Fly Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 (edited) es pateiksu 5dien kas un kaa, jo tad buus sastaadiits darba grafiks uz naakamo nedeelu... ljooooti ceru, ka tiksu un tad ja tieku, buutu jau forsi, ja vareetu piemesties pie kaada, lai vareetu braukt kopaa a to savaadaak nepaarzinu to vietu nemaz... Edited August 7, 2006 by Fly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 (edited) --- Edited August 8, 2006 by Pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Man darbs beidzas četros, tad, kāmēr savāksim visus pidiņus, pieci būs klāt. Domājam ar abām mašīnām kopā braukt. Vēl moš līdz tam kādā veicī ieskriesim u.t.t. DuH, mans numurs pasākumu sadaļā Olvortca gaļas cepšanā mētājas. Var zvanīt, kad nāk tuvāk un tad jau runāsim, kur, cikos un kāpēc... Nu labi, par to kāpēc runāsim, kad būsim uz vietas pie ugunskura. Tur taču būs ugunskura vieta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 7, 2006 Author Report Share Posted August 7, 2006 jā, ugunskura vieta būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 hmmm... allworth - taja otraa mashiina man vieta atrastos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Domāju, ka vieta priekš naktrīsdē atradīsies. Galavārds būs džadžam, bet viņš jau tāpat nevienu nepazīst, tad viņam enivei būs jāklausa man. Tad nu pagaidām vietu piesēdums pa mašīnām: mašīna nr.1 - es, bloodlord, Ali, Outlawz, test2 mašīna nr.2 - Kavacky, Judge**, Nak3D, DuH, ... hurry up - run Editēts: macho, tas varētu būt variants, bet nu to līdz galam izdomāsim rīt. Galu galā pašam džadžam arī jāpaprasa. Ja viņš nav pret, tad aidā. P.S. Es tā padomāju, ja es ielidotu vēlvienā pļavā, tikai šoreiz ar kokiem, tad baigos krušilas parautu līdzi. Tas tā - melnais humors un nervu pārbaude pirms brauciena. Divi vienā. Labi, eju gulēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 7, 2006 Author Report Share Posted August 7, 2006 es varētu pieteikt tomasu un erix otrajai mašīnai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Domāju, ka vieta priekš naktrīsdē atradīsies. Galavārds būs džadžam, bet viņš jau tāpat nevienu nepazīst, tad viņam enivei būs jāklausa man. Tad nu pagaidām vietu piesēdums pa mašīnām: mašīna nr.1 - es, bloodlord, Ali, Outlawz, test2 mašīna nr.2 - Kavacky, Judge**, Nak3D, ..., ... hurry up - run ohh naijsiks! Tad man tikai tagad aatri janopeerk telts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Nu labi, par to kāpēc runāsim, kad būsim uz vietas pie ugunskura man tamponus njemt liidz? tu aizmirsi 2. mobiilii mani pierakstiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 allw0rth - dzi - mēēs varētu kopā braukt - tas ir tu un tās mašīnas + es ar Dia un viņas mašīnu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Ha, DuH, labojos ^^. Tas sanāk, ka ja grib braukt tie divi macho pieteiktie pidiņi, tad būs jāsaspiežās, bet nu audis jau ir baigā govs īstenībā. Fuj1, sure thing, tad tikai sarunāsim, kad nāks tuvāk, kas un kā. P.S. DuH, tamponus vari paņemt. Ja ne Tev, tad moš kādam citam noderēs... Haivmainds ar dareku kausies, jāpaķer popkorns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 ok labii.. taatad atkriit tas ko benaars bij sarunaajis.. Fuji tu ar Dia un vinjas mashiinu? varbuut jums tur kaada vieta vel ir? teixim man un benaaram.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 ok labii.. taatad atkriit tas ko benaars bij sarunaajis.. Fuji tu ar Dia un vinjas mashiinu? varbuut jums tur kaada vieta vel ir? teixim man un benaaram.. Buutu labi, ja atrastos kada vieta, nav jau problema aizbraukt, bet tomer civilezetaak, butu ar autinju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 ok labii.. taatad atkriit tas ko benaars bij sarunaajis.. Fuji tu ar Dia un vinjas mashiinu? varbuut jums tur kaada vieta vel ir? teixim man un benaaram.. a forši.. mani nepieskaita.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 ja vel ir kaadam kaada briiva vietinja - piesakos! ja nav, tad braukshu ar savu un, tad itkaa peec idejas ar mani vel brauc jimbuga, tomass, erix, taatad 1 vel vieta ir! ..kaut kaa taa bet nu vispaar jau es negribu braukt ar savu mashiinu, jo, tad nevarees taa kaartiigi juus visus nodzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 eu, ja bijachs ved tomasu un erixu, tad es piesakos uz kavackija vadiito. tjipa 2 vietas. me and my aa, un bijach, tu domaa ka tev pietiks shmigas 3 dienaam? gan jau 20. vairs nebuus nevienam nekaa palicis, taa ka visi varees skaidri braukt maajaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 nu taa 3.diena jau vairaak arii domaata atieshanai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 (edited) tapec ari man ir doma braukt uz 2am dienam... Bet nezinu, redzesim kads bus pasakums p.s es jau laikam teicu, ka es braukshu ap plks. 19:00/20:00 taka ja kadam vajag transportu piesakas pie manis, bet lidz Talsiem gan jums pashiem jatiek, varbut, es varu savakt kadu no tiem, kurus sagaidis samurays... Bet vel pat nezinu vai pats braukshu. Varbut ari vedis, nu naks tuvak, tad redzeshu, bet 2 cilvekus gan vareshu paraut, sha vai ta! Edited August 8, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 vispaar tur no pieturas lidz godeljiem diezgan liels gabals, taapeec cerams, ka buus kaadi kas varees aizvest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 cik nu tur liels... nee nu jaiet jau pohodu kadas 15 min., bet nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 piedāvāju sataisīt kādu mašīnu un vietu un aizņemto vietu sarakstu uz katru mašīnu , un tad arī varētu vieglāk pielāgoties brīvajām vietām!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Savu sarakstu jau esmu publiceejis divaam mashiinaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 aa, un bijach, tu domaa ka tev pietiks shmigas 3 dienaam? gan jau 20. vairs nebuus nevienam nekaa palicis, taa ka visi varees skaidri braukt maajaas Lunatic's clan mobile: bijach, jimbuga, erix (?), T0masS (?), ... ! ķipa taa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Mani varat parlikt pie cilvekiem, kas nezin 100%, jo var sanakt, ka bus svarigakas lietas daramas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 kas var buut veel svariigaaks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now