Jump to content
GIGN Forum

Draudzīgā Chill Komūna


macho
 Share

Recommended Posts

Lai arī kādus sūdus kāds idiots neteiktu par mani vai ar mani saistītajām lietām, es to parasti ņemu vērā un izvērtēju cik šis apgalvojums ir patiess. Teiksim visādus uzbraucienus par mani internetā es neņemu vērā kopš kāda 2004 gada, jo dzīvē man ir kvadriljons pierādījumu pretējam.

Nu lūk, pēdējā tāda lieta, bija ynk rakstītais, ka mūsu (tb gign komūnas) dabā ir citus nodirst, bet viņi (chill komūna) ar tādām lietām nenodarbojoties. Loģikas balss manā galvā saka, ka čalis dirš stiprāk par pārbarotu sacīkšu zirgu, kas tikko izdzēris 1L caurejas zāles, bet šaubīgā balss domā, a, ja nu tiešām mēs esam izveidojuši megadirsīgo cilvēku priekšstatu un visi citi ir labāki? Iespēja, protams, niecīga, bet jāapskata tāpat. Vēl mazāk šo iespējamību padara fakts, ka čillā apgrozās alnami un cSpoks, divi sīkie, kas sava prāta knapību ir pierādījuši atkārtoti šeit gignā.

Nevertheless, nolēmu uzmest aci, kā tad klājas draudzīgajai čill komūnai un ievēroju topiku, kurā alnami asaraini atvadās no "brīnišķīgās" čill komūnas. Ko par to raksta ynk-

ouuu, kārtējais atvadas topiks:( Un prikiņ, no alnami, tas nu ir tas cilvēks bez kura mums neiztikt ! Labi, gaidu kareivi 22. datumā:D

aaa p.s Tavu atvadas topiku nelasiju, neņem pie sirds bomžara

(piezīme: viņiem tur ķipa strelka bija sarunāta 22. datumā)

Nu lūk, lielisks pierādījums tam, ka visi ynk iepriekšējie tekstiņi ir tukša diršana, ko jau es, protams, paredzēju. "Draudzīgajiem" čill cilvēciņiem principā ir pat vēl sūdīgāk, viņi diršas ne tikai ar citiem, bet arī savā starpā, šeit, gignā vismaz, ja esi savējais, tad neviens no galvenajiem adminiem tev uz galvas nekāps, citi admini pārsvarā arī ne (klumpaHLTV tāds mazs izņēmums :) ).

tāpēc, ejiet dirst :) ā, un priecīgus ziemassvētkus :santa:

(lai saprastu par ko bija runa) kri un jonathanam: atpūtas kompleksā nav tik forši kā gignā, tas arī viss.

p.s.

es īstenībā šito visu varēju arī nerakstīt, bet man nebija īsti ko darīt tagad dažas minūtes + man tomēr nedaudz rūp gign imidžs, lai arī cik smieklīgi tas neizklausītos :)

edit:

chillieši - es ceru, ka šī REKLĀMA jums noderēs, iepriekšējā izskatās nav nesusi augļus

Link to comment
Share on other sites

Nezinu kāpēc, bet ir tāda mokoša un smirdoša sajūta, kad ynk- virtuāli cenšas kopēt topika autoru :) Kas protams viņam ir par sarežģītu, bet no otras puses, vārds bomžara skan tīri stilīgi un chilliešiem liek smaidīt.

Link to comment
Share on other sites

Chill var sākt likt likmes , jo tici man es šito tā neatstāšu , ņikuh tu man virsū dirsi tū gaili ? jā pareizi sadzirdēji gaili ... es tev saku ieradies 22 datumā pie sworda un būs pizd* , ok ! pie sworda tāpat neko nedarīšu , jo cienu to džeku , bet par savu lielo muti tu pizdī dabūsi , to nu es tev to4na apsolu ...

P.S Savas stulbās vēstules sev dirsā vari iespraust , pats pirmais sāki taka tagad vari sākt trenēties lašara.

Link to comment
Share on other sites

Fakts jau tas ir, ka gign'ā uzturās cilvēki, kuri nevēlas redzēt tizlas tēmas no sīkiem ākstiem, kuri māk tikai dirst, bet darīt neko nemāk.

Viņiem aiziet cilvēki, bet šeit tikai papildinās cilvēki skaits. Nu viņiem bija reklāma. Šķiet, ka tā izgāzās, jo cik esmu novērojis, aiziet vairāk nekā atnāk.

Ar to es gribēju teikt, ka gign nevar salīdzināt ar nevienu citu komūnu Latvijā, ne tikai ar cilvēku skaitu, bet arī ar attieksmi, kas valda šajā vietā. Respektīvi, viņiem nav tādi cilvēki, kas spētu noturēt imiģu augstienē, noturēt vārdu virsotnē. Gign gan ir būvējis to jau no (pieminētajiem) 04 gada, bet tas visnotaļ nenozīmē, ka to izdara laiks, to izdara cilvēki, kas uzturās attiecīgajā vietnē.

Šeit arī nav tādu debīlu atvadu topic'u, ja ir, tad tie tiek aizvērti un autors paliek ar bannānu rokās. Jēga no tādām atvadu vēstulēm, neviena neinteresē, ka aiziet kāds. Visu tikai laiks pasaka, varbūt cilvēks atnāk pēc mēneša atpakaļ, ko tad viņš saka? Nožēlojami, bet fakts.

p.s. nedaudz laiciņš pagāja kamēr izdomāju iepostot, aih!

Link to comment
Share on other sites

Nē nu ko jūs gribat, lai chill maini, kas mežciemā(ja nemaldos) tusē pagalmā un grauž sēmenes savos ~17 gados, izveido normālu komūnu? :muahaha: par sēmenēm, pasen jūtūbā redzēju kā viņi izklaidējas, chill forumā gan jau ja parokas, tad kaut kur jau var uziet to video.

Link to comment
Share on other sites

Gigniešiem bieži ir manāma tendence pasmieties un paņirgāties par dažādām lietām, pat tur, kur to nevajadzētu darīt, varbūt tādēļ tas pirmais priekšstats par lietotājiem varētu būt maldinošs, bet ja te iedzīvojas, tad Tu saproti, ka tavs pirmais iespaids ir bijis pareizs...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...