Jump to content
GIGN Forum

Jūrascūciņa Vai Kāmītis?


Dimors
 Share

Recommended Posts

Šodien skatijos grauzējus un redzēju mīļus,foršus,smieklīgus jūrascūciņas un kāmīšus..

Prasiju draudzenēm par jūrascūciņiem un kāmīšies...Daudz uzzināju un t.t

Bet es nezinu kuru izvēlēties..Jūrascūciņu vai kāmīti?

Es uzzināju ka jūrascūciņi mazāk aktīvi....bet kāmīši vairāk aktīvi..kāmīši vairāk skraida..Bet man nepatīk ka kāmīši neizdot nekādas skaņas.. =D Vinjus uz rokaam taa nepaņemsi kā juurascuucinjas =D Bet juurascuucinjas izdot skanjas..var uz rokaam panjemt un t.t

Lūdzu paskaidrojiet man kas un kā..Kuru jūs paši uzvēlētos un kapēc..Un palīdziet ar izvēli.....

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu uz pensijas vecumu jebkurš paliek mazāk aktīvs. Es viņu dabūju vēl pavisam mazu, arī tad viņa bija diezgan garlaicīga. Tā maita nodzīvoja kaut kādus sešus vai septiņus gadus. Sākumā baigi gribēju kaut kādu zvēruli, beigās biju dziļi nelaimīgs. Mocības man un mocības zvērulim.

Link to comment
Share on other sites

Paņem žurku un ielas runci. Būs tev i skats, i skaņa, i bardaks, i action. Ja godīgi pret grauzējiem izturos tā atturīgi. Nekad nav patikuši. Kāds suns vai kaķis manuprāt ir labākie mājdzīvnieki. Suni jāstaidzina un tas dod iespēju tev pašam izkustēties, bet kaķis ir kaķis - viņa murrāšana nomierina, viņi ir samērā gudri, ja viņus laicīgi iemāca iet uz poda, prasīties un parāda ceļu laukā un mājās.

Link to comment
Share on other sites

Es piekritu ka kaķi un suņi ir paši labākie..

Man bija mans mīļais suns Ralfs.Viņš bija tik gudrs..kā cilvēks!!! :[

Man vel bija kaķis :] arī gudrss :] forš un t.t.. Bet kaķi skrāpē dīvanus..a mums ādas dīvāni :[ vecāki neatļauj Suni un kaķi uzturēt :[

Link to comment
Share on other sites

Tie kas iesaka ņemt suni laikam neapzinas, ka suņa turēšana dzīvoklī nav tas gudrākais variants, protams, ja neskaita tos mazos jorkšīras terjerus, ko grūti pieskaitīt suņu klasei. Suns tak nojūgtos visu dienu tusējot pa dzīvokli, kur nevar kārtīgi izskrieties. Tā ir dzīvnieka mocīšana...

Link to comment
Share on other sites

Pārsteidzīgi secinājumi. Nekur netika minēts, ka dzīvnieks tiktu turēts dzīvoklī. Pilnīgi piekrītu, ka dzīvoklī sunim nav īpaši omulīgi un tas noved pie sagrauztām čībām, mēbelēm, siekalām visur, iespējams pat kādam sūdam stūrī. Arī kaķi, turot mājās, ir liela iespēja saskrieties ar piemīztu čību, piedirstu istabu vai caurumiem dīvānos. Bet tas tā - offtopiks.

Ontopiks - ja būtu jāizvēlas starp kāmī un jūrascūku, tad es ņemtu kāmīti. Tīri praktiska argumenta tam nav, tie vienkārši izskatās "smukāki".

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

pats pirms gada atradu 3 cuukjus mezhaa.. beigas 2 palika pie manis.. nu absoluuti kruti radiijumi!! :)

milda un hilda.. divas meitnes.. sabeidriskas vakaros sedi un prasi - vinjas kvi kvii .. runaajas.. nak rokas.. ir dariishans visadas vinjam..kad izlaizhu no buura atnak apsveicinas, pec tam apspriezhas par to kas un kaa.. katr zinja nebeidzama jautriba un interesanti dzivnieki... reizi nedeljaa 15 min laikaa iztiiru buuri un viss putjom :)

un jaa..neozh mani cuukji...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...