Jump to content
GIGN Forum

FBI.Informant

Mirstīgais
  • Posts

    1678
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by FBI.Informant

  1. Esmu bijis krētā divas sezonas, atalgojums tas nav lielākais - tikai nemal! + vēl bonusi no diskiem un citām herņām. Pa lielam darbs džekuem kas grib uzvilkt šaurās, čomsm pa sezonu bij pie 70!
  2. Šogad pirmie Jāņi tiks pavadīti Rīgā, vakarā aizies līdz krastmalai paklausīties Labvēlīgo tipu un Paulu
  3. Nebij nereāli šķībs tas 60 minūšu koncis?
  4. riebjas šitas tropu klimats, dienā cepina, vakarā līst. OK - svaigs gaiss, bet iziet normāli pabaudīt vakaru nav iespējams. :x
  5. Tas k-kāds slāvu mortal kombats
  6. mortal kombat, ready, steady - GO!
  7. TO sūdu var noraut arī neta streamos, sporta, tv etc. Pats pirms +/- mēneša norāvu un malvare viņu piebeidza
  8. Nu nejau dēļ bankā ņemta kredīta viņu aizveda uz mežu, nav ko no čurkām aizņemties, ja nezini vai varēsi atdot.
  9. Drošības departamentā. Bet šī sanāk pirms līguma parakstīšanas jāveic. Tur k-kāds mindfucks, bet tā ir. Citur cik esmu dzirdēji esot par tā, ka no sākuma pie arodārsta samaksā pats un tad pēc pārbaudes laika beigām Tev firma atmaksā.
  10. Pēc statistikas 200k cilveku ņem ātros kredītus, bankām uzreiz sūd konkrēts % klientu un ienākumu, ja nedod 10 vai 20% no LV iedzīvotājiem. Vienīgais kas var būt, nedaudz lielāka % likme, ja esi bijis melnajos sarakstos.
  11. OK. Painteresēšos, jo viena aita man teica, ka tur esot riktīgais ceņiks. CIk ātri tur to var nokārtot? Dienas jautājums?
  12. Izsist brūnumu un padarīt par albīņiem?
  13. Izrādās, ka Lidosta neatmaksā. kapeikaspisēji Tādēļ arī meklēju, kur lētāk
  14. Nepieciešama palīdzība ar arodārsta meklējumiem pirmreizējai veselības pārbaudei. Kur centrā par sakarīgām naudām šo varētu nokārtot? Cik sapratu, tad veselības centrā 4 cena esot kosmoss.
  15. Dēļ vienas paciņas Tev neviens neaiztiks, viņiem ir pox. JA vedīsi vairāk, viņi var mēģināt ielūkoties koferī un tad jau mutere ar uzzinās, ka smēķē. Nopērc tabaku un liec koferī. Pats laikam 16 un 17 gados lidoju uz Romu un vēlāk Barselonu, abas reizes ņēmu līdz pa vienai vai divām paciņām un nebija nekādu problēmu.
  16. Var nemizot, tad netraucē Garšvielas pats pēc izvēles.
  17. Nopietni, Tev visi draugi kas ir bijuši telšu pilsētiņā ir čučējuši sūdos?
  18. Ja jau Tu nevienu reizi neesi gulējis, kā Tu kko tādu vispār vari apgalvot? :D Man viena tante teica.
  19. Esmu daudzos festivālos, palicis telšu pilsētiņā un gulējis teltī. Nu piedod man, bet ja pats esi lohs un mīz tur kur guli, tad iespējams arī ir tā kā saki. Viss atkarīgs no tevis paša un tā, kā Tu uzvedies. Neviens nenāks un nemīzīs Tev teltī. Es jau nesaku, ka viesnīcā palikt ir tizli, bet telšu pilsētiņai tomēr ir tā aura. Tur ir pavisam cits pasākums.
  20. Ja pieliek 3-4 kartupeļus (vidēja lieluma) un vienu burciņu biežu ar visu sulu, pievienojot kefīru nav tā ka zupa ir pa šķidru vai biezu. Sanāk ideāla konsistence Ja nebūtu tāds sliņķis, pats novārītu bietes, jo tad sanāk daudz, daudz garšīgāk. Sinepes piedod labu akcentu.
  21. Nekad neesmu mēģinājis aizvietot kefīru ar ūdeni, liekas pliekana. Pēdējo mēnesi auksto zupu esmu taisījis kādas 6x. Biešu burka, 2L kefīrs, pāris kartupelīši, 2-3 olas,gurķis, zaļumi, sinepes, sāls, pipar , un tuč tuč tabasko.
  22. Velku un rakstu uz diskiem. Būtu vairāk naudas, noteikti pirktu oriģinālās spēles. Xbox360.
  23. Nopietni, bļaģ? Tak pi** prom no šejienes.
  24. Festivāls bez telts, jau nav festivāls. Ja brauc uz koncertu, OK - paliec viesnīcā. Protams, katram savs.
×
×
  • Create New...