Jump to content
GIGN Forum

ownage

Admin
  • Posts

    655
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ownage

  1. Jā, es to bowu pārdevu par 1,5kk. Cik man ir zināms, tad tas bows esot īpaši labs vāroties pret monstriem, takšto moška paturi netirgo. Ieročus vēl var upgreidot ar tiem enchantiem.. tad tie paliek vēl labāki. Jūs tur tikai ar pudelīšu pirkšanu no citiem neaizraujaties. Teiksim tā, ja market pleisā es grūžu pudelītes, pa 5k gabalā, tad savējiem varētu par kkādu īpašu cenu, nedaudz virs pašizmaksas, pēc vienošanās..
  2. n0r3k - recallusveikalā nevar nopirkt, tikai pie retā vendora marketā, piemeram, pie manējā! Jimbuga - Par pieņemšanu ģildē Tev jāsazinās ar Bijachu.. Un serverī vari mēģināt mani nosist, bet j arī nebūtu frakciju šķēršļa, tad ar savu WAR iespiešanu un skriešanu pakaļ nekur tālu Tu netiktu..
  3. Zvēri mežā ir, tikai ne visur. Vislabākais ir atrast mežu, kur ir zvēri un tur arī dzīvoties, cirst kokus, medīt zvērus . Es par Tevi atcerēšos, ja pamanīšu kkur zvēru apdzīvotus mežus, un nomarkošu tur runu. A Tev runebooks ir? P.S. Lai neviens te nesāktu pukstēt, ka mēs te sarakstamies, jo šī informācija var būt noderīga jebkuram, kurš sāktu spēlēt uz šī servera
  4. Par to kredītu, tas bija tikai tāds izteiciens, skaidrākiem vārdiem sakot, ja vajag peseli, tad varu palīdzēt. Animal tamings ir ļoti perspektīva lieta.. iesaku, cērtot mežu teimot visu, kas kustās Man teiksim ar vienu archeru ir izveidojusies ļoti veiksmīga bartera sadarbība - viņš man sniedz animal teimera un carpentera pakalpojumus, es viņam - alhīmiķa
  5. Es pats neesmu mēģinājis, bet pa defu būtu jācērt ar Hatchet, nopērkamu pie Archer vai Carpenter. Te ir kruta tas, ka var ātri uzkačāt skilu, jo kačājas viss ar pirmo reizi, bet lai paceltu skillcap, un attiecīgi taisītu krutākas mantas utt., vajag pacelt lvl, to tu zini, ja? Nē, spēlē nav PM, tikai pārijā. Defaults ir UO+Mirc! Es jau tur esmu nedaudz atspēries, takšto, ja vajag kredītu jaunas saimnieciskās darbības uzsākšanai, tad droši jautā!
  6. Es nezinu precīzi, bet manas UO gaitas sākās kkad 21.gs. pašā pašā sākumā, pavadot interneta klubā 75% brīvā laika - dienas (kāda skola, kamoooon un naktis. Tik interesanti, cik bija toreiz spēlējot UO, man vēl nav bijis ar nevienu citu spēli . Tāpēc tagad uzzinot, ka vairāki pazīstamie spēlē uz šī servera, uz kura ir pietiekami daudz spēlētāju, viss strādā, bugu nav, izlēmu viņiem pievienoties un atcerēties kā ir macrosot, lootot, kačāties, vārīties un pelnīt naudu n0r3k, laipni lūgts pievienoties! Mums jau ir nopirkts guildstone. Mans uzdevums uz šī servera ir savākt grupējumu ar kopā varētu barā sirot pēc upuriem Ja tiešām izlem uzspēlēt, tad vēlams ar Rangeru, jo ar to ir viegli vārīties pret monstriem, viegli cīnīties turnīros, kā arī mūsu komandā, kurā šobrīd ir aktīvi 2 magi (es un bijach) un 2-3 warriori, kā arī viens pagaidām ne pārāk aktīvs archers, ļoti noderētu kāds aktīvs snaiperis
  7. Vai kāds spēlē šo lielisko klasisko spēli uz Latvijas servera World of Sosaria ( http://uo.wos.lv/ ) ?
  8. Karoč, man ir kkāds gļuks ar winampu - kā mēģinu to palaist, tā izlec tas Errors ar "Send Error Report" un "Don`t Send" iespējām. Protams, ka varu to atrisināt pārinstalējot winapmu, bet pirms to darīt, es gribu saglabāt savas playlistes. Varbūt kāds var pateikt, kā to izdarīt?
  9. Nu es nezinu, es tādu vēstuli saņemu pirmo reizi. Anyway, ja tas būs fake es uz to pieduršos, ja gadījumā kkāda gļukaina čiksa, tad arī pieduršos. Tas ir smieklīgi, lai kas to arī raksta! Pff, čiksa no Senegālas (Dakāras)(tā viņa saka), es jau samīlējos
  10. Esi redzēts serverī, bet neesi iespiedies manā atmiņā, tāpēc neesmu lēmējs šinī jautājumā..
  11. Jā jā, kā tad neuzrakstīju!? Uzrakstīju protams!
  12. Esmu reģistrējies tādā portāliņā, ka ClubX.lv . Nu vot, un šodien tur atkal ieejot, lai nočekotu vēstules no chiksas ar ko es tur chatoju, es ieraugu savā paskastītē šādu vēstuli.. Hellow l am miss laurena I saw your profile today and i found you worthy to be mine as some one whom i can lay on his arms as long as love is concern,caressing and teassing you all the night long .if you are interested in knowing more about me and for me to send you some pictures of mine,please contact me through my e-mail adress; my dear,l want you to know that distance,age or colour does not matter but love matters alot in life.waiting to hear from you soonest. Thanks laurena XD
  13. Pieliku vote un slap komandu paketes. Lai veicas!
  14. Patiesībā nekas īpašs. Principā, idejiski ir divi varianti kā to iedomājos: 1.) Viens vai divi objekti + nosaukums attiecīgi piemeklētā, piemērotā fontā. 2.) Divi vai 3 objekti + nosaukums attiecīgi piemeklētā, piemērotā fontā. Ir tā, ka šobrīd reāli esmu bez logo vispār, tāpēc jebkurš variants jau būtu kkas.
  15. Vai kāds, kurš kko rubī no fotoshopa un tamlīdzīgām pročenēm negrib palīdzēt uztaisīt Logo priekš basketbola komandas (online basketbola menedžerim)? Būšu ļoti pateicīgs.
  16. Interesanta ideja.. Ja tiešām pasākums notiek, tad es un Bijach arī labprāt būtu gatavi piedalīties. Cik buy-in?
  17. Cik pēdējā laikā esmu spēlējis, tad gandrīz vienmēr esmu redzējis serverī dogy Sūdzību nav. Ja arī tādu nebūs citiem adminiem, tad neredzu šķēršļus tiesību piešķiršanai.
  18. Orc, pēc maniem ieskatiem, Tu rīkojies ļoti neētiski.. par to arī gag uz pāris minūtēm Un Tu taču zini, kur ir sūdzību sadaļa, vaine...? Jimbuga, tagad vari spēlēt mierīgu prātu, visas iespējmās mirstīgo tiesības Tu sev esi izkarojis..
  19. Iedomājos, vai CSDMā nav iespējams uztaisīt komandu, kuru uzrakstot spēlētājam nauda paliek 0 ? CSDMā bieži ir baigā gaļa, un +300$ baigi palīdz noorjentēties, vai esi dabeidzis pretinieku vai nē.
  20. ownage

    Palīdzība!

    bet vajag vēl balsis
  21. ownage

    Palīdzība!

    Lūdzu, tie, kas ir reģistrējušies trakerī file.lv, palīdziet sabalsot par requestu http://www.file.lv/reqdetails.php?id=6271 Ja iepriekš paldies!
  22. redboot, Tu nevarētu uztaisīt, lai Tavs 2. variants sver uz apmēram 15-20KB, bet lai bilde ir normālā kvalitātē??
×
×
  • Create New...