DuH Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 edd's teicaas, ka arii buushot Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 eu, ja bijachs ved tomasu un erixu, tad es piesakos uz kavackija vadiito. tjipa 2 vietas. me and my + edd's teicaas, ka arii buushot O RLY? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 taa ja tomas un eriks (tas kas nav Dj) brauks tad jau es ar Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 (edited) eLL kas tu tāds un ko šeit esi pazaudējis ?? :/ edit: iespējams es nebraukšu ... zajebca man... Edited August 9, 2006 by fuj1tsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 eLL kas tu tāds un ko šeit esi pazaudējis ?? :/ edit: iespējams es nebraukšu ... zajebca man... lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 lol tiešām lol cik labi ka es to rakstīju ... beep! p.s. kā man galva plīst pušu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 ef macho kas ar naudaam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 kā kas? tu, jimba (cilvēk ar botisko balsi) esi man parādā 45 ls par telts vietām Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 vot runājot tieši pa šīm teltīm, mošk es varu piemest savu alus mucu (vēderu) pie kāda? Negribas staipīt telti līdz! Ja kāds būtu ar mieru tad viss ok! Neko sliktu jau neizdarīšu , ja vispār iešu gulēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 (edited) eLL kas tu tāds un ko šeit esi pazaudējis ?? :/ edit: iespējams es nebraukšu ... zajebca man... tieshaam LOL! principaa jau nolemts. jaabrauc buus a vel ir kaadam kaada briiva vietinja - piesakos! ja nav, tad braukshu ar savu un, tad itkaa peec idejas ar mani vel brauc jimbuga, tomass, erix, taatad 1 vel vieta ir! ..kaut kaa taa bet nu vispaar jau es negribu braukt ar savu mashiinu, jo, tad nevarees taa kaartiigi juus visus nodzert brauc vien ar savu Edited August 10, 2006 by EriX Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Nebūtu slikti, ja nu atrastos kāds labdaris, kas varētu mani paraut līdzi ar mašīnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Nebūtu slikti, ja nu atrastos kāds labdaris, kas varētu mani paraut līdzi ar mašīnu. vai tad tev jau nebija transports? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 lol, flashbacks+mashiinas laikam nav labs variants. vai arii es kljuudos attieciibaa uz viena konkreeta vaagja norautaam durviim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Right, klaču tante savā elementā. Bet talsos jau nav trolejbusu P.S. samuray - nē, 100%-īgs transports man nav bijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 es ari labprat pieteiktos uz brivu vietu mashina Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 EDD @ the moment seezh pie maniim un peisakaas uz kavacky mashinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 (edited) taatad tiem, kas no talsiem taisaas braukt ar autobusu vajadzeetu ierasties liidz plkst 17:00, jo 17:10 attiet muusu autobuss, naakamais ir tikai 20:44, varat ierasties, kaut vai no pasha riita, paseedeesim, padzersim alu http://www.1188.lv/satiksme?sub=autobusi Edited August 11, 2006 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 kaut vai no pasha riita, paseedeesim, padzersim alu samuray , tev jau no paša rīta ap pus 12 būs jādzer alus , jo 8os man ir vienīgais buss , kas der Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 buus jau labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 mani izsvitrojat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 mani izsvitrojat... kas notika darekonkul ? viss būs labi un braucam dzert! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Count me nah, 5dien un 6dien buus vienam jaastraadaa - koleegjis 5dien notinaas un briivdienas nesanaak.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 samurai, būšu 17:00 talsu stacijā. gaidi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 samurai, būšu 17:00 talsu stacijā. gaidi! tikai centies nekaveet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 (edited) Protams, gribētos aizbraukt redzēt visus ar kuriem tika pavadīts dārgais laiks, bet kā īstam lauķim + cilvēkam, kurš nedzer un nepīpē, manliekas tur nav ko darīt Edited August 12, 2006 by Set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now