dyversant Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 te laikam ir tā, ka cik cilvēku tik viedokļu..AMD pwns intel type. tapec ja autoram ir skaidra izvele laikam jaloko ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 (edited) Ja kas zinātniski ir pierādīts ka suns ir gudrāks par kaķi, bet tas tā. Un uzskatu ka suņa turēšana pilsētā,dzīvoklī ir naturāla dzīvnieka mocīšana. Sunīts nav radīts dzīvei smacējošā un šaurā dzīvokļa dzīvē (Jebkurš dzīvoklis normāla izmēra sunim būs mazs). Nenodari to sunim, un pats sev. Sunim vajag platību kur izskrieties, dzīvoties pa āru, un retu pa retam mājās paēst aizskriet. Edited January 27, 2010 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted January 28, 2010 Author Report Share Posted January 28, 2010 Seen,jautri tev tur piedzīvojumi :D:D Es pirkšu jūrascūciņu..Bet nezini Meiteni vai zēnu..Liekas ka ņemšu Meiteni..Bet kā nosaukt to? ahh..paliidziet Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Man bija ļoti resna jūrascūka, domāju ka tas ir normāli. bet vēlāk viņai iesprāga vēders, jo pārāk daudz ēda un bija kautkāda slimība. bļā neiesu šo radījumu pirkt, jātīra būris ik pēc 2 dienām (vismaz) savādāk smirdēs pēc sūdiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Vienkārši atrodiet draudzeni , nevis turiet smirdīgus grauzējus mājās. Dodiet man 3 spēcīgus argumentus , kāpēc vajag turēt grauzējus mājās. Kam tas ir vajadzīgs. P.S. Lūdzu nestāstiet , ka jums ir 12 gadi un uz leju . Es saprastu mazākiem bērniem ,lai iemācītos rupēties par citu dzīvu radību , no kā izziet atbildība, bet ne jau tiineidžeriem. :superlol: ienācu šai topikā lai pateiktu, ka smilšu žurkas ir drausmīgi jautras un viegli turamas dzīvoklī, kolēģis rekomendēja, viņam pašam esot un ir baigi kruta. bet tā vietā redzu kārtējo Hivemainda uzdirsienu visiem šis ir visepiskākais ko esmu dzirdējis - vienkārši atrodiet draudzeni, nevis turiet smirdīgus grauzējus mājās godam nopelnīts tituls mr. arguments. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 starp citu labak ir ja ir 2 cuukjiiishi.. bet abvi vai nu meitnes vai nu dzheki, ja vien nevelies majas 343434 cuukas..lai nebutu garlaicigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Mans Niknais visus jūsu kāmjus apēstu. Niecības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 nevienu, labāk paņem trusi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belovs^ Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Vakar dabuju trusiiti, ahuenna miils ;D laiza rokas un vienvaardsakot loti miils, iesaku to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 hm... joprojām aktuāla tēma arī man, es tikai domāju vai šņukuru (cūciņu) vai trusi. domas man dalās, JO trusis grauzīs vadus.. mani tas biedē, cūciņ' atkal aktīvāka, bet es sāku šubīties ka man vajag grauzēju.. mājās ir minka, bet tas dikti tālu, un ja braukšu uz mājām.. kā minka reaģēs uz manu jauno frendu nav ne jausmas. varētu vēl zivi,maziņu, bet pieļauju ka ar viņu būtu liela jezga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted January 28, 2010 Author Report Share Posted January 28, 2010 Zivi neieteiktu,...Man bija zelta zivtiņa.. Nekāda kaifa nav =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 фjв, pastвsti no kв tad tev ir kaifs? Zivis ir domвtas priekр skaistuma un viтas katru dienu ir jвkopj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted January 28, 2010 Author Report Share Posted January 28, 2010 Zivis nav jākopj katru dienu..tikai jābaro riktīģi.. Parasti nav vērts pirkt zivis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 es domāju ka man zivs būtu tāds savdabīgs čills... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Man ir zelta zivtiņa. Akvārijs ik pa 2 nedēļām jātīra, barošana reizi dienā. Nesmird takā grauzēji un nekāda lielā nauda uz viņu arī neiziet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted January 28, 2010 Author Report Share Posted January 28, 2010 Zivis ir tikai priekš skaistuma =D Ja akvārījumā ir daudz zivtiņu,tad interesanti lūkot aiz tām :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Ar tām zelta zivtiņām ir tā, ka viņas nedrīkst laist ar citām kopā, savadāk saplēšās un 1 mirst Tapēc, ja grib zivi labāk ņemt vairākas un tur uz vietas prasīt kuras var laist kopā kuras nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted January 28, 2010 Author Report Share Posted January 28, 2010 Nu tas protams..Es arī redzēju tāvu prikolu..Zivtiņa brīvi peld un te otra zivtiņa piepeld un atkož galvu :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Nevienu ne otru.draudzenei bija kamitis, tas saka skraidiit maita naktiis, Es vinju nolaadeju,un pec nedelas nomira. Ja gribi mierigi gulet,neliec vinu sava izstaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Vot šoreiz man Hivemind teksts iekrita acīs! Hivemind, grauzējus ir PRIKOLS turēt mājās! Pašam ir bijusi tikai žurka un tā konkrēti spārdīja dirsu. Visi nevar atļauties turēt mājās suni, kurš katru dienu ir jābaro tā normāli dārgi, jāved ārā katru dienu no rīta un vakarā, visa māja spalvās un vispār smagi jārūpējās par viņu. + suns ir uz gadiem 10mit apmēram. Tas nozīmē, ka 10 gadus visu laiku kādam ir jārūpējās par viņu. Nevar aizbraukt uz divām, trijām dienām nerunājot par 2 nedēļām atvaļinājumā ir jāmeklē kāds, kurš būtu ar mieru pieskatīt viņu. Žurku var mierīgi uz divām trijām dienām atstāt un uz 2 nedēļām iedot kādam būri lai viņš tikai pieber graudus un ielej ūdeni. Tā kā nevajag salīdzināt bļin nesalīdzināmas lietas. Runājot par izvēli starp jūrascūku un kāmi - man nav ne jausmas. Es droši vien ņemtu kāmi. Vispār vajag pastaigāt pa veikaliem un paskatīties - ja nenormāli iepatīkās kāds frīks - pērc nost, pofig jūras cūka, kāmis, šinšila, žurka, pundurtrusis vai kāds nosaukums grauzējam:) EDIT (IZLASĪJU VĒL VIENU HIVEMIND KOMENTĀRU): HIVEMIND TU TIEŠĀM ESI DAUNIS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 (edited) man bij pudnurtrusis, kas laikam uzstādija ilgdzivotāju rekordu..virs 7 gadi bij. bet sor. neiesaku pirkt. es pats ļoti sūdīgi jutos, kad viņš nomira, jo pēdējos gadus īpaši daudz nepievērsu uzmanību. no sākuma, kad pāris mēneši viņa, tad baigi forš dzivnieks ,bet vēlāk neko nedarīs izņemot sēdēšanu būrī un ēšanu. dzīve mājās viņam būs sliktāka (manuprāt) kā audzētavā. nejau, ka nerūpēsies, bet es neredzēju to, ka viņa dzīve būtu interesanta...vnk eksistēja. man šinšila gan..skrien virsū un dzenā kaķi..lēkā metra augstumā...apgrauž smuki kāju nagus, pīkst, ka vēlas lai viņu pabužina utt...ā. un pati sev spēj atsūkāt kr4 jā. trusi neiesaku. Edited January 28, 2010 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Hivemind, grauzējus ir PRIKOLS turēt mājās! Pašam ir bijusi tikai žurka un tā konkrēti spārdīja dirsu. Visi nevar atļauties turēt mājās suni, kurš katru dienu ir jābaro tā normāli dārgi, jāved ārā katru dienu no rīta un vakarā, visa māja spalvās un vispār smagi jārūpējās par viņu. + suns ir uz gadiem 10mit apmēram. Tas nozīmē, ka 10 gadus visu laiku kādam ir jārūpējās par viņu. Nevar aizbraukt uz divām, trijām dienām nerunājot par 2 nedēļām atvaļinājumā ir jāmeklē kāds, kurš būtu ar mieru pieskatīt viņu. Žurku var mierīgi uz divām trijām dienām atstāt un uz 2 nedēļām iedot kādam būri lai viņš tikai pieber graudus un ielej ūdeni. Tā kā nevajag salīdzināt bļin nesalīdzināmas lietas. Runājot par izvēli starp jūrascūku un kāmi - man nav ne jausmas. Es droši vien ņemtu kāmi. Vispār vajag pastaigāt pa veikaliem un paskatīties - ja nenormāli iepatīkās kāds frīks - pērc nost, pofig jūras cūka, kāmis, šinšila, žurka, pundurtrusis vai kāds nosaukums grauzējam:) EDIT (IZLASĪJU VĒL VIENU HIVEMIND KOMENTĀRU): HIVEMIND TU TIEŠĀM ESI DAUNIS!!! Jurko, vienkārši atrodi draudzeni, nevis posto smirdīgus postus forumā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 TO JURKO . Tu esi vai nu apdalits vai ari es tad neesmu vienigais daunis skatoties uz tavu pedejo tekstu. Laikam sevi vari ari ieskaitit. Kur ir nahuj kads labums no zhurkas , kad tu vinu turi ? To naudu ko tu iztere turot zhurku , perkot buri zhurkai , un perkot paiku zhurkai varetu izteret daudz nopietnakas un vajadzigakas lietas. Tas ka tev patik suda zhurku turet majas , kuras vienigais merkis dzive ir parnesat slimibas un no kuras majas apstaklos nav nekadas jegas, kura vienkarshi pust buri. Jurko GL spending your time & money on shit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 akmansdievs... nekas ar hivi laikam nemainaas.. sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Dyversant es pirms tam biju iepostojis , un prasiju , lai uzraksta 3 argumentus , kapec tads grauzejs ir vajadzigs majas. Visi tikai dirst mak , nevienu ta ari atbildi neesu sagaidijis. Sad ir par tevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now