Jump to content
GIGN Forum

Liztikz

Mirstīgais
  • Posts

    431
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Liztikz

  1. un bļed paskaties spogulī, nah pēc mērkaķa izskaties sūdu bedrē? tā "sūdu" bedre ir labāka par visu kas tev dzīvē ir bijis un būs kroplēn. go die krievs nahuj! pensionār čalīt varoni man bail no tevis, nesit stipri.
  2. Šķībkājīt (secinu pēc bildes kas tika iemesta šeit) neesmu pozeris kas katrai bildei iepozēs, biju autā so pis taisni, un līks ir tavs deguns kroplēn.
  3. nē, ar tavas mātes vibratoru. tevi skolā nesit par to, ka esi krievs?
  4. Liztikz

    Steam

    beidzot viss aizgaja
  5. 1 dienā to nevar izdarīt, un mājasdarbus esmu izpildījis.
  6. stīms neiet - darīt nav ko
  7. tas esi tu? pēdējais kas skatījies albūmu, varbūt tu
  8. tas esi tu, bet kas esmu es? mwuahahahahahahaha
  9. eu kroplēn jebalu aizpis un ej izaudz no 3.klasenieku līmeņa
  10. 1st tas bij kompliments 2nd tādu sūdu es vt nedzenu, ja tur nav kkāds lunis, piem. blindmind uz kuru var forši padirst 3rd saki YO!@
  11. jā un tava mamma ir baigi labā gultā.
  12. eu bet dzirdi? man viss i čiki briki, steams/vt/mumble/irc viss ko vajag īstam cs zadrotam!!!!111oneoenoene
  13. es neko nepiediršu, es tikai troļļojos, ja nopietna game es esmu nopietns!!!!111oneoneone edit: vincister bija 1 acc kuru nobanoja i mean
  14. prasības: 1) runāt jāmāk maaku 3) šaut arī jāmāk maku 4) jābūt pelei ir 5) nedaudz labam pc ir zbis 9) ahujenajam vecim esmu 2) latviski krieviski runājoš nebūs problēma tiirs latvietis! 6) reģistrēts forumā vismaz 2 gadi bija acc kuru nobanoja, tam ir 3+ gadi 7) postu skaits pārsniedz skaitli 150 ir 8) nedrīkst būt draugs ar samuraju nedraudzeejos.
  15. Liztikz

    Jaka

    volcom jakām tagad atlaides ir boards.lv http://boards.lv/lv/ishop/?openItem=42176&...amp;filter=1562
  16. Liztikz

    Nakts Riita Spams

    kr4 vakar izmezhgiiju potiiti - lēkāju pa riepām, nejauši aizmaucu uz aizmuguri kkādā veidā un jā, purngals uz zemes, papēdis pret otru riepu un dirsā i. pagaaju 100m un sapratu ka liidz maajaam neaizieshu, zvaniiju mammai lai brauc pakalj. gg ekskursija.
  17. Liztikz

    Jautajums

    sveiki, tātad, man ir spēle kurai vajag disku lai viņa ietu, bet tas disks jāatdod draugam, crackus neiesakat, nestrādā viena fīča ar kraku, kāds varētu pateikt kā es varu sataisīt to disku par *.iso failu lai varētu palaist ar deamon tools? EDIT: viss sanāca, bet kad iemountoju ar deamon tools man izmet - please insert the original disck instead of a backup (1000).
×
×
  • Create New...