samuray Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 divīt, nemīz, man vēl 2x tālāk jābrauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Būšu Man tikai iteresē kāds ir ceļa stāvoklis un cik km būs jābrauc pa grunts ceļu. Un Būtu forši uzzināt precīzu km daudzumu no Juglas Statoila. Ceru ka vairāk pa 20Ls benzīnā neaizies Varēšu paķert kādu līdzi no Mežciema/Juglas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Bļe apdeitojat sarakstu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Jā google earth nemelo, tur No Rīgas centra sanāk 127km. No Juglas Statoila varētu būt kādi 117. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 bāc, tur ir nereāli tikt. Ar mašīnu neviens nevedīs un autobuss neviens no Aizkraukles/Kokneses arī uz turieni neiet :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Nu jums jātiek līdz Rīgai, tad jau gan varēs sarunāt transportu. Vajadzētu sataisīt sarakstu ar mašīnu un brīvo vietu skaitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 nav nekas nereāls, pats pirms nedēļas no drustiem ar autobusu uz rīgu braucu. atbrauc uz rigu un ta talak.. ja grib, ta var izdomāt. p.s. 5dien uz drustiem kurse autobuss no rīgas 15:40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 EJ DIRST! Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Wolfblade ja varēsi paķert mani,tad varēšu piemest benzīnam. +Ja tomēr mašīnu sev nesarunāšu,tad cik sapratu no Rīgas līdz tai Jaunpiebalgai ar transportu nekādu dižo problēmu nav ja? Izņemot to ka jākratās ir diezgan ilgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Apsveicu dzimšanas dienā un sūtu tevi ārī! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 EJ DIRST, NENĀC KLĀT! Kā es šito biju palaidis garām? Esmu iekšā Ceru, ka es pagājušajā gadā pietiekami labi uzvedos un Dj Erix neliks mani pagrabā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Kas Tevi tur neapmierina? a? Šitas bija labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Alise centiiisies ierasties laiciigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Būs vismaz kāds cilvēks ar kuru parunāties Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Vel isti nezinu,dzivosim redzesim varbut domas mainaas,jo nauda uz tiem datumiem tomer buuus!Tagad tikai darba laiku jaskataas kas nakam meness man buuus ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Jurko, ko tu rēc? Es īsti nevaru dzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 (edited) Saak izskatities arvien vairaak, kad braucu. Datumos, kad jamauc celojuma iekriit looti svariigi eksameni, ja vinjus deel manis neparcels ieradishos arii uz annual party Lol Garsho alus ielikts listaa, es gribu buut vienigais ar jautajuma ziimi Edited July 25, 2009 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Lol Garsho alus ielikts listaa, es gribu buut vienigais ar jautajuma ziimi Bencik tev nav citu variantu, iemet dream'u mugursomā un vīlē uz anuāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 (edited) te tik daudz savākušies.. davai pieskaitam mani arī sarakstam. Splava ar ko tu tur brauc? Edited July 26, 2009 by Reno Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 nu tas jasna ka tev samuraj talak jabrauc, bet viss pasakums ir par to vai es vareeeshu atvelet tam pietiekami daudz laika. jo tomer graudu sezona ir graudu sezona.. bet rali tas jau ir musu visu atmazkas, tatad mums nav pietiekami svarigi tikt uz turieni, jo galu gala 3 dienas pa vasaru mes varam atvelet sev, un atpusties . esbuushu! nevig dumatj Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 27, 2009 Author Report Share Posted July 27, 2009 nu re, sāk parādīties īstais pasākuma noskaņojums es beigšu māju kārtot un spēlēt dungeon siege, un kad nāks laiks nedaudz tuvāk, apdeitošu pirmo postu ar visu achtungisko aktuel informāciju. nedomāju, ka tieši TAGAD ir baigā jēga iespringt par mašīnām un tādām lietām, jo laikam nākot tuvāk, viss var mainīties tāpat. Tāpēc par to nedaudz vēlāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Kāds var pateikt, kā ar tām naudas summām, cik daudz apmēram viņu vajaga ņemt līdz? Es tā kā pirmo gadu taisos braukt esmu tāds nezinītis.. =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 naudu līdzi nevajag. vajag tik lidzi paiku un alko i viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 ja viss izdosies tā kā ieplānots, mani var pieskaitīt pie hydro un analgina zirgmobīlī, pilsēta bez štromes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Hm, ja kāds baruc no jēkabpils-līvanu puses varētu mani līdzi paķer :? Negribas ar savu kadetu pērties tik tālu. Protams arī samaksātu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now