Pusdzīvais Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 tāks, liekas, ka buss tomēr būs gatavs un varēs 5dien gāzt.. starts: purvciems ap kādiem 18:00? lai visi beidz darbus (janu kāds vel strādā).. varetu katrs atmest savu lokācijas vietu un velamo laiku visp tadnu pie manis ir: gludeklis, radars, plikais, dzimijs un vbyuer. vel divas vietas brīvas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 starts: purvciems ap kādiem 18:00? lai visi beidz darbus (janu kāds vel strādā).. varetu katrs atmest savu lokācijas vietu un velamo laiku visp tadnu pie manis ir: gludeklis, radars, plikais, dzimijs un vbyuer. vel divas vietas brīvas Ev nu 18:00 sūkā dirsu. Labi, ja mēs Bauskā esam 20:00. Es speciāli paņēmu brīvdienu piektdien, varētu tā kā ātrāk startēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 njam. ar voļuka tīklu un stabiem būs kā būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 wormam ir tīkls. traffik, tur iet arī autobusi tālāk uz Rundāli. vobšem mēs ar tediju tur būsim laicīgi, tā ka varat zvanīt man (26511885), ja kādas problēmas vai neskaidrības (vēlams nepīkstināties!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 starts: purvciems ap kādiem 18:00? lai visi beidz darbus (janu kāds vel strādā).. varetu katrs atmest savu lokācijas vietu un velamo laiku visp tadnu pie manis ir: gludeklis, radars, plikais, dzimijs un vbyuer. vel divas vietas brīvas piesakos uz brīvo vietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Autobuss līdz Mežotneii tajā laikā ir nokavēts un neviens cits vairs neiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 izskatās, ka būšu - gan turp, gan atpakaļ braukšu ar ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 (edited) dedalive savāc mani un Nak3D teikā. lai nebūtu čakars var brīvības un lielvārdes Statoilā PS paņemšu brilles, kuras atstāt uz Hondas Edited August 20, 2009 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Uz mežoni tev nevajag braukt - pasākums notiek otrpus upei. Vajag skatīties autiņu, kas iet caur Rundāli. Cikos jūs būsiet bauskas autoostā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 un tātad, ja deadalive man tomēr vietu neatrod, piesakos pie ali blūd, ko tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Anyway, tik vēlu caur Rundāli neviens autiņš neiet. AO mēs esam 18:47, bet mums vēl gan jau būs jāieskrien kādā veicī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 blūd, ko tu? Man liekas , ka ali vagjis jau ir parbazts Cik noprotu Ali + 4 cilveki jau ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Ja līs, tad es varētu būt tāds pusssssys, ka neaizbraukt! Piedod, Alise! nja Tu gan.. iespeejams arii nebuushu, riit precizeeshus 100% info par Alisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Cik noprotu Ali + 4 cilveki jau ir Fuj1tsy vēl nav devis ziņu, brauc vai nē... Pagaidām esam Es, Tu, Edd un fuj1tsy uz ? zīmes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 yo yo, ar busu es negribu braukt. vajag vietu kkur atrast. atsaucas, kāds kas 5dien brauc no Rīgas un ir brīva vieta mašīnā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 macho uzrakstiju tev stīmā pa tavu bandu..gaidu atbildi kautkad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 TIEŠI ŠITO GRIBĒJU TEIKT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Sakarā par lietu: cik es skatos savā ūberkrutajā metereoloģijas šitā, tad sanāk, ka 5-dien lietus nebūs vispār, bet sestdien neliels lietus pa dienu būs un naktī visu laiku līs... BTW kāda šogad būs "ekskursija" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Pāč pāč, resnais Benčiks tomēr nebūs? Ceru, ka Jimmis ir pārdomājis un tomēr dzers Trešā lieta - ja kāds grib man nopirkt kasti lāčplēša dzintara alus - PM vai 26180700! (apsolu, ka tam, kurš nopirks - Tu būsi mans labākais draugs uz visām trijām dienām!) Ceturtā lieta - tikko ievēroju, ka mani avatari nav mainījušies tieši gadu pēc Gign party (un šogad Dj Erixam varēšu iemācīt jaunos kapuero trikus) un visu beidzot - rusty, cikos Tu domā braukt. Mums rīt ir brīvs, tā kā sākam kost jau šodien vakarā un doma ap 14.00-15.00 izbraukt! Cikot Tu tiec brīvs un cik Tev vietas māšīnā (mēs esam 3 vai 4 cilvēki)?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2009 Author Report Share Posted August 20, 2009 tiklīdz aizlidošu līdz mājām, došu ziņu, patlaban esmu darbā, kur steama nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2009 Author Report Share Posted August 20, 2009 ar nepacietību gaidīšu. sorry par doublepost, bet es te tikko reāli visu domas paudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 A MUZON4IK BUDET? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 a ar savu realas izmaksas abos virzienos ir apmeram 40Ls celjaa... :/ Nee es biju domaajis, ka tu ar savu nisan mopeedu aizbrauc liidz Riigai. Atstaj vinju kaut kur riigaa un taalaak mochij ar kaadu dzheksonu kaa pasazhieris. Vismaz beidzot vareesi iedzert nevis kaarteejo reizi skatiities kaa to daru es! Mopeedu, ja ir afigenaakaa veelme var atstaat pie manis riigaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 http://maps.google.com/maps?f=d&source...mp;t=h&z=13 Kāds zinošs cilvēks māk teikt kura pietura te ir vistuvāk, kur varētu izkāpt? Izskatās, ka neviens netaisās atbraukt pēc mums līdz Bauskai. Cik saprotu, tad notiek tieši pretī Mežotnei otrā pusē Daugavai? Tad atzīmētais punkts B būtu vislabāk, ja vien tur tuvumā ir kāda pietura. A mož vispār iet kāds buss līdz tusa vietai? Tagad būtībā arī atpakaļceļš izmainās, jo bij domāts, ka no mežotnes izbrauksim uz Bausku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 (edited) ja Jimmijs tomeer pardomaas un bus, tad Alise 1oo% buus vismaz centiisies Edited August 20, 2009 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now