory čaļa posts pazuda, es moš gribēju nopirkt vienu vai divus.
  8. m3rsy

    Nakts Riita Spams

    ķipa šitos? https://youtu.be/gDmcL3LBEo4
  9. ja tā ir taisnība, tad karma tevi pārbauda, tas ir bļeģ tests. tu nedrīksi nelietības darīt, domādams, ka karma clearly neeksistē, saprati? On a serious note, tie darbi nekur nav pazuduši, obviously. Ja baigi svarīgi, tad izņemt cieto, ieliec kādā citā laptopā un uploado kkur darbus, gadījumā, ja nesaliksi savu sūdu kopā in time.
  10. da nekas tur traks nav noticis. Tikai karma pediņ, tikai karma.
  11. Vienreiz, sen atpakaļ, amniijs ienāca ventrilo dragon boots +9+12+luck kanālā, un piedāvāja man savu stīma akkauntu, uz kura bija css par 5 ls. No sākuma es, protams, atteicu, bet amniijs pēc tautības ir žīds un pārdot viņam ir asīnīs, tāpēc 5 ls viņa kontā jau bija pēc 2 minūtēm. Paroli viņš man iedeiva, viss bija cool, owneroju pubā kādu nedēļu, līdz pēkšņi parole vairs nedarbojas. Griežos pie amniija, un šis, saka: "piedod, pediņ, pārdevu tavu acc vienam citam". Tā nu lūk, tiku apdirsts. Lūdzu, netirgojieties ar amniiju. Viņš ir pārāk labs, viņš jūs outsale'os kā mazus ežus, es atvičaju, viņš ir tik labs. P.S. parole, kuru viņš man iedeva, kad nopirku viņa acc bija "skamers"
  12. m3rsy

    joku topiks

    tu pediņ, tas vispār nebija smieklīgi. 0/10 tiec apdirsts, kropli.
  13. Ja viņi visi bija ap tavs armor bija gandrīz useless, tu vienkārši biji droši vien super fed.
  14. nu ja 20 punkti tad nezinu, jax'am ieliec 9 punktus offense un pārējos defense http://solomid.net/guide/view/24509 . čempioniem skilli parasti scaleojas vai nu ar ad vai ap, lai to noteiktu, kurš skills ar ko skeilojas, ingeimā skilla descriptionā pēc skilla base dmg parasti ir iekavās skaitlis, Ja tas skaitlis ir gaiši zaļā krāsā tad tas skills taisa lielāku dmg, ar katru ap punktu, kas tev ir. Ja tas skaitlis ir oranžīgā krāsā, tad tas skills taisa papildus dmg, ar katru ad punktu, ka tev ir. Ir daži čempioni, kuriem piem 2 skilli scaleojas ar ad un 2 ap, tad tādus parasti var izvēlēties, kā gribi spēlēt ap vai ad, vai arī kaut kā hybrid veidā pērkot aba veida dmg itemus. (lielākoties, parasti ir tikai viens viable veids kā spēlēt čempionu (piem ap mis fortune ir pēdējais mēsls). Par skilliem vēl runājot, vajag pievērs arī uzmanību tam teksta nobeigumam descriptionā, Piemēram x skill does y thing dealing 200 (+10 ad) magical dmg un otrādi. Tas nozīmē, ka skills paliek stiprāks ar ad, bet galā taisa magic dmg, un līdz ar to tu taisīsi mazāk dmg ar to skillu pretiniekam, kuram ir nevis vairāk armor, bet vairāk magic res. Piemēram, Jax Q scaleojas no abiem statiem, bet galā ir physical dmg. līdz ar to parasti pielāgo rūnes un māsterijus attiecīgajam čempionam ar ko spēlēsi un kādā veidā. Ir čempioni, kurus var tikai vienā veidā spēlēt, piemēram Orianna, ir tikai ap. Savukārt Jax ir lielisks piemērs priekš tevis. Viņu var buildot gan ap, gan ad, jo viņam skilli scaleojās no abiem. Ja buildosi ap tad tas leciens un w būs ļoti stiprs kā arī katrs trešais (vai kurais tur) auto attacks no ulta passīvā būs stiprāks. Bet mīnuss tāds, ka tad kad tu uzleks un tos visus skillus izmantosi tad tu relatīvi vājš būsi kamēr tev no cd viņi neatnāks atpakaļ. Ad jaxam atkal pluss ir tāds, ka daži skilli tik un tā scaleojas no ad un taisot ad tu daudz stiprāk ar auto attackiem sitīsi, līdz ar to tas attack speed steroids, ko dabū no jax passīvā tiek izmantots daudz effektīvāk. Tapēc ad jax ir daudz stiprāks nekā ap jax, un neietektu tev spēlēt ar tīru ap jax. Bet to visu penteri par jax iepriekš es uzrakstīju, lai tev palīdzētu izprast kā tā statu sistēma darbojās. P.S. iemesls, kāpēc pro spēlētājiem bieži nav daudz mastery lapas saitaisītas ir, jo viņi vienkārši liek viņas pirms katras spēlēs pa jaunu champion selectā vadoties, uz to, kas ir pretiniekos. Piemēram defensive tree ir mastery, kas samazina dmg to cirtiem un ir kas samazina dmg no aoe spelliem. Ja tu zini, ka pretiniekiem nav spēcīgs aoe dmg, tad tu vari neņemt to vienu mastery un tā vietā to 1 punktu izmantot, kaut kur citur. Es ceru, ka es tev tagad nesajaucu prātu ar šito
  15. mana narkomānija jaunajā tree ir fucking kulinārijs, nezinu kapēc, man vienkārši patīk biskvīti.
  16. mācīt varētu ilgi un dikti, tapēc tā vietā lai dotu ingame padomus iedošu tādus general tipus. 1)nepērc randomā čempionus, katru free weeku izmēģini katru čempionu, un ja kāds nu dirsā patīk, tad ej netā lasi guides and shit, un ja vēl joprojām dirsā patīk tad tikai sāc domāt par pirkšanu. 2)no 20. levela tu vari sākt pirkt tier 3 runes, tev vajag 1 ap lapu un 1 ad lapu obligāti, pāris (desmitus?) lapas atpakaļ tika minēts kādām šīm divām galvenajām rūņu lapām jāizskatās. Un rūņu iegādi vajadzētu prioritizēt vairāk nekā čempionu, par cik tu neko par čempioniem vēl nezini kārtīgi. 3)skaties strīmus. 4)ignorē ingame čatu 5)nepērc randomā čempionus 6) pats galvenais - kad dabū 30. nespēlē uzreiz rankedus, izspēlē vēl pāris simtus normal geimus. 7)pievērs vairāk uzmanību tam, ko tu pats dari, un savām kļūdām, nevis skaties uz to, ko dara savējie (pat ja viņi ir smurfi, 99% viņi arī ir noobi, un nezin, ko dara). 8)skaties strīmus. ja, kas vēl tāds svarīgs ienāks prātā, tad editošu. P.S. aizmirsu pieminēt, ka skatoties čempionu guides ļoti svarīgi ir pievērst uzmanību tā izveidošanas datumam un autoram.Skaties tikai pro spēlētāju guides - solomid.net featured guides un lolpro.com guides. Ir pilns ar outdateotiem guidiem, kas current patchos ir galīgi sūdi, jo spēle konstanti mainās. It sevišķi pēc pēdējā patcha, tika nomainīti mastery tree, tāpēc visi guide, kas ir vecāki par 5 dienām ir outdated.
  17. m3rsy

    Autiņu izvēle...

    +1 nightmares, bija laiki, kad amniijs nesa gaismu manā dzīvē, tagad tas viss ir tikai atmiņās palicis
  18. m3rsy

    joku topiks

    man te ir viens legit jautājums - kur var nopirkt mozgu?
  19. m3rsy

    joku topiks

    tev gadījumā joprojām nav astoņpadsmit pašam, tu gay homo fag?
  20. Runājot par manām spēlēm, man no tām 40 spēlēm, labi ja 5 paveicās ar komandu. Pārējās man nācās hard carrijot komandu. Piem. no pēdējām 10 spēlēm, kas tika nesen arī izspēlētas, man tops un bots nezaudēja, laikam, tikai vienu reizi. Paldies dievam, ka es lielākajā daļā spēlēs tiku vidū. Ja pretinieki tiek brutāli outclassoti, tad es tiešām neredzu problēmu hard carryot, ja spēlētājs zin, ko vairāk, kā tikai vinēt leinu. Protams, ja esi tikai drusku labāks nekā tava elo spēlētāji, tad ir diezgan grūti tikt augstāk. Ja spēlē dēļ elo, tad var mierīgi arī que dodgeot, cik tur, laikam, divas reizies dienā. Ar +/- minimāliem penaltijiem.
  21. kad vasarā sāku spēlēt soloq, no silver II uz plat tiku ar mazāk nekā 40 spēlēm, man laikam ar komandām paveicās. Man tāda sajūta, ka liela daļa te nemaz nezin, ko nozīmē koncepts "carrijot spēli". Tas nenozīme, vienkārši vinēt attiecīgo leinu ar 2 killu pārsvaru un +30 csiem 18. minūtē, un ar to advanatage neko neizdarīt. Tas nozīmē, brutāli crushot enemiju un to advanatge actually izmantot. Ar vienu uzvarētu leinu nepietiek, lai hard carrijotu komandu. Tev tas advanatage ir jāzimanto kā vairāk, piemēram deny'ojot enemy jungleri, global goldā (forsojot dreiksu un turretus) un protams ROAMOJOT APKĀRT un palīdzot citiem leiniem. Pats galvenais ir zināt, kā izmantot to goldu, ko tu vari piedāvāt komandai. Citreiz izdevīgāk roamojot uz bot leinu savākt doublekillu sev nevis dot kaut kādai random ashei. Citreiz nav prikols iet uz bot leinu, ja tur ir kaut kāds smirdīgs graves - sona leins, kurš zaudē ez-thresh leinam, kuru tā jau būs grūti nosist. bet tā vietā tu vari focusot uz topu, kur tavā komandā ir jax, kurš ir end game beasts. Also, ja tu esi ahead un naudas daudz, tad fucking investo to naudu wardos nevis blasting wandos. Ja tu redzi enemiju skrienam caur wardu - pingo. pēc leining feisa izmanto pingus, lai teiktu priekšā ko pushot, kad backoties, vai kad kontestot baronu/dreiku. spēlējot support junglerus un dodot killus leineriem, acīmredzot nestrādā tik effektīvi low elo. Spēlē carry junglerus un ņem killus sev, pērc ie+phantom un 2shoto visus, kur problēma? Saints ir miljons reizes strīmā rādijis kā carrijot low elo ar jungleri. tas, ka tu ar jungleri noganko lvl 3 top leinu, paņem killu un izpušo leinu, tas jau dod tik nereāli lielu advantage tavam top leinerim exp ziņā, pat ja viņš dabuja tikai 200 goldu. Also, ļoti daudzos matchupos tieši early level ganki ir daudz svarīgāki nekā kaut kādi 15. minūtes ganki, kad tornis jaur ir izpušots un viss, ko leineris dabū ir +300 gold. Mans tipiskais leinošanas stils soloq ir, ņemt mobīlu leineri un nereāli preasureot leinu, nonstop pushojot. Tādā veidā es drawoju enemy junglera aggro un es jūtos daudz komfortablāk, kad mani ganko nekā kaut kādu noob ashi bot leinā. Protams, trāpīsies spēles, kuras ir beyond carrying, un nelīdz ne tas advanatage ko tu iedod gankojot, ne arī pingi un savējais 24/7 tiek noķerts mežā kaujoties 1v2. Pretiniekiem var notiek tieši tas pats, un Statistiski tavai komandai, queojoties vienam, ir par 20% mazāks chance, ka trāpīsies lohs nekā enemy komandai, ja tu duoque ar kādu - tad par 40% mazāka iespēja. Ja pēc 1k spēlēm tu netiec nekur augstāk, tad tu atrodies tieši tur, kur tev jābūt. Period. Matemātika nekad nemelo. Ja kāds ir 100% pārliecināts, ka tas viss ir luck based, tad viņš ir vienkāši lohs, un es gribētu viņu pretinieku komandā.
  22. es dzirdēju, ka botrk into bt ww ir spēcīgs, looking for confirm!
×
×
  • Create New...