Jump to content
GIGN Forum

n0rmenS

Mirstīgais
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About n0rmenS

  • Birthday 07/20/1989

Profile Information

  • Location
    Jēkabpils
  • Gender
    Male

n0rmenS's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. ok, paldies! Bet pag.. kas ir msdn? torrent trakeris?
  2. Situācija tāda, ka mutere, māsas sīkais, sencis un pati māsa (ģimenes lielie hakeri) nojājuši man laptopu līdz ručkai 3 mēnešu laikā un tagad gribu pārinstalēt windowsu Pašlaik stāv legālais win 7 home premium 64bit, bet līdzi disks nekāds nenāca... Ja es nokačāšu torentā tādu pašu windowsu un ierakstīšu pašreizējo serial number, tad man viņš ies kā legālais, vai nekas neies un būs jāliek kreki utt utt? Nekad to neesmu darījis, tāpēc nezinu kā īsti ir..
  3. pašlaik dzīvoju peterborough, bet diemžēl palīdzēt nekādi nevaru, jo paši dzīvojam 5gb mājā ar 3 istabām.. Bet ja varētu, tad noteikti to izdarītu, jo kad atbraucu pašam bija līdzīgi kā tavai mammai!
  4. paldies visiem kas nobalsoja
  5. Sveiki, visi kas lieto spēļu konsules! Man ir svarīgi uzzināt kā latvijā geimeri tiek pie spēlēm priekš savām konsulēm, tāpēc lūdzu nobalso ja nav grūti. Un būtu arī labi, ja iekomentētu kādu konsuli tu izmanto.
  6. +1 Tas ir Quake3 Arena tikai caur WEBu.. Baigi superīgi īstenībā. Un pie tam vēl bez maksas.
  7. šite satījies? http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=12587 Man ar tā ir lielākajā daļā manu karšu.... Bet man pārsvarā problēma ir ar nepareizi noregulētu sauli un lampām
  8. Sūtat ielūgumu uz [email protected] Pirmais, kas piesakās atsūtīt, uzreiz uzraksta atbildi, kad to ir izdarījis, līdz ar to citi vairāk ielūgumus var nesūtīt!! Jau iepriekš paldies
×
×
  • Create New...